• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen cnm banada çok soruyorlar
Heleki istedıgımızı bilirlerse daha çok beklıyorlar, merak edıp soruyorlar
Bnı kım nrde gorse ilk sorusu bu😡çarşıda, pazarda....
Artık gına geldi
Sız sız olun kımseye bebiş istedgınızı soylemeyın
Çunku ınsanlar beklenti içine gırıyorlar
Size, sormasalarda annenize soruyorlar mesela..
Kımyasalımda biri bna bilerek mi oldu?
Demişti
Yani insanlar o kadar meraklıkı
Nefret edıyorum artık 😡
Ayy çok sınırlndım 😡
Evet gerçekten hadsiz insan çok o yüzden ben en yakınımdakilere bile daha istemiyoruz diyorum. Allah içimi ettiğim duayı biliyor nasip olur inşallah hepimize bir gün.

Cnm zaten bata 14 gün kala yumurtlama vaktidir
Sen nie testleri bıraktın ki
Çünkü bu ay kür ve yumurtlama masajı yapmıştım. Salı ya da Çarşamba gunuydu galiba testim koyulasti. Koyulaşma devam eder diye düşündüm tam tersi gittikçe açılmaya başladı. Geçen ay da tam böyle olmuştu ve 26. Gün pik gördüm. Bu ay da aynı şekilde olunca dedim ben yine geç yumurtlayacagim demek ki. Test yapınca da stres oluyorum içten içe diye birakmistim

Beni en çok üzen bu. Ben hep can sıkıntısından oyuncak yapar paylaşırım geçen de size attığım oyuncağı bitirince paylaştım. Hemen hamile misin soruları geldi. Oturdum hüngür hüngür ağladım. Gerçekten çok zor bir süreç zaten. Bir de insanşarın anlayışsızlığı beni deli ediyor. O yüzden artık karar verdik eşimle düşünmüyoruz dicez.
Aynen düşünmüyoruz deyin kesin Bi dille
Nasip bakalım faln derseniz insanlar beklıyor
Bn o hatayı yaptım Bı kere
Basıp kısmet vss dedim
Artık herkes bebiş istedigımizı bılıyor

Aynen düşünmüyoruz deyin kesin Bi dille
Nasip bakalım faln derseniz insanlar beklıyor
Bn o hatayı yaptım Bı kere
Basıp kısmet vss dedim
Artık herkes bebiş istedigımizı bılıyor
Rabbim kimsenin diline düşürmeden çok aratmadan nasip etsin bu gruptaki hepimize🙏🏼

Normalde döngün kaç gün ki. Yumurtlama 14-18. Gün arasında oluyor zaten genelde bildiğim kadarıyla
Normalde 28-30 günde oluyordu. Bebek dusundugumuzden beri 36,32,40 oldu daha aklıma bebek fikri düşünce denemeden 36 oldu zaten 😅 sat 14 Şubat bugün 19. Günüm

Kızlar bende bügün kontrole gittim , transfer günüm belli olacak dualarınızı bekliyorum 🤲🏻
Evet kızlar ve güzel anneler transfer günüm belli oldu 10 Mart Allah'ın izniyle transferim olacak 😔🤲🏻🤲🏻 sizlerden dua istiyorum çok ama çok heyecanlıyım. Bu süreçte transfer öncesi yememe içmeme çok dikkat ettim gayet saglıklı beslendim. Doktorum asıl olanda transferden sonrasi beslenmede güzel olsun. .sizler transferden sonra nasıl beslendiniz neler yasal bir bilginiz varmı 🥰🤲🏻 şuan içim kıpır kıpır sanki hissediyorum ya . Rabbim herşeyim en hayırlısını nasip eylesin

Hem istiyorum hemde artık geç şimdi hamile olsam doğduğunda 40 olacağım 🙈

Bana da ilk tanı 29 yaşında konmuştu sonra kızım oldu. Şuan 39 um o yüzden endişeliyimde. Trilyonda bir ihtimal benim hamile olmam ama yine de ihtimal var tabiki
Banada 29 yaşında kondu şuan 30 yaşındayım Allah'tan erken evlenip iki tane doğurmuştum şuan olurmu bilmiyorum FSH 15 çıktı ama 1.78 çok kötü değiller diye umutluyum belki seninde olur canım neden olmasın

Hayır canım takip ettim ovülasyonla. Bir kaç gün ara vermiştim yumurtlama yok bari adetim sökülsün diye soğan suyu içtim 3 gün ertesi gün kasık ağrım oldu dedim bi ovü test yapayım baktım pik 😀
Aay hemen degerlendirseydiin 😊 benim de 28. Gün catlamisti geçen ay🤦🏼‍♀️

Valla yalan olmasın ilk defa yedim şoktan aldım zaten orda baya beklemiş olgunlaşmış çokta kötü değil aslında ama beklediğim gibi de değildi ben şekerli faln bekliyodum olsun birde cevizli denerim ceviz herşeye yakışıyor zaten
Limon ve tuzu unutma labne koyan da oluyor ☺️

Back