• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

naısl kulanacaksın çok ağır bir ilaç ben akşam yemekten sonra aldım baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor gündüz kullanma yat uyu en güzeli o şekilde ben haftada 1 yarım hap yuttum .
Bana 3 günde 1 tane kullan dedi 4 gün kullansan yeter dedi eyvah ya 😢

Cnm bu iş boyle olmıcak
Sen şu doktorla görüş
Hap ağar gelmiş
Günde 1 tane gece iç
Bak ben gce içiyorum hiçbirşey yok
Canım söyledim görüştüm sabahları baş dönmesi falan çok kötü oluyorum hocam yazdım. Kadın da doçent çok ilgili Denizli’nin en iyi doktorlarından biri çok çok sıkboğaz etmek de istemiyorum bilmiyorum sabah akşam gebe kalana kadar iki kutuya da ara vermeden devam diyor😂 ben de ne yapacağımı şaşırdım. Normalde ilk gebe kalmaya çalışırken o zamanki doktorum aynı sana verdiği gibi vermişti günde bir tane gece yatmadan içiyordum o zaman da. Cumartesi günü bir kutu (30 tablet) bitmiş oluyor. Ama ikinci kutuya başlamayı düşünmüyorum. En azından hamile miyim değil miyim bekleyip göreceğim adet olursam bizzat doktora gideceğim rahim filmi çekileceğim zaten. O ara da yüz yüze anlatıcam durumumu

Bende de her şeye örnek çıkıyor :) dostinex çok iyi ilaç ilk gebe kalmaya çalışırken 15. Ayda prolaktinim 40 çıkmıştı doktor Salı ve perşembe yarım yarım içeceksin bırakacaksın demişti. Adetin 15. Günü de Progestan başla günde bir tane 10 gün iç dedi içtim o ay hamile kaldım

Bata kac var canim. Gebelik olabilir mi acaba ya? Kardesim de boyle hamileligin ilk baslangicinda kafasini kaldiramamisti yastiktan orda burda her yerde uyuyordu😄
Bat ne zaman onu bilmiyorum maalesef Progestan içtiğim için akıntı da göremedim kupkuruyum. Lh testi yaptım 20 li günlere kadar koyulaşma da olmadı. Yumurtlama oldu da gözden mi kaçtı bilmiyorum Allah’a emanet bekliyorum bu ay. Bugün adetin 22. Günü. Test ne zaman yapmam gerek onu da bilmiyorum. En bilmediğim ay bu ay

Bende de her şeye örnek çıkıyor :) dostinex çok iyi ilaç ilk gebe kalmaya çalışırken 15. Ayda prolaktinim 40 çıkmıştı doktor Salı ve perşembe yarım yarım içeceksin bırakacaksın demişti. Adetin 15. Günü de Progestan başla günde bir tane 10 gün iç dedi içtim o ay hamile kaldım
Ay inşallah yarın hgs çektiriyorum başka ilaç vermeme gerek yok sana kan sonuçların iyi tek prolaktinin yüksek ona da ilaç yazdım 3 günde 1 tane 4 gün kullansan düzene sokar dedi

Ay inşallah yarın hgs çektiriyorum başka ilaç vermeme gerek yok sana kan sonuçların iyi tek prolaktinin yüksek ona da ilaç yazdım 3 günde 1 tane 4 gün kullansan düzene sokar dedi
Prolaktin kaç çıkmış canım benim çok yüksek değildi 35 olması gerekirken 40 gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. O yüzden verdiği şişede iki tane mercimek tanesi kadar hap vardı bir tanesini içirdi doktor bana

Prolaktin kaç çıkmış canım benim çok yüksek değildi 35 olması gerekirken 40 gibi bir şeydi diye hatırlıyorum. O yüzden verdiği şişede iki tane mercimek tanesi kadar hap vardı bir tanesini içirdi doktor bana
Benimde 34 küsür 35 çıktı diyelim bu bile engel dedi bana 😳

Bat ne zaman onu bilmiyorum maalesef Progestan içtiğim için akıntı da göremedim kupkuruyum. Lh testi yaptım 20 li günlere kadar koyulaşma da olmadı. Yumurtlama oldu da gözden mi kaçtı bilmiyorum Allah’a emanet bekliyorum bu ay. Bugün adetin 22. Günü. Test ne zaman yapmam gerek onu da bilmiyorum. En bilmediğim ay bu ay
Hayirlisi o zaman . Olursa her seyiyle supriz olacak desene😊

Ben sana demiştim canım benim en doğru sonucu hsg ile alırsın diye boşuna kendini yiprattin çünkü enfeksiyona bağlı sosis gibi şişseydi sen ağrıdan yerinde duramazdin.Bu arada Cevat hoca gerçekten işinin piri ya açılacak olanları bile 0 ağrı ile hemen açıyor gerçekten
Valla demiştin. Hatta tek umudum senin dediğin şeydi. Ama kötüye alıştırdım kendimi sevincimi anlatamam. Bu arada Cevat hoca gerçekten anlattığından daha fazlası bana destek oldu. Üzülme sakın herşeyin bir çaresi var dedi. Sonrasında film esnasında bile söyledi. Hidroselpenksin yok diye. Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok teşekkür ederim sana canım tekrardan🌸

Back