💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba canım, benim daha önceki gebeliği de artışlarım genelde %66-%80 arası değişiyordu hiç bir zaman iki katı artmadı ama çok şükür kalp atışını duymuştum. Neden kaynaklı olduğu belli değil ama kalp atışı durmuştu. Ama sonuç olarak sağlıklı ilerleyebiliyor senin sakin kalman senin için daha iyi olur biliyorum zihnin hiç susmaz şuan. Ama alacak nefesi varsa bu dünyada sen en ütopik şeyi yapsan bile seninle kalacak buna inan. Eğer daha iyi hissedersen kan testinden ziyade iki günde bir gebelik testi yaparak koyulaşma takip edebilirsin

Merhaba kızlar benim adet tarihim 26 şubattı 27 Şubat'ta kan testi verdim 0.1 çıktı fakat ben halende regl olmadım. Bugün gecikmenin 6. Günü sizce kanı tekrar yarın mı versem pazartesi mi?
Cnm boşuna kan verme
Bu kadar gecikmeye test yap çıkar zaten

Canım beklemeye geçerim diyorsun ya öyle mi yapmak gerekiyor? Hiç ovulasyon yada takip yapmıyorsam regl olana dek gün aşırı denemek yanlış mı olur
Yok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göre

Selam kızlar bende nasipse gebelik düşünüyorum RABBİM nasip ederse 2 ay once spraili çıkarttirdim ilk ay başarısız oldu şuan reglimin 4.günü bu ay da denicez bakalım sizlerle beraber ilerlemek isterim RABBİM isteyen herkese nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…