• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Geçen ay kimyasalla sonuçlandı aynı belirtiydi benim adet olacağımda bu şekilde ağrım olmaz ondan canım
Canım benim her ay farklı bir ağrı oluyor bende öyle düşünüyordum böyle ağrım olmaz dediğim ne varsa oluyor. Umarım hamileliktir❤️

Canım benim her ay farklı bir ağrı oluyor bende öyle düşünüyordum böyle ağrım olmaz dediğim ne varsa oluyor. Umarım hamileliktir❤️
İnşallah canım benim hiç değişmez önce ağrım pek olmaz 2. Gün ağrım olur oda bu şekilde değil bu bildiğin batma gibi ara ara giriyor

Canım sen ateş işlerinden baya anlıyorsun,rahim filmi çektirdim de bu ay,bı ihtimal işte belki olur diyordum ama bugün çok üşüyorum ,reglde gelen üşüme var ya,yarın da regl günüm normalde, sence Umut var mi hala
Tek gün ile bilemeyiz canım düzenli olarak her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından aynı saatte ölçüp kaydetmen gerek. Ancak o zaman genel olarak yorum yapabiliriz. Bu arada umut hep var ❤️

Bence v
Kan testi vermek çok istiyorum ama 3 yıldır istiyoruz olmuyor onun için teste gördükten sonra vermek istemiyorum hastane uzak biraz birde eşime supriz yapmak istiyorum çünkü eğer olmazsa üzülecek 🥺🥺
akit kaybetmeden git o halde ne kdr uzakli canısı

Kurban olurum bana yardım edin ya. Bu Progestan beni mahvediyor sabah aksam alıyorum okuldan gelince bayılıyorum gündüz çocuğum etrafımda dolanıyor anne gel sıkıldım diye size yemin ederim kolumu kıpırtadıp başımı kaldıramıyorum ya kalkmak istiyorum kalkamıyorum bu kadar yapması normal mi ya sadece hapın mı yan etkisi hamile olup olmadığımı da anlamıyorum. Bu arada uyku ile normalde biç uzaktan yakından alakam yoktur çok uyuyan bir insan asla olmadım gece 12 yatıp sabah 6-7 de spor için uyanan sonra kahvaltı yapıp okula giden bir insandım ben noliiiiiiii banaaa

Back