• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım ben kan testi hep erken çıkıyor diyorlar ya çatladıktan sonra kaç gün beklemek gerekiyor bilmiyordum o gün de grip olduğum için doktora gittim doktor ilaç yazacaktı böyle bir durum olabilir ama bilmiyorum tabi test yapmadım dedim o da çıkar testte şimdi dedi ben öyle yaptım ama dediğim gibi o zaman 7 gün geçmişti üzerinden
erken olmus demekkı :) sonuca oduklan bosver :)

Ben battan 1 gün sonra 9 la öğrendim canım tabi o kanları vermek stres yaratıyor şimdi çok şükür iyi gidiyor doktor bana değer değil artışı önemli demişti ama insan stres yapıyor kan vermeden de yapamıyor çok değişik duygular rabbim herkese nasip etsin inşallah bende hep takip ediyorum sizleri
Yaaa gercekten mi🥰🥰 artışı nasil oldu peki takiplerde. Benim testler cok cok silik. Simdi kan versem kesin 10un altindadir. Bat da yakin oldugu icin kimyasal olmasi fikrini atamiyorum kafamdan. Sen simdi kac haftalik gebesin canim? Her sey yolunda mi? Saglikla al kucagina insallah🥰

bana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama
ya tamamen doktor insiyatifine kalmış banada dostinex verdi hafta da bir hapı kırıp yarısını iiçiyordum zaten koca kutudan 2 adet hap çıktı. hamileliğini kolaylştıracak fln dedi sonra adet olunca teste de gitmedim aslında baktırmamda gerekiyor

bana neden ilaç vermediki sınırın üstü 30 da anlamadım ama hangi gün baktırılır prolaktin regl dönemi öncesi sonrası falan fark edermi tekrar gideyim
Reglinin 1 yada 3.günü bakılıyor 35 sınır olduğu için bana yüksek dedi ama gebeliğe engel olur bu değer 30dan aşağıya olması gerekiyor dedi birde bu kanı vermeden 5 gün önce ilişkiye girmeyin dedi oda yükseltiyormuş

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Bata kac var canim. Gebelik olabilir mi acaba ya? Kardesim de boyle hamileligin ilk baslangicinda kafasini kaldiramamisti yastiktan orda burda her yerde uyuyordu😄

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa
Cnm bu iş boyle olmıcak
Sen şu doktorla görüş
Hap ağar gelmiş
Günde 1 tane gece iç
Bak ben gce içiyorum hiçbirşey yok

Back