• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlaaaaarrr selam.. Tecrübelerinize ihtiyacım var. 🥺🥺 Perşembe beta 8.71 çıkmıştı ya benm bugün tekrarladık 13.14 çıktı. Hesapladım 40 saat falan olmuş ikisinin arası. 2 katı değil diye doktorun hemen sesi değişti falan aşırı moralim bozuldu. Hesapladığımda %66 artmış oluyor tam sınır. %66 ve üstü sağlıklı gebelikmiş birçok yerde öyle yazıyor. Doktor Çarşamba tekrar ver dedi ama Salı gidicem ben. Kimyasal ve dış gebelik ihtimaliyle kendimi yedim bitirdim. Allasen biri bişey desin. Bir yaşamadığım kimyasalla dış gebelik kalmıştı artık onu da yaşarsam cidden çıldırıcam. 😔😔 O salı günü nasıl gelecek şimdi.. Fikirleriniz çok önemli şu an. 🙏🏼🙏🏼
Merhaba canım, benim daha önceki gebeliği de artışlarım genelde %66-%80 arası değişiyordu hiç bir zaman iki katı artmadı ama çok şükür kalp atışını duymuştum. Neden kaynaklı olduğu belli değil ama kalp atışı durmuştu. Ama sonuç olarak sağlıklı ilerleyebiliyor senin sakin kalman senin için daha iyi olur biliyorum zihnin hiç susmaz şuan. Ama alacak nefesi varsa bu dünyada sen en ütopik şeyi yapsan bile seninle kalacak buna inan. Eğer daha iyi hissedersen kan testinden ziyade iki günde bir gebelik testi yaparak koyulaşma takip edebilirsin

Screenshot_20230304_222402_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
bu ne demek

Canım beklemeye geçerim diyorsun ya öyle mi yapmak gerekiyor? Hiç ovulasyon yada takip yapmıyorsam regl olana dek gün aşırı denemek yanlış mı olur 🙈
Yok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göre☺️

Selam kızlar bende nasipse gebelik düşünüyorum RABBİM nasip ederse 2 ay once spraili çıkarttirdim ilk ay başarısız oldu şuan reglimin 4.günü bu ay da denicez bakalım sizlerle beraber ilerlemek isterim RABBİM isteyen herkese nasip etsin ❤

Back