💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine? 🤔
Canım son adet tarihim 24 Şubat ama yumurtlamam marta kayıyo sence hangisine göre belirlenir son adet tarihine göre mi yumurtlamanın hangi ay olduğunamı

fnd_50 fnd_50 bak canım orda görünüyor bu test bende silik vermedi yani saatler sonra çıkmıştı silik oda zaten geçersiz ama seninki ilk 3 dk da çıkmış inşallah inşallah vardir 🫠

Eklentiler

• CD2120E9-2842-46A0-80ED-B8BB0B2D26B5.jpeg
    CD2120E9-2842-46A0-80ED-B8BB0B2D26B5.jpeg
    160,5 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar soldaki dün pikti epey koyuydu. Bugün biraz silik sizce napalım çok kararsız kaldım. Dün birliktelik oldu. Bugünde olsun mu ? Yarınımı bekleyelim lütfen yazın :( eşimde sperm sorunu var. Bugünü boş geçelim yarınımı değerlendirelim. Yoksa bugünüde değerlendirelim mi ?
325609D8-AE38-4744-8646-61D992AC894F.jpeg

Kızlar soldaki dün pikti epey koyuydu. Bugün biraz silik sizce napalım çok kararsız kaldım. Dün birliktelik oldu. Bugünde olsun mu ? Yarınımı bekleyelim lütfen yazın :KK43: eşimde sperm sorunu var. Bugünü boş geçelim yarınımı değerlendirelim. Yoksa bugünüde değerlendirelim mi ?
Eki Görüntüle 3216463
Kızlar bi bakın :(

Kızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?
Az önce yaptım kaşla göz arasında yine negatif 😢😢😢

Back