💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bir dönem arkadaşlarla pek görüşmek istemiyordum sırf bu sorular yüzünden

Test yapmayı sakın bırakma canım valla bi anda koyu oluyo bizzat yasandı bırakmıstım ben yapmayı süphelendim bi yapayım dedim iyi ki yapmısım

Keşke beynin ne olduğundan haberleri olsa!

Yemin ederim aynı durumdayız ben de bıraktım o yüzden lh testi yapmayı. Yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilmiyorum bugün 17. Gün. 14. Gün koyulaşır gibi oldu sonra rengi geri açıldı. Progestan kullanıyorum ondan mı oldu bilmiyorum

Ne düşüncesiZler insana zorla yalan soyletiyorlar

Amin inşallah canım inşallah bu ay pozitif görürsün

Benim de 14 civarı koyulaşma olmuştu sonra bı anda açıldı. Bugün 19. Gün. Geçen ay da aynısı oldu test yapmayı bıraktım 4 gün sonra pik belirti gördüm pik olmuştu. Bence bu testler bize stres yaptırıyor

Test yapmayı sakın bırakma canım valla bi anda koyu oluyo bizzat yasandı bırakmıstım ben yapmayı süphelendim bi yapayım dedim iyi ki yapmısım
Ya geçen ay 30lu testi (bi de fazla fazla koymuşlar) tek döngüde bitirdim. 28. Günde çatlama olmuştu yine öyle olacak stres yaptım diye birakmistim hemen ertesi gün koyulasmaya başladı

Bence devam etmelisiniz ki ben önceki ay yumurtlama görmeden 2-3 gün önce bu koyuluktaydı. İnnovita kullanmıştım bende önceki ay. Döngünüzün kaçıncı günü ?

Kızlaaaaarrr selam.. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Perşembe beta 8.71 çıkmıştı ya benm bugün tekrarladık 13.14 çıktı. Hesapladım 40 saat falan olmuş ikisinin arası. 2 katı değil diye doktorun hemen sesi değişti falan aşırı moralim bozuldu. Hesapladığımda %66 artmış oluyor tam sınır. %66 ve üstü sağlıklı gebelikmiş birçok yerde öyle yazıyor. Doktor Çarşamba tekrar ver dedi ama Salı gidicem ben. Kimyasal ve dış gebelik ihtimaliyle kendimi yedim bitirdim. Allasen biri bişey desin. Bir yaşamadığım kimyasalla dış gebelik kalmıştı artık onu da yaşarsam cidden çıldırıcam. O salı günü nasıl gelecek şimdi.. Fikirleriniz çok önemli şu an.

Bence devam etmelisiniz ki ben önceki ay yumurtlama görmeden 2-3 gün önce bu koyuluktaydı. İnnovita kullanmıştım bende önceki ay. Döngünüzün kaçıncı günü ?
Bugun 19. Günü aslında bugün yumurtlama bekliyordum ama stres yaptım sanırım olmadı

Cnm şimdi sakin ol
Hersey olacagına varır, üzülme
Bnde senın gbi kımyasalımda aynı şeyleri hissettim, senı çok ıyı anlıyorum

Değerine söylenecek bişy yok cunku yüzde 66 artmış evet ama buna sağlıksız diyemeyız, sağlıklı dıyebılmemiz için ise çok erken cunku değeri çok küçükken öğrendiğin için..

Beta artışlarını anlayabılmen için 2. Gün aynı saatte kan vermen gerekli
Burda, saatler farklı oldugu için tereddüte düşmüşsün, normal..

Maalesef düzenli artışı görmeden doktorlarda bişey dıyemıyor ve yapamıyor
İnşallah dış gbelık degıldır, eğer oyleyse bile bu hemn bellı olmuyor
Bunu şimdiden anlayamıyorlar, üst üste beta bakıcaklar ki, kese gözükmesse ondan sonra dış gebelik dıye teşhis koyuyorlar,

Acele etme, doktora çarşamba git kan vermeye, erken gitme, artışı anlayamassın

Kimyasal sada üzülme, çoğu kadın yaşıyor, sağlıksızmış ki tutunmamış dıye düşün.
Rahatla ve Allah'a bırak
Dua et ve bekle..

Sites yağma canım şuan artış normal görünüyor 2 güne bir ver tahlilini kontrol et kötü düşünüp strese girme stres etkiler unutma bunu

Ya canım çok sağol ne güzel yazmışsın.
Valla 3 kaybım olduğu için korkuyorum. Yoksa haklısın olacağına varır elbette. Çok üzüldük eşimle.. Kendimden çok onu düşünüyorum zaten çok fazla yıprandık insan "artık olsun ya" diye düşünüyor. Şimdi yine hevesimiz kursağımızda kalacak diye aslında korkum. Yani şöyle sağlıklı ilerleyen hamileliklere o kadar özeniyorum ki.. Çok yoruldum. Yaptırmadığımız işlem, tahlil vs kalmadı artık. Günler nasıl geçecek şimdi bilmiyorum. Çok sağol

Kuzum stres yapma. Düşünmemeye çalış biliyorum çok zor. Ve en önemlisi araştırma. Ama benim araştırmalarıma göre dış gebelikte değer çok daha fazla oluyoe. Yine de bi şey demek için çok erken. İki günde bir artışı gözlemlemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…