• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Malesef bende bu ay elendim. Regl oldum 😔 bebekheyecani bebekheyecani Aslında biz düzenli olarak eylül ayından başladık çalışmalara 6 ay oldu. Acaba doktora gitmeli miyim? Yoksa devam mı etmeliyim? Bilemedim. Bu yıl olmasını da çok istiyorum. 🙏

Bat ne zaman onu bilmiyorum maalesef Progestan içtiğim için akıntı da göremedim kupkuruyum. Lh testi yaptım 20 li günlere kadar koyulaşma da olmadı. Yumurtlama oldu da gözden mi kaçtı bilmiyorum Allah’a emanet bekliyorum bu ay. Bugün adetin 22. Günü. Test ne zaman yapmam gerek onu da bilmiyorum. En bilmediğim ay bu ay
Cnm progestan içilince akıntı olmuyormu
Bak bunu yeni duydum

Valla canım bunları erkek annelerine söylemek lazım mesela benim kaynım bile bana der Allah sana peygamber sabrı vermiş diye benim eşim prematüre doğmuş 7 aylık bir dediğini iki etmemişler pamuklara sarmışlar.37 yaşında bak çok iyidir bir dediğimi iki etmez ama adam trip atıyor küsüyor yani hep ilgi bekliyor ilgi manyağı çok seviyor kavga etmeyi de sevmez kavga edelim hayattan vazgeçiyor valla
Kız bende 7 aylık doğmuşum ama domates gibi kendi kendime büyümüşüm 😂😂

Malesef bende bu ay elendim. Regl oldum 😔 bebekheyecani bebekheyecani Aslında biz düzenli olarak eylül ayından başladık çalışmalara 6 ay oldu. Acaba doktora gitmeli miyim? Yoksa devam mı etmeliyim? Bilemedim. Bu yıl olmasını da çok istiyorum. 🙏
Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnce

Artık kolay hamile kalınmıyor (gerçi kalan kalıyorda)
Hormonlar, yedıklerımızdenmidir nedir kimyasallar da çoğaldı

Cnm progestan içilince akıntı olmuyormu
Bak bunu yeni duydum
Ben özellikle dikkat ediyorum akıntım yok normalde çok olurdu beyaz akıntım. Ama şunu söylemek istiyorum. İlk gebeliğimde ozamanki içtiğim Progestanda su gibi akıntım olmuştu çiş yapar gibi. Adet oldum sanıp tuvalete koşuyordum. O akıntıdan iki gün sonra ben hamile olduğumu öğrendim. Şimdi de o akıntıdan olsa anlıcam hemen ama nerdeeeee:)

Back