- Konu Sahibi bebekheyecani
- #6.101
İlk idrar olmasıgerekiyor canım net sonuç içinİlk idrarla olmaması mı gerekiyor canım onu hiç okumadım öylesine yaptım ovülasyon testi almıştım gebelik testi de oluyor ya yanında öyle yaptım direkt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk idrar olmasıgerekiyor canım net sonuç içinİlk idrarla olmaması mı gerekiyor canım onu hiç okumadım öylesine yaptım ovülasyon testi almıştım gebelik testi de oluyor ya yanında öyle yaptım direkt
Gördüm canım silik çizgi ama 2 gün sonra falan başka testle tekrarla koyulasma görürsen kan verirsin
Çok mantıklıEşime sonucu gösterdim ya yanlışsa testte hata varsa diye diye, diyor ki yanlışsa şirketi ara banane ben çocuğumu istiyorum dersin diyor inşallah vardır Allah’ın izniyle
Başka testle alıp bugün cikabilirsem olmadı yarın atacağım inşallah onda çıkar erken gebelik yapsam acaba çıkar mıTekrar at canım yapıp
Geçen ay kimyasalla sonuçlandı aynı belirtiydi benim adet olacağımda bu şekilde ağrım olmaz ondan canımÜmitlenme tatlım adette de aynı şey oluyor bat tarihi geçecek tek önemli nokta bu
Ateş konusunu hiç bilmiyorum benKafamı karıştıran ateşim düşmedi bi de
Canım benim her ay farklı bir ağrı oluyor bende öyle düşünüyordum böyle ağrım olmaz dediğim ne varsa oluyor. Umarım hamileliktirGeçen ay kimyasalla sonuçlandı aynı belirtiydi benim adet olacağımda bu şekilde ağrım olmaz ondan canım
Keşke bazı şeyleri kendisi yapsaYa tabiki karşılıklı olsun da tatlım öz bakım becerilerini tamamlamış olması gerekiyor kocanın onun dışında saygı, sevgi, ilgi, kahvaltılık, onu düşünmek hepsine okeyim
Aaa var
Aaa canım yaaa varre gibi kan testi mi versen
İnşallah canım benim hiç değişmez önce ağrım pek olmaz 2. Gün ağrım olur oda bu şekilde değil bu bildiğin batma gibi ara ara giriyorCanım benim her ay farklı bir ağrı oluyor bende öyle düşünüyordum böyle ağrım olmaz dediğim ne varsa oluyor. Umarım hamileliktir
Onlar öyle dedi diye geldim gelmez olaydım ya illallah Bi ilgisizler Bi burun asıyolar en son kavga sebebi olacak7 gibi mi gel dedi yok artık kendileri 9:00 dan önce gelmiyor sana 7 de gel demek ne alaka yani
Tek gün ile bilemeyiz canım düzenli olarak her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından aynı saatte ölçüp kaydetmen gerek. Ancak o zaman genel olarak yorum yapabiliriz. Bu arada umut hep varCanım sen ateş işlerinden baya anlıyorsun,rahim filmi çektirdim de bu ay,bı ihtimal işte belki olur diyordum ama bugün çok üşüyorum ,reglde gelen üşüme var ya,yarın da regl günüm normalde, sence Umut var mi hala
Aynı ben6 yaşında bir kızım var ikinci çocugu düşünüyoruz ama sanırım hemen olmayacak gibi. Hemen olacak sanmıştım
merhaba acaba prolaktin kaç çıkmıştı benimde 30 çıktıdakızlar adetimin 2. günü test yaptırmıştım prolaktinim yüksek çıktı ve dostinex kullandım prolaktin direk hamileliği etkileyen bir hormon test yaptıracaklar buna dikkat etsin.
akit kaybetmeden git o halde ne kdr uzakli canısıKan testi vermek çok istiyorum ama 3 yıldır istiyoruz olmuyor onun için teste gördükten sonra vermek istemiyorum hastane uzak biraz birde eşime supriz yapmak istiyorum çünkü eğer olmazsa üzülecek
Ben 2 gün önce verdim 35 çıktı az önce doktordan geldim ilaç yazdı yükselmiş baya dedimerhaba acaba prolaktin kaç çıkmıştı benimde 30 çıktıda
Bizimkinin bebekten farkı yokKahvaltısız çıkmaz bnım eşim
Kahvaltısı yemeği ütüsü benden ama kalkıpta Bi çorabınıda giysın yanii o kadarda değil
Çizgi de ne direk çıkmış bence varKızlar burda çizgi var mı?? Ben mi yanlış görüyorum