💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Tamam düşünmemeye çalışcm, çok sağol umarım iyi gider herşey. Artık çok da diyecek birşey bulamıyorum. Kısmet.

Cnm günler aslında geçiyor ama böyle durumlarda bize geçmiyor gbi gelıyor
Senı çok iyi anlıyorum
Ya 2 günde bir
Ya da 4 günde bir aynı saatte ver kanı

Canım ben bu ay Progestan içiyorum adetin 10. Gününden beri. Ateşimi bile etkiledi. Progestan ateşi yüksek çıkartıyor ya. O yüzden yumurtlama olayımı da etkiledi olduysa da fark etmedim sanırım o yüzden

Bugun 19. Günü aslında bugün yumurtlama bekliyordum ama stres yaptım sanırım olmadı
Bende dahil stresi kontrol edebilsek çok şeyin değişeceğini düşünüyorum. Her ay aynı olmayabiliyor hem yumurtlama çok normal sabırla devam edin ve geldiği gün değerlendip gerisini Allah’a bırakın iyi olsun inşallah

Canım ben bu ay Progestan içiyorum adetin 10. Gününden beri. Ateşimi bile etkiledi. Progestan ateşi yüksek çıkartıyor ya. O yüzden yumurtlama olayımı da etkiledi olduysa da fark etmedim sanırım o yüzden
Progestan kullanmadım hiç etkilerini bilmiyorum o yüzden canım. İnşallah tam degerlendirdiginiz döneme denk gelmiştir yumurtlaman

Progestan kullanmadım hiç etkilerini bilmiyorum o yüzden canım. İnşallah tam degerlendirdiginiz döneme denk gelmiştir yumurtlaman
Bugün 17. Gün canım 9-12-14-16 değerlendirdik iki kere daha değerlendirir beklemeye geçerim sanırım inşallah hepimiz denk getiririz hayırla sağlıkla amin

Ben bugun korunmicam hatta Bi süre korunmadan günde Bi kere olmak şartıyla değerlendircem günlerimi olduysa olur zaten olamıyorum belki tutar dimi
Onu bana eşim yapmıştı ben daha hazır değildim çocuk için oda tamam sadece yumurtlama günlerinde olsun demişti 1 kere ama olmadı o şekilde hiç birde eşim korunuyordu o zaman prztf ile şimdi eğer senin o ilişkide bebek tutarsa ve ilacı içmeye devam edersen sıkıntı olabilir canım ilacı tamamen bırakıp başlamanı tavsiye ederim

O zaman bende ilacı bırakırım ya olucağı varsa olur zaten rabbim büyüktür

Canım 48 saat olmamis ki tam. Belki 8 saat daha gecse 16 olacakti. Bence hemen kotu hissedecek bisey yok. Pazartesi ver bence. 48 gecince bakalim kac cikacak

Bugün 17. Gün canım 9-12-14-16 değerlendirdik iki kere daha değerlendirir beklemeye geçerim sanırım inşallah hepimiz denk getiririz hayırla sağlıkla amin
Canım beklemeye geçerim diyorsun ya öyle mi yapmak gerekiyor? Hiç ovulasyon yada takip yapmıyorsam regl olana dek gün aşırı denemek yanlış mı olur

Ben de geçen ay catlamadan sonra iki güne bir şeklinde değerlendirmedim simdi şansa bırakmayıp catlamadan sonrasını da değerlendiricem. İnşallah güzel haberlerle geliriz

Canım stres yapma daha cok az süre geçmiş 3 gün falan bekle bence öyle kan ver

Hadi siftahı açtık sırf uzanıcam diye çocuğu da kocayı da evden kovdum

Merhaba kızlar benim adet tarihim 26 şubattı 27 Şubat'ta kan testi verdim 0.1 çıktı fakat ben halende regl olmadım. Bugün gecikmenin 6. Günü sizce kanı tekrar yarın mı versem pazartesi mi?

bebekheyecani canım beni de ekler misin listeye? Sat 21 Şubat Bat 20 Mart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…