💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum @Papatyamaviss @trueliving_ @simurgggg bebekheyecani bebekheyecani @tweeetyyy @destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın

Canım prodictor cok hassas görüyorsan inşallah vardır sağlıkla büyüsün değerlerin katlanarak artsın hiç stres yaşama inşallah 🧿💜

Merhaba herkese,

Birkaç aydır takipteydim ve sonunda üye olup, aranıza katılmak istedim. Katılır katılmaz da bir sorum olacaktı. Geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ay da birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum. Bata 3 gün var. Dün erken gebelik testinde silik bir çizgi, bugün de normal kaset testte daha belirgin ikinci çizgiyi gördüm. Sizce gebelik var mıdır? Mor olan dün yapıldı awox marka, kaset olan artımed. Bu markalar güvenilir midir?Eki Görüntüle 3216396
Ayyy var canım var, hadi gözünüz aydın. Sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah :KK200: :nazar:

Canım ben bir kac gundur predictorde silik cizgi bulma uzmani oldum nerdeyse🤣🤣 isaretledim hatta. Ama sen elinde bizden daha net goruyorsundur zaten. Yarin tekrar yap koyulasirsa super
Oy sana kurban Evet vallahi tam da işaretlemişim o yerde. Ya yanlış değildir inşallah koyulaşır ya Allahım nolursunnnnnnnnnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 lütfen lütfen

Ay inşallah ben elimde çevirince filan görüyorum inceden çizgi. Normalde predictor hep yaptım olmadığında hep bembeyazdı. Bir de ben bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün 25. Gün öyle yapayım dedim Allahım inşallah vardı dua edin nolur
Canım sende benim gibisin bnde bilmiyorum salı günü bnde test yapacam

Aşkolar bugün adetin 25. Günü. Bat ne zaman bilmiyorum bu ay. Bugün predictor yaptım. 3 dakika içinde çok çok silik çizgi oluştu ben zor görüyorum hayal değildir inşallah lütfen bu sefer hayal kırıklığı olmasın Allahım. Foto çekmeye çalıştım çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum @Papatyamaviss @trueliving_ @simurgggg bebekheyecani bebekheyecani @tweeetyyy @destinesiaa @melegim can @TASUU @Niqu etiketlemeyi unuttuklarım nolur kusura bakmayın
Ayyyy hadi inşallah vardır canım ya. :KK200: :nazar:

Artıyor güzelce daha koyu olmuş canım

Dünden beri avakado çekirdek dere otu ceviz abandım saglikla artsin buyusun bebeğim inşallah darisi da senin basina inşallah saglikla 🙏
Gördün mü kuzum gördün mü sen de ya yanlış değildir dimi o kadar çok istiyorum ki Allahım hatırla sağlıkla🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️
kuzum valla gördüm koyulasma takip et şimdiki aklım olsa hemen kan vermezdim koyulasma takip ederdim kan çok stresli canım bat günü veya geçince de kan verirsin. Saglikla artsın inşallah hayırlısı ile doğru goruyoruzdur 💜🧿

Dünden beri avakado çekirdek dere otu ceviz abandım saglikla artsin buyusun bebeğim inşallah darisi da senin basina inşallah saglikla 🙏

kuzum valla gördüm koyulasma takip et şimdiki aklım olsa hemen kan vermezdim koyulasma takip ederdim kan çok stresli canım bat günü veya geçince de kan verirsin. Saglikla artsın inşallah hayırlısı ile doğru goruyoruzdur 💜🧿
Cano çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum . 🤲🏻 Allah sabır versin inşallah yani beklicem Allahım hatırla dağlıkla nasip etsin bebişlerimizi

Canım prodictor cok hassas görüyorsan inşallah vardır sağlıkla büyüsün değerlerin katlanarak artsın hiç stres yaşama inşallah 🧿💜
Amin inşallah canım benim inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kavuşalım hayırlısı ile🤲🏻🤲🏻 Allahım yarıdmcımız olsun bu süreçte

İnşallah öyledir canım ben zaten hemen panik olan yapıya sahibim. Birde 5 cm miyom çıktı evlendikten sonra öğrendim 4 doktora gittim 3 ü de gebeliği etkileyen bir yerde değil dedi en son gittiğim Prof bir doktordu o da 2 3 ay deneyin yoksa gelin bir bakalım gerekirse ameliyat yaparız dedi 2 ayım işte bu ondan aslında tedirgin oluyorum
Cnm bu nerde yumrtaliktami rahimdemi ?

Aminnn 🙏🏽 inşallah güzel ilerler bu süreç. Geçen ay hüsranla sonuçlanınca bir acaba mı diyor insan

Ya gören gözlerine kurban var dimi ya çok çok ince evirip çevirip bakıyorum görüyorum önceden olmadığında hep bembeyaz oluyordu. Allahım nolur olsun hayırla sağlıkla gelsin. O zaman benim hamile kalabilmem için gerçekten progestana ihtiyacım var çünkü ilk gebeliğimde de Progestan kullandığım ay hamile kalmıştım
Ben de gördüm var ince silik bir çizgi, inşallah bebektir. Ancak testleri her sabah tekrarla derim. Predictor beni geçen ay yaktı. 2 defa aynı böle silik çizgi çıkardı. Hatta başkalarına da çıkarttı buradan. Kesinlikle hevesini kaçırmak için yazmıyorum.

Back