• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ama şu doğum kontrol hapını bitireyim hayırlısıyla Bi adet göreyim bide göğüs hastalarına gitmem lazım adet olmadığım için memelerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile çok kötüyüm Allah nasip ederse önümüzdeki ay ben de hamile olarak gelirim aranıza 🤲🤲🤭🤭
Haplar bendede cok fazla göğüs ağrısı yapti bıraktıktan sonrada geçmedi suan hamile kaldığım gibi geçti çok sisiyordu cok ağrıyordu

Kızlar bu ay da yumurtam gelişmedi doktorum aradı bugün duphason alıp bir hafta içmemi söyledi eczanede yoktu bende tarlusal aldım ama bi kaç araştırdım ikisini de regl söktürücü zannediyordum duphason da daha değişik şeyler yazıyo noluur bilgisi olan varsa bilgilendirirmisinz?

Hayırlı geceler kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ben de inşaallah çocuk arzuluyorum ve bu ay ki günleri değerlendirmek istiyorum. Fakat yumurtlamadan bir kaç gün sonra ailemizi ziyaret etmek için uçağa bineceğiz tabii ki her şey nasip Allah nasip eder de hamile kalırsam seyehat yapmam sakıncalı olur mu ne tavsiye edersiniz?

Hayırlı geceler kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ben de inşaallah çocuk arzuluyorum ve bu ay ki günleri değerlendirmek istiyorum. Fakat yumurtlamadan bir kaç gün sonra ailemizi ziyaret etmek için uçağa bineceğiz tabii ki her şey nasip Allah nasip eder de hamile kalırsam seyehat yapmam sakıncalı olur mu ne tavsiye edersiniz?
Canım arkadaşım dün amerikaya gitti kaç saatlik uçak yolculuğu 6 haftalık hamile dr sormuş bi sorun olmaz demiş

Back