• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar merhaba 🥰 uzun zamandır yoktum ev bulup yerleşme telaşı felan derken ancak kendime gelebildim çok şükür 🤲🏻 hepiniz iyisinizdir inşallah hiç bakamadım forma. Tamamen döndüm inşallah aranıza😍
bebekheyecani bebekheyecani canım topiğin uğurlu gelsin inşallah benim sat 24 şubat bat 24 mart tabloya eklermisin
Hoşgeldin canım, nereye taşındın, Malatya da neredeydi eviniz? Ben hala İstanbuldayım çocuğun okulundan dolayı, evimiz ağır hasarlı çıktı, ana kolonlarfan. Baksan dairelerde çizik bile yok. Eşyalarımız içeride ne olacak nasıl olacak hiç bilemiyorum😔

Supheye yer birakmayacak kadar net testimle gunaydin demek istiyorum kizlar😄 erken oldugunu bile bile yapasim geldi. Bu test olayi tam bir tutku🤣 bata 7

Eklentiler

• 20230304_083012.jpg
    20230304_083012.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar merhaba 🥰 uzun zamandır yoktum ev bulup yerleşme telaşı felan derken ancak kendime gelebildim çok şükür 🤲🏻 hepiniz iyisinizdir inşallah hiç bakamadım forma. Tamamen döndüm inşallah aranıza😍
bebekheyecani bebekheyecani canım topiğin uğurlu gelsin inşallah benim sat 24 şubat bat 24 mart tabloya eklermisin
Hoşgeldin canım 😊 eşinle ayrı illerdeydiniz ne yaptınız aynı şehire gecebildiniz mi

Kızlar bu ay da yumurtam gelişmedi doktorum aradı bugün duphason alıp bir hafta içmemi söyledi eczanede yoktu bende tarlusal aldım ama bi kaç araştırdım ikisini de regl söktürücü zannediyordum duphason da daha değişik şeyler yazıyo noluur bilgisi olan varsa bilgilendirirmisinz?
Canım ikisinin farklı ilaçlar olduğunu biliyorum. Ancak duphastonu daha çok adet döngüsünü düzenlemesi için verdiklerini biliyorum. Tarlusal ise adet söktürücü diye biliyorum. Keşke başka eczaneye baksaydın. Ayrıca duphaston rahim içini bebeğin tutunabilmesi için el verişli hale getiriyor diye biliyorum. Doktorum hamilelik oluşursa bebek tutunabilsin diye veriyorum demişti bana.
Ama bebeğin yok ise sıkıntı yapma. Ancak doktoruna da söyle çekinmeden, bilsin.

Supheye yer birakmayacak kadar net testimle gunaydin demek istiyorum kizlar😄 erken oldugunu bile bile yapasim geldi. Bu test olayi tam bir tutku🤣 bata 7
Ben göremedim canım ancak bat'a 7 var ise zaten çıkması neredeyse imkansız. Olsun dediğin gibi bu test işi tam bir tutku :D İnsan yapmak istiyor her an.

Evet canım 19 şubatta sabah pik gördüm akşamına silikleşmişti olsaydı artık çıkardı
Evet canım çıkması lazımdı. Sıkma sakın canını. Bu arada belki ilişkiyi yanlış zamanda yapmış olabilirsiniz. Pik gördükten sonra 1 dolu 1 boş ilerlemek önemliymiş 3-4 gün.

Kızlarrr acil birşey sorucam cevaplar kısınız normeled dün adet olmam gerekiyordu olmadım bugün de aynı şekilde kusura bakmayın ama sadece peceteyle silince geliyor acaba bebiş olabilir mi 🥺

Günaydın kızlar 💐 benim test yine negatif ve regli ağrılarım var bu ayda olmadı 😢

Eklentiler

• Screenshot_20230304_100942_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20230304_100942_com.android.gallery3d.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 73
Back