• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım benim adetim 11 Mart 27 Şubat yumurtam çatladı 6 Mart kan testi yaptım betam 0,13 çıktı. Şimdi işten eve geldim dur ya bir gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı şu an
Yarın ilk idrarla tekrarla canım bariz belli bide ilk idrar değilmiş inşallah vardır ama bnce var🌺🌺

Yarın ilk idrarla tekrarla canım bariz belli bide ilk idrar değilmiş inşallah vardır ama bnce var🌺🌺
İlk idrarla olmaması mı gerekiyor canım onu hiç okumadım öylesine yaptım ovülasyon testi almıştım gebelik testi de oluyor ya yanında öyle yaptım direkt

Bayagı bayagı var canım hayırlı olsun testın markası nedir var kacıncı günün seninle aynıydık galiba
Canım benim bat 11 marttı ovülasyon testi yaptım pik kısmında tam koyulaşmadı diye anlamadım ben pik olduğunu burda attım sonucu 27 Şubat yumurtam çatlamış benim silikleşmişti yani, 6 martta 3 gün önce kan testimde çıkmadı şimdide çıkmaz diyordum böyle çıktı şimdi korkuyorum ya kan testimde çıkmazsa diye şimdi de inanamadım biraz galiba

Canım benim bat 11 marttı ovülasyon testi yaptım pik kısmında tam koyulaşmadı diye anlamadım ben pik olduğunu burda attım sonucu 27 Şubat yumurtam çatlamış benim silikleşmişti yani, 6 martta 3 gün önce kan testimde çıkmadı şimdide çıkmaz diyordum böyle çıktı şimdi korkuyorum ya kan testimde çıkmazsa diye şimdi de inanamadım biraz galiba
Canım benimde aynı 25 ve 26 pik 27 de çatladı yaptım çıkmadı senin var şimdi yükselmiştir kanda sormak istedıgim hangi günler ikili olsun ben 25 ve 27 de oldu acaba yanlış mı yaptım 26 da olsamıydı onu merak ettim

Canım benim adetim 11 Mart 27 Şubat yumurtam çatladı 6 Mart kan testi yaptım betam 0,13 çıktı. Şimdi işten eve geldim dur ya bir gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı şu an
8 gün erken kan testi vermek için hem dıyoruz ya bız dırek 27 sınde catladı şak o anda bulusuyolar dıye dusunuyoruz belkı 12 belkı 24 saat sonra uygun spermı buldu ve dollendı olabılır.Kan testını erken vermıssın ama hamılesın tebrıkler :KK200:

Canım benimde aynı 25 ve 26 pik 27 de çatladı yaptım çıkmadı senin var şimdi yükselmiştir kanda sormak istedıgim hangi günler ikili olsun ben 25 ve 27 de oldu acaba yanlış mı yaptım 26 da olsamıydı onu merak ettim
canım bizim ilişkimiz 24 26 28 oldu gün aşırı denemiştik bu sefer. Hatta 27 de çatlamış ya ben anlamadım pik olduğunu tam koyu çıkmadı iki çizgi 27 sı değerlendirmedik mesela biz. Şimdi kan testi yapsam çıkar değil mi?

8 gün erken kan testi vermek için hem dıyoruz ya bız dırek 27 sınde catladı şak o anda bulusuyolar dıye dusunuyoruz belkı 12 belkı 24 saat sonra uygun spermı buldu ve dollendı olabılır.Kan testını erken vermıssın ama hamılesın tebrıkler :KK200:
Canım ben kan testi hep erken çıkıyor diyorlar ya çatladıktan sonra kaç gün beklemek gerekiyor bilmiyordum o gün de grip olduğum için doktora gittim doktor ilaç yazacaktı böyle bir durum olabilir ama bilmiyorum tabi test yapmadım dedim o da çıkar testte şimdi dedi ben öyle yaptım ama dediğim gibi o zaman 7 gün geçmişti üzerinden

canım bizim ilişkimiz 24 26 28 oldu gün aşırı denemiştik bu sefer. Hatta 27 de çatlamış ya ben anlamadım pik olduğunu tam koyu çıkmadı iki çizgi 27 sı değerlendirmedik mesela biz. Şimdi kan testi yapsam çıkar değil mi?
Evet çıkar ama bat gününü bekle bence net sonuç al elınde test varsa onunla takip et koyulaşmasını

demekki belli olmuyor canım. 347 iyiymiş gerçekten sanki öyle olunca sağlıklıymış iyiymiş gibi geliyor ama önemli olan düzenli artışı gercekten. çok az kaç betayla öğrenip de süreci sağlıkla devam eden var mı acaba? bunu merak ettim şimdi
Ben battan 1 gün sonra 9 la öğrendim canım tabi o kanları vermek stres yaratıyor şimdi çok şükür iyi gidiyor doktor bana değer değil artışı önemli demişti ama insan stres yapıyor kan vermeden de yapamıyor çok değişik duygular rabbim herkese nasip etsin inşallah bende hep takip ediyorum sizleri

Back