• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Oyle gibi görünüyor 🥲 ya ben degisik ruh hallerine büründüm hormonlardandir insallah diyorum oğluma bakıp ya bu çok küçük nasıl olacak filan diyorum sonrada 1 yıldır uğraşıyorsun ne bu halin filan sendede oldumu boyle degisik düşünceler daha eşime soylemedim bile
Bı soku oluyor ınsanın normaldır alısırsın zananla kuzum hele bıde kalp atıslarını dınledınmııı 💜🙌🏼☺️

Tabıkı ıkımızde felakat hastaydık hatta yumurtlama haftası ıle bırlıkte hamıle oldugumu ogrendıkten bır hafta sonrasına kadar ıyılesemedım ☺️
Bu bana biraz umut oldu ama yine de moralim bozulmadı değil.Dün tam pikti değerlendirdik bugün hafiften silikleşmeye başladı ama eşim bi koltukta ben bi koltukta kolumuzu kaldıracak halimiz yok sanırım dün kapanışı yaptık artık hayırlısı

Bekledikçe cikan sonuc anlamli degil diyorlar canim ama.. keske bir erken test de yapsaydin onlar daha duyarli oluyor. Bence umut hala var. Bana hamilesin gibi geliyor ama teste dayanarak söylemiyorum bunu. Ya reglin gecikmesini bekle ya da erken testlerden yap. Baska kaset test yapip canini sıkma su asamada
Başka test kalmadı canım elimde yani erken gebelik yok ama 28 tane kaset test var 😀😀😀

Kızlar merhaba 🥰 uzun zamandır yoktum ev bulup yerleşme telaşı felan derken ancak kendime gelebildim çok şükür 🤲🏻 hepiniz iyisinizdir inşallah hiç bakamadım forma. Tamamen döndüm inşallah aranıza😍
bebekheyecani bebekheyecani canım topiğin uğurlu gelsin inşallah benim sat 24 şubat bat 24 mart tabloya eklermisin

Oyle gibi görünüyor 🥲 ya ben degisik ruh hallerine büründüm hormonlardandir insallah diyorum oğluma bakıp ya bu çok küçük nasıl olacak filan diyorum sonrada 1 yıldır uğraşıyorsun ne bu halin filan sendede oldumu boyle degisik düşünceler daha eşime soylemedim bile
Hamile misin

Back