- 1 Mart 2021
- 1.477
- 1.350
- 83
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.001
Merhaba canım, benim daha önceki gebeliği de artışlarım genelde %66-%80 arası değişiyordu hiç bir zaman iki katı artmadı ama çok şükür kalp atışını duymuştum. Neden kaynaklı olduğu belli değil ama kalp atışı durmuştu. Ama sonuç olarak sağlıklı ilerleyebiliyor senin sakin kalman senin için daha iyi olur biliyorum zihnin hiç susmaz şuan. Ama alacak nefesi varsa bu dünyada sen en ütopik şeyi yapsan bile seninle kalacak buna inan. Eğer daha iyi hissedersen kan testinden ziyade iki günde bir gebelik testi yaparak koyulaşma takip edebilirsinKızlaaaaarrr selam.. Tecrübelerinize ihtiyacım var.Perşembe beta 8.71 çıkmıştı ya benm bugün tekrarladık 13.14 çıktı. Hesapladım 40 saat falan olmuş ikisinin arası. 2 katı değil diye doktorun hemen sesi değişti falan aşırı moralim bozuldu. Hesapladığımda %66 artmış oluyor tam sınır. %66 ve üstü sağlıklı gebelikmiş birçok yerde öyle yazıyor. Doktor Çarşamba tekrar ver dedi ama Salı gidicem ben. Kimyasal ve dış gebelik ihtimaliyle kendimi yedim bitirdim. Allasen biri bişey desin. Bir yaşamadığım kimyasalla dış gebelik kalmıştı artık onu da yaşarsam cidden çıldırıcam. O salı günü nasıl gelecek şimdi.. Fikirleriniz çok önemli şu an.
Tekrar test yaptınız mı Yada kan verdiniz mi?Bende öyle düşündüm ama pembemsi duruyor bilemedim hayırlısı ya
Tamam aşkımBelkıde gec yumurtlama olacak kuzum bellı olmaz bu ısler oyuzden ılıskıyı bırakma hemen
Cnm boşuna kan vermeMerhaba kızlar benim adet tarihim 26 şubattı 27 Şubat'ta kan testi verdim 0.1 çıktı fakat ben halende regl olmadım. Bugün gecikmenin 6. Günü sizce kanı tekrar yarın mı versem pazartesi mi?
0 negatif canımEki Görüntüle 3213199 bu ne demek
O zaman adet olmadığım ya hala 15 gün sonra falan hala adet görmesem tekrar test yaparım bu test 23 şubata ait0 negatif canım
Benim geçti ya 6 gün geciktiKızlar nasılsınız ne var ne yok batı az kalan varmı
Anladım canım ama yine kan vericem yarın ya öbür türlü içim rahat etmezCnm boşuna kan verme
Bu kadar gecikmeye test yap çıkar zaten
Test yapmadınmıBenim geçti ya 6 gün gecikti
Pazartesi yani gecikmenin birinci günü yaptım 0.1 çıktı. Biraz ümidim kırıldı açıkçası sonra bekledim her an olurum diye ama olmadım sadece akıntım arttı giderek bugün çok fazlaydı meselaTest yapmadınmı
Halkında hayırlısı olsun o zaman inşallahPazartesi yani gecikmenin birinci günü yaptım 0.1 çıktı. Biraz ümidim kırıldı açıkçası sonra bekledim her an olurum diye ama olmadım sadece akıntım arttı giderek bugün çok fazlaydı mesela
Ya iyi olmaya çalışıyorum çocuk mevzusundan çok uzaklastim artik bıraktım cabayi zamana bıraktımNasılsın iyisin inşallah kuzum. Naptın kaç aydır hiç takip edemedim buraları yaPsikolojim iyice bozulmuştu bi toparladım geri geldim
Amin inşallahHalkında hayırlısı olsun o zaman inşallah
Yok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göreCanım beklemeye geçerim diyorsun ya öyle mi yapmak gerekiyor? Hiç ovulasyon yada takip yapmıyorsam regl olana dek gün aşırı denemek yanlış mı olur
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsunBen de geçen ay catlamadan sonra iki güne bir şeklinde değerlendirmedim simdi şansa bırakmayıp catlamadan sonrasını da değerlendiricem. İnşallah güzel haberlerle geliriz
Ben nasıl olduğumu bilmiyorumKızlar nasılsınız ne var ne yok batı az kalan varmı
Yeni mi verdin kanı 23 şubat yazıyordaEki Görüntüle 3213199 bu ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?