- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #7.181
İnşallah kuzum İnşallah vardırŞimdi tekrar bakıyorum teste elimde gözlerim yoruldu bakmaktan göremez oldum var gibi yok gibi. İnşallah vardır![]()
![Hibiscus :hibiscus: 🌺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33a.png)
![Growing heart :heartpulse: 💗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f497.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzum İnşallah vardırŞimdi tekrar bakıyorum teste elimde gözlerim yoruldu bakmaktan göremez oldum var gibi yok gibi. İnşallah vardır![]()
Amin inşallah artık çok çok korkuyorum çünkü yanlış sonuç veren o kadar çok teste denk geldim kiBen de gördüümm. Bu doğru sonuç veriyor. Sağlıkla ilerlesinn![]()
Kurban olurum oy onu veren koyuluğaKızlar Selam düne göre koyulasma var sanki di mi
Canım son adet tarihim 24 Şubat ama yumurtlamam marta kayıyo sence hangisine göre belirlenir son adet tarihine göre mi yumurtlamanın hangi ay olduğunamıKızlar bu ay gebelik oluşmadı diye bir yandan da sevinmedim değil aslında zamanım çok yok biliyorum yaşımdan dolayı ama ben kız bebek istiyorum Allah’ın izniyle ve Çin takvimi de Rus takvimi de şubat ayı için erkek bebek gösteriyordu ama mart ayında oluşan gebelik kız bebeği gösteriyor tabiki Allah neylerse güzel eyler elbette siz ne düşünüyorsunuz bu konuda inanıyor musunuz bu cinsiyet takvimlerine?![]()
Kuzum çatlamamış henüz maalesefKızlar ateşçi kızlar ateş tablom beni sinirlendiriyor saçmalıyor sanki anlayanlar bakabilir mi rica etsem @Papatyamavissfnd_50
Kuzum aynen ben 3-4 dakikada gördüm ama çekmeye çalışırken biraz zaman geçti tabi kifnd_50 bak canım orda görünüyor bu test bende silik vermedi yani saatler sonra çıkmıştı silik oda zaten geçersiz ama seninki ilk 3 dk da çıkmış inşallah inşallah vardir
![]()
Bence dün olmuş canım yumurtlama ve çatlamış bir iki günü daha değerlendirinEki Görüntüle 3216447
Kafam çok karıştı kızlar. Bunlar 4 günlük testlerim 11 Marttaki saat 4 de yspıldu bugün ki 12 buçuk. Dün akşam değerlendirme oldu. Acaba pik mi değildi? Bu arada akıntım da var. Bu da yumurtlama ne olunca oluyor bilmiyorum amane diyorsunuz kızlar bu duruma @Afratafrac
fnd_50
trueliving_ @Papatyamaviss @destinesiaa
Ama eminim ki sen kendi gözünle daha net görüyorsundurKuzum aynen ben 3-4 dakikada gördüm ama çekmeye çalışırken biraz zaman geçti tabi ki![]()
Kurban olurum oy onu veren koyuluğabüyüyor annesiiiii darısı bizlere inşallah
![]()
Efektle ben de gördüm hemenSalı ya da çarşamba yapıcam bebeğim korkuyorum netlik olsun istiyorum artık![]()
Catlamis olabilir sanki canim. Dunku gayet koyuyduEki Görüntüle 3216443
Kuzum bu da bugün 12 buçukta ki testim. Acaba çatladı mı yoksa acaba pik mi değildi dün ki bilemedim ben. Kızlar siz ne diyorsunuz bu konuda?
Kızlar bi bakınKızlar soldaki dün pikti epey koyuydu. Bugün biraz silik sizce napalım çok kararsız kaldım. Dün birliktelik oldu. Bugünde olsun mu ? Yarınımı bekleyelim lütfen yazıneşimde sperm sorunu var. Bugünü boş geçelim yarınımı değerlendirelim. Yoksa bugünüde değerlendirelim mi ?
Eki Görüntüle 3216463
Ayyy değerlendirmeye devam o zamanCatlamis olabilir sanki canim. Dunku gayet koyuydu
Tamam kuzum, dua edin nolur biz de hamiş olalım sağlıcaklaBence dün olmuş canım yumurtlama ve çatlamış bir iki günü daha değerlendirin![]()
En erken sali benceKizlar yumurtlama 2 mart bat 18 mart sizce ne zman test yapmaliyim
Az önce yaptım kaşla göz arasında yine negatifKızlar fikrinize ihtiyacım var.Bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün.Sabah ilk idrarla test yapmayı istiyordum ama eşim benden önce uyandı ve onun test yaptığımı asla bilmesini istemiyorum o yüzden de yapamadım.Gün içinde fırsat bulunca yapsam da yine varsa çıkar mı erken gebelik testinde ?