- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.741
Beklicem insaAllah☺desemde cok inanmayin sanki yarin bi test yapicam gibi hissediomAdet gününüzü en azından bekleyin derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklicem insaAllah☺desemde cok inanmayin sanki yarin bi test yapicam gibi hissediomAdet gününüzü en azından bekleyin derim
Amin hayirlisiyla insaAllahBenim de belim ağrıyor böyle karnımın içi bir değişik sanki ama geçen ay da benzer şeyler oldu diye yormak da istemiyorum artık inşallah bu ay dileğimiz gerçekleşir
Gönlünden nasıl geliyorsa inşallah güzel haberlerini alırızBeklicem insaAllah☺desemde cok inanmayin sanki yarin bi test yapicam gibi hissediom
Amin hepimiz beraber insaAllahGönlünden nasıl geliyorsa inşallah güzel haberlerini alırız
Haplar bendede cok fazla göğüs ağrısı yapti bıraktıktan sonrada geçmedi suan hamile kaldığım gibi geçti çok sisiyordu cok ağrıyorduAma şu doğum kontrol hapını bitireyim hayırlısıyla Bi adet göreyim bide göğüs hastalarına gitmem lazım adet olmadığım için memelerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile çok kötüyüm Allah nasip ederse önümüzdeki ay ben de hamile olarak gelirim aranıza
Erken dogum sonucu kayip yasadim maalesrf suan hamile degilimAllh razi olsun takdir Rabbim saglikla gelsin hayirla insaAllah.sizin hamileliginiz ne kadar
Rabbim yaşatmasin insaAllah bidaha gonlunuze gore versinErken dogum sonucu kayip yasadim maalesrf suan hamile degilim
Bende görüyorum sabah yap tekrar test varsaBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
28 mi harikasın testi yapınca bize de yazBaşka test kalmadı canım elimde yani erken gebelik yok ama 28 tane kaset test var
Hahaha 30 tane sipariş vermiştim 9-10 gibi yaparım inşallah görürüm çizgi28 mi harikasın testi yapınca bize de yaz
Canım arkadaşım dün amerikaya gitti kaç saatlik uçak yolculuğu 6 haftalık hamile dr sormuş bi sorun olmaz demişHayırlı geceler kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim ben de inşaallah çocuk arzuluyorum ve bu ay ki günleri değerlendirmek istiyorum. Fakat yumurtlamadan bir kaç gün sonra ailemizi ziyaret etmek için uçağa bineceğiz tabii ki her şey nasip Allah nasip eder de hamile kalırsam seyehat yapmam sakıncalı olur mu ne tavsiye edersiniz?
ah ne güzel çok teşekkür ederim cevap için. Mevlam hayırlı afiyetli bebişler nasip etsin bizlereCanım arkadaşım dün amerikaya gitti kaç saatlik uçak yolculuğu 6 haftalık hamile dr sormuş bi sorun olmaz demiş
Rica ederim amin hayırlı yolculuklar sizedeah ne güzel çok teşekkür ederim cevap için. Mevlam hayırlı afiyetli bebişler nasip etsin bizlere
aminn, amin Allah razı olsunRica ederim amin hayırlı yolculuklar sizede
Benim de negatif çıktı ama sonuçta adet olana kadar bir şansımız var değil mi sıkma canınıPazar günü
Amin canım, inşallah hepimize nasip eder rabbimAllahım en kısa zamanda nasip eder inşallah canım benim çok yürekten diliyorum
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederimBen genelde 10-11. günler gibi pik görüyorum testlerde en fazla 14. gün oldu. En erken 10 gördüm yani
O zaman yap gitsin eger hamileysen de nolcak o kadar test degil mi amaBaşka test kalmadı canım elimde yani erken gebelik yok ama 28 tane kaset test var