• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hanımlar hayırlı sabahlar
Sabah Kadın doğum doktoruna gittim hormonlarıma baktırmak için doktor vajina muanesi yaptı sol tarafımda 3cm kadar kist oluştuğunu bu yüzden şubat ayında yumurtam catlamadıgını söyledi bana GİNERA açında doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum bu kist sökülmesi için yaptgınız sonuç aldığınız kürler var mı olumlu sonuç alan o kürle hamile kalan varsa beni yönlendirirse çok sevinirim

Ya ovülasyon silik çıkınca bıraktım
Gebelik testim de iğneden 9 gün sonra silik çıktı iyice
Neredeyse yok gibi,yakından bakmak gerekiyor
Yani iğne etkisi bitmiş artık
Yarın iğneden sonra 11.gün
Belki saçma bulabilirsiniz ama kalp çarpıntım var pır pır atıyor
Aniden sıcak basmalarım oluyor
11.gün test yapayım diyorum yani yarın sabah
Dua isterim 😔
Cnm güzel haberlerını beklıyoruz inşallah 🙏
Kaç yumoş vardı bu ay?

Canım seni merak ettim batlarımız aynıydı bende dün akşama kadar test yaptım tabiki negatif halbuki o kadar belirti vardı ki bu ay çok şaşkınım demek ki neymiş gerçekten olsun diye uğraşmayıp akışına bırakmak lazımmış demekle olmuyor bunu yapmak lazım yoksa zaman kaybı Allah her isteyene tez zamanda yavrularını bağışlasın ne diyim hayırlısı 🤷🏻‍♀️ çok üzgünüm
Adet olana kadar umut devam ediyor üzülmeyin lütfen. Benim de kaset test negatif diyor. Bat bugün

Kız testlerine yazık 🫣
Testleri toplu aldim canim.. bu ay olur da pozitife dönerse predictor en erken kac gunde sonuc verir. Artimed guvenilir mi degil mi? Reglden kac gun once en erken pozitf gosterir? Bu sorulara cevap bulup bilime katki saglamayi dusunuyorum🤣🤣 poztf olmazsa da bir heyecan dalgasi yasanip bitmis olur☺️

Sabah Kadın doğum doktoruna gittim hormonlarıma baktırmak için doktor vajina muanesi yaptı sol tarafımda 3cm kadar kist oluştuğunu bu yüzden şubat ayında yumurtam catlamadıgını söyledi bana GİNERA açında doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmak istemiyorum bu kist sökülmesi için yaptgınız sonuç aldığınız kürler var mı olumlu sonuç alan o kürle hamile kalan varsa beni yönlendirirse çok sevinirim
Normalde adetle beraber atılır kist ama senin ki atılmamış. İlacı kaç gün kullanacaksın ki ? Her duyduğumuz kürü de denemek doğru değil bazı değerlerimizi bozabiliyor. Eğer ilacı uzun süre icmeyeceksen doktor kontrolünde ilerlemeni tavsiye ederim tek sorun kist ise daha çabuk gebe kalabilirsin

Ben göremedim canım ancak bat'a 7 var ise zaten çıkması neredeyse imkansız. Olsun dediğin gibi bu test işi tam bir tutku :KK70: İnsan yapmak istiyor her an.
Aynen canim.. daha dun burda bir arkadasa diyordum cok erken 7 gun kala sonuc vermesi imkansiz diye. Sabah kalktim test yaptim. Bunu mantikli bir dusunceyle aciklayamam zaten🤣

Testleri toplu aldim canim.. bu ay olur da pozitife dönerse predictor en erken kac gunde sonuc verir. Artimed guvenilir mi degil mi? Reglden kac gun once en erken pozitf gosterir? Bu sorulara cevap bulup bilime katki saglamayi dusunuyorum🤣🤣 poztf olmazsa da bir heyecan dalgasi yasanip bitmis olur☺️
Diyene bak (bana) 😂 az önce pttavm'den toplu test aldım aylardır korundugumuz için yapmıyordum. Aldık bi kere mecbur yapacaz 😄

Normalde adetle beraber atılır kist ama senin ki atılmamış. İlacı kaç gün kullanacaksın ki ? Her duyduğumuz kürü de denemek doğru değil bazı değerlerimizi bozabiliyor. Eğer ilacı uzun süre icmeyeceksen doktor kontrolünde ilerlemeni tavsiye ederim tek sorun kist ise daha çabuk gebe kalabilirsin
Adetimin bugün 2.günü acaba atar mı kisti
İlacı verdi kullan bidaki adet dönemininin 3.günü gel tekrar dedi bana ama doğum kontrol hapından korkuyorum hamile kalmak istediğim için engeller diye

Adetimin bugün 2.günü acaba atar mı kisti
İlacı verdi kullan bidaki adet dönemininin 3.günü gel tekrar dedi bana ama doğum kontrol hapından korkuyorum hamile kalmak istediğim için engeller diye
Çok kesin konusmayayim kist durumum olmadı hiç ama bildiğim kadarıyla catlamayan yumurta kistleşir ve genelde beklenen adetle beraber atılır. Atilmadiysa eğer doktor hap verir atılması için. Belki de gebeliğe engeldir, o yüzden ilacı kullanmak daha mantıklı geliyor. Bir de sanırım yeni denemeye başlamıştın stres yapma. Yine de sen bilirsin burdaki arkadaşlarn da tavsiyesi olur mutlaka

Kürlerin hepsini kullandım ben bende Bi işe yaramadı şahsen o yüzden doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay

Günaydın kızlar 💐 benim test yine negatif ve regli ağrılarım var bu ayda olmadı 😢
Canım adet olmadın sonuçta daha gününede var üzülme benim şubatta adet ağrılarım vardı ama sonuçta hamileydim kimyasal olsada sonuç değişmedi biraz daha bekle bence canım stres yapma boşuna

Back