💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss trueliving_ trueliving_ @simurgggg bebekheyecani bebekheyecani tweeetyyy tweeetyyy destinesiaa destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Ay ben görüyorum ya inşallah 🙏

Netlik nasıl veriliyor kankam uygulama mı var hiç anlamıyorum bu olaylardan☺️ ya kankaaaa oldu mu sence bu sefer ya ne diyorsun bu işeeeee. Çarşambayı beklicem kankam
Ama efekt yaparsam da budur 😂😍

Eklentiler

• 7C79F26C-EA00-4921-810C-14151FD87FBD.png
    7C79F26C-EA00-4921-810C-14151FD87FBD.png
    345,9 KB · Görüntüleme: 92
  • E8B65250-A69E-4FDD-8540-E81A6ED8DD23.jpeg
    E8B65250-A69E-4FDD-8540-E81A6ED8DD23.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 86
Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum Papatyamaviss Papatyamaviss trueliving_ trueliving_ @simurgggg bebekheyecani bebekheyecani tweeetyyy tweeetyyy destinesiaa destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
O kadar ugrastım ki görmek için🤣🤣🤣🤣 gördümmmm cok silik oldugu için cok zor görmek

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?

Bir de canım bende pik olduğu gün sıvı alımının hiç bir önemi yoktu. Burada birileri de aynı şeyi yazmıştı. Pik olduğunda sıvı da alsan o pik i görüyorsun. İnşallah dünkü piktir de tutmuştur. Çünkü testlere de çok güvenmiyorum ben, ne de olsa kul icadı. Fabrikasyon hatası olabilir.
IMG_20230312_133534.jpg

Kuzum bu da bugün 12 buçukta ki testim. Acaba çatladı mı yoksa acaba pik mi değildi dün ki bilemedim ben. Kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda?

Aynen canım bekliyorum bu sefer daha sakin bir şekilde 😅 sen napıyosun burada da karşılaştık hala hayırlı haber vermek nasip olmadı 😊
Aynen benim de dün aklıma geldin yazacaktım sana sonra dolanırken yazdığını görünce cevap veretim dedim :) Ben napim aynı ya 13 mart regl günüm bekliyorum 🙄😊

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?
Tabi çıkar kuzum sıvı alımına dikkat edip yap. Ama normalde en iyi sabah çıkıyormuş. Uyurken birikiyor deniyor sanırım

Eki Görüntüle 3216447
Kafam çok karıştı kızlar. Bunlar 4 günlük testlerim 11 Marttaki saat 4 de yspıldu bugün ki 12 buçuk. Dün akşam değerlendirme oldu. Acaba pik mi değildi? Bu arada akıntım da var. Bu da yumurtlama ne olunca oluyor bilmiyorum ama 🙈 ne diyorsunuz kızlar bu duruma A Afratafrac fnd_50 fnd_50 trueliving_ trueliving_ Papatyamaviss Papatyamaviss destinesiaa destinesiaa
Dün pik olmuş gibi duruyor kuzum bugün de çatlamış görünüyor bugünü de değerlendirin bence inşallah hayırlsıı olsun❤️

Dün pik olmuş gibi duruyor kuzum bugün de çatlamış görünüyor bugünü de değerlendirin bence inşallah hayırlsıı olsun❤️
Amin kuzum ya inşallah 🌺💗 dünü değerlendirmiştim bugünü de değerlendireyim o zaman 🙈 akıntı yumurta çatladı mı demek oluyor canım

Iphone kankam kendı duzenleyıcısı 🌸 kankam oldu oldu inşallah 🙏🏼 Yumurtlama flnda netbılmeyınce bide bekleyelım bakalım kankam daha koyu cızgıler görürüz ınşallah ❤️
Kankam ben de kurcaladım buldum ıphone da. Hayırlısı olsun vallahi geçmez artık günler inşallah test yanıltmaz yoksa artık kalpten gidicem artık

Back