- Konu Sahibi bebekheyecani
- #4.021
Şükür canım sen ne yaptın nasılsın bnm ümidim var ana bat ne zaman olur bilmiyorum korkuma tahlilde yapmıyorumKızlar nasılsınız ne var ne yok batı az kalan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür canım sen ne yaptın nasılsın bnm ümidim var ana bat ne zaman olur bilmiyorum korkuma tahlilde yapmıyorumKızlar nasılsınız ne var ne yok batı az kalan varmı
Bat bugün kaset testim negatif çıkıyorKızlar nasılsınız ne var ne yok batı az kalan varmı
Ben korkudan yapamıyorum. Benimki dündü. Adetiniz gelmediği sürece umudu kesmeyin.Bat bugün kaset testim negatif çıkıyor
Canim bence test verdikten sonra o da negatif gelirse adet söktürücü bisey veremio mu doktor? Hic konuştun mu? Senin uzun zaman olmustu diye hatırlıyorum. Olamamak da stresli biseyO zaman adet olmadığım ya hala 15 gün sonra falan hala adet görmesem tekrar test yaparım bu test 23 şubata ait
Kaset test gostermeyebilir canim belki. Gecikme olursa tekrarlarsin. Insallah vardirBat bugün kaset testim negatif çıkıyor
Ben ilk çocuğu düşündüğüm de yumurtlama falan hiç Bi şey bilmiyodum istedik hemen olduYok canım yanlış olmaz sonuçta ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorsan gün aşırı devam edebilirsin ben ilk kez bu ay bilemedim ovulasyon oldu mu olmadı mı diye. Belki ben de biraz daha devam ederim duruma göre
Ayy cok merak ettim. Gecmis ama sonucta. Bir test gorse miydik. Hayirli haberlerle sonuclananBen korkudan yapamıyorum. Benimki dündü. Adetiniz gelmediği sürece umudu kesmeyin.
Belki gec ovulasyondur canim. Testi tekrarla bencePazartesi yani gecikmenin birinci günü yaptım 0.1 çıktı. Biraz ümidim kırıldı açıkçası sonra bekledim her an olurum diye ama olmadım sadece akıntım arttı giderek bugün çok fazlaydı mesela
Psikolojim bozuldu resmen 66 gün bitti benim adet söktürücü verdi o bitti bekle eğer hala adet görmesdiysen doğum kontrol hapı kullan dedı kullandım Bı hafta boyunca ama bugun bıraktım artık kullanmıcam doktora gittiğim De de muayene bile etmedi adet ol öyle gel aşılama yapılıcak dedi geri yolladı eveCanim bence test verdikten sonra o da negatif gelirse adet söktürücü bisey veremio mu doktor? Hic konuştun mu? Senin uzun zaman olmustu diye hatırlıyorum. Olamamak da stresli bisey
23 şubatta verdim ama anlamıyorum ki 66 gün oldu adet olmadımYeni mi verdin kanı 23 şubat yazıyorda
Tekrarlasaydın testi keşke23 şubatta verdim ama anlamıyorum ki 66 gün oldu adet olmadım
Yarın sabah cesaretimi toplayabilirsem yapacağım inşallah ama çok korkuyorum canım. Çok yoruldum negatifi görmektenAyy cok merak ettim. Gecmis ama sonucta. Bir test gorse miydik. Hayirli haberlerle sonuclanan
Valla benim bile canim sıkıldı yani..bi de ruhsal durumu falan da cok etkileyen bisey. Bence baska bir doktora tekrar gorun canim. Gerci simdi dogum kontrol hapini birakinca da olabilirsin ama yine de baska hekimden randevu al derim. O arada olursa ne ala denk gelmis olurPsikolojim bozuldu resmen 66 gün bitti benim adet söktürücü verdi o bitti bekle eğer hala adet görmesdiysen doğum kontrol hapı kullan dedı kullandım Bı hafta boyunca ama bugun bıraktım artık kullanmıcam doktora gittiğim De de muayene bile etmedi adet ol öyle gel aşılama yapılıcak dedi geri yolladı eve
Ben 15 gün daha beklicem o sıra korunmasız ilişki yaşıyacam sonra Allah kerimTekrarlasaydın testi keşke
İyim bende ağrılarım var biraz bide heryerde uyuyorum valla öncesi 2 hamilelik yaşadım ben ne oğlumda nede 9 haftalık kürtajım vardi onda böyle şeyler yaşamamıştım bu biraz ağrılı geçecek herhaldeŞükür canım sen ne yaptın nasılsın bnm ümidim var ana bat ne zaman olur bilmiyorum korkuma tahlilde yapmıyorum
Gidiyorum bakmıyorlar ki zaten hepsi kafadan salma iş yapıyor en son kavga edicemValla benim bile canim sıkıldı yani..bi de ruhsal durumu falan da cok etkileyen bisey. Bence baska bir doktora tekrar gorun canim. Gerci simdi dogum kontrol hapini birakinca da olabilirsin ama yine de baska hekimden randevu al derim. O arada olursa ne ala denk gelmis olur
yaaa.. insallah bu defa pozitifi gorursun canim. Gecikmis olmasi iyiye isaret. Guzel haberler ver bize yarinYarın sabah cesaretimi toplayabilirsem yapacağım inşallah ama çok korkuyorum canım. Çok yoruldum negatifi görmekten
Kekik suyu iç canımPsikolojim bozuldu resmen 66 gün bitti benim adet söktürücü verdi o bitti bekle eğer hala adet görmesdiysen doğum kontrol hapı kullan dedı kullandım Bı hafta boyunca ama bugun bıraktım artık kullanmıcam doktora gittiğim De de muayene bile etmedi adet ol öyle gel aşılama yapılıcak dedi geri yolladı eve
Bat ne zamandı sizinŞükür canım sen ne yaptın nasılsın bnm ümidim var ana bat ne zaman olur bilmiyorum korkuma tahlilde yapmıyorum
Bnde çok yaşadım uyku sorununu sürekli uyurdum yemek yiyemezdim hiç ama doğum kiloları hep iyiydiİyim bende ağrılarım var biraz bide heryerde uyuyorum valla öncesi 2 hamilelik yaşadım ben ne oğlumda nede 9 haftalık kürtajım vardi onda böyle şeyler yaşamamıştım bu biraz ağrılı geçecek herhalde