- 9 Eylül 2022
- 167
- 149
- 23
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.701
Senin bat a da çok az kalmışş sabret az daha inş güzel haberi verirsinBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat a da çok az kalmışş sabret az daha inş güzel haberi verirsinBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
Bı soku oluyor ınsanın normaldır alısırsın zananla kuzum hele bıde kalp atıslarını dınledınmıııOyle gibi görünüyor ya ben degisik ruh hallerine büründüm hormonlardandir insallah diyorum oğluma bakıp ya bu çok küçük nasıl olacak filan diyorum sonrada 1 yıldır uğraşıyorsun ne bu halin filan sendede oldumu boyle degisik düşünceler daha eşime soylemedim bile
Canım sen artık bir kan mı versen?Bekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
Tabıkı ıkımızde felakat hastaydık hatta yumurtlama haftası ıle bırlıkte hamıle oldugumu ogrendıkten bır hafta sonrasına kadar ıyılesemedımPapatyamaviss bu şekilde hamiş oldu diye hatırlıyorum:)
Bu bana biraz umut oldu ama yine de moralim bozulmadı değil.Dün tam pikti değerlendirdik bugün hafiften silikleşmeye başladı ama eşim bi koltukta ben bi koltukta kolumuzu kaldıracak halimiz yok sanırım dün kapanışı yaptık artık hayırlısıTabıkı ıkımızde felakat hastaydık hatta yumurtlama haftası ıle bırlıkte hamıle oldugumu ogrendıkten bır hafta sonrasına kadar ıyılesemedım
Bir kaç gündür yapıyorum bende dün artımed t1 t2 olandan yaptım ondada çok az silik gördüm ama bilmiyorumTek bir marka mı yapıyosun canım
Yarında görürsem vericem canımCanım sen artık bir kan mı versen?
Yarın inşallah görürürm ilk idrarla ya dua edin lütfenBence bikaç gün takip et inşallah vardır canım
Başka test kalmadı canım elimde yani erken gebelik yok ama 28 tane kaset test varBekledikçe cikan sonuc anlamli degil diyorlar canim ama.. keske bir erken test de yapsaydin onlar daha duyarli oluyor. Bence umut hala var. Bana hamilesin gibi geliyor ama teste dayanarak söylemiyorum bunu. Ya reglin gecikmesini bekle ya da erken testlerden yap. Baska kaset test yapip canini sıkma su asamada
Hamile misinizBı soku oluyor ınsanın normaldır alısırsın zananla kuzum hele bıde kalp atıslarını dınledınmııı
Hamile misinOyle gibi görünüyor ya ben degisik ruh hallerine büründüm hormonlardandir insallah diyorum oğluma bakıp ya bu çok küçük nasıl olacak filan diyorum sonrada 1 yıldır uğraşıyorsun ne bu halin filan sendede oldumu boyle degisik düşünceler daha eşime soylemedim bile
Sabah daha koyu bir çizgiyle bekliyoruz seni insallahBir kaç gündür yapıyorum bende dün artımed t1 t2 olandan yaptım ondada çok az silik gördüm ama bilmiyorum
Daha yol uzun ona çok var eşime soylemedim iste ona söylemeyi planlıyorum aklimda ama aklıma bisey gelmiyorBı soku oluyor ınsanın normaldır alısırsın zananla kuzum hele bıde kalp atıslarını dınledınmııı
Evet canım daha kan vermedim ama gebelik testleri onu gösteriyorHamile misin
Ay çok sevindim sanki ben hamileymişim gibi mutlu oldum yuppiiiiEvet canım daha kan vermedim am gebelik testleri onu gösteriyor
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet canım daha kan vermedim am gebelik testleri onu gösteriyor
Sagol canım alla razi olsun darısı sizlere insallahAy çok sevindim sanki ben hamileymişim gibi mutlu oldum yuppiiii
Eşine güzel sürprizle söyle bence bu arada ilk çocuk muSagol canım alla razi olsun darısı sizlere insallah