- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.721
Yok ikinci çocuk bu yüzden ben bi sok içindeyim suan duygusallık yaşıyorum oğluma karşı ondan eşime bile söyleyemedimEşine güzel sürprizle söyle bence bu arada ilk çocuk mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ikinci çocuk bu yüzden ben bi sok içindeyim suan duygusallık yaşıyorum oğluma karşı ondan eşime bile söyleyemedimEşine güzel sürprizle söyle bence bu arada ilk çocuk mu
Allah bağışlasın darısı benim başıma oğlun kaç yaşındaYok ikinci çocuk bu yüzden ben bi sok içindeyim suan duygusallık yaşıyorum oğluma karşı ondan eşime bile söyleyemedim
Aminn çok aminnnnSabah daha koyu bir çizgiyle bekliyoruz seni insallah
4 yas 7 aylik sizin ilkmiAllah bağışlasın darısı benim başıma oğlun kaç yaşında
Yok benimde Bi oğlum oda 4 yaş 2 aylık4 yas 7 aylik sizin ilkmi
Masallah aynı sayılırlar insallah senide alırız Kasım annelerineYok benimde Bi oğlum oda 4 yaş 2 aylık
Hadi inşallah yaMasallah aynı sayılırlar insallah senide alırız Kasım annelerine
Ama şu doğum kontrol hapını bitireyim hayırlısıyla Bi adet göreyim bide göğüs hastalarına gitmem lazım adet olmadığım için memelerim çok ağrıyor dokunamıyorum bile çok kötüyüm Allah nasip ederse önümüzdeki ay ben de hamile olarak gelirim aranızaMasallah aynı sayılırlar insallah senide alırız Kasım annelerine
Dualarımız seninle birini hamiş görünce hepimiz seviniyoruz burayı buyüzden seviyorumYarın inşallah görürürm ilk idrarla ya dua edin lütfen
Allh razi olsun takdir Rabbim saglikla gelsin hayirla insaAllah.sizin hamileliginiz ne kadarValla hamile kaldigim ay bendende ole sapsari bir akinti gelmisti Rabbim insaallah guzel sonuclr nasip etsin aminnnn
Ben genelde 10-11. günler gibi pik görüyorum testlerde en fazla 14. gün oldu. En erken 10 gördüm yaniErken yumurtlama yaşayan yokmu kızlar
Evet valla.kim hamişse onun kadar seviniyoruz o yuzden burdayiz hayirlisi insaAllah Rabbim gonlunuze gore versinDualarımız seninle birini hamiş görünce hepimiz seviniyoruz burayı buyüzden seviyorum
Vallahi benim belim iki gundr siddtli agriyor kasik agrim var bugun bacak agrimda basladi neye yorsam.bilemedim nasip hayirlisi ise Rabbim nasip etsinAdetime 7 gün kaldı test yapsam çıkmaz herhalde bacaklarım ağrıyor kasığım ağrıyor geçen ay gibi psikolojik galiba yine
Benimde 3 gun kaldi adet gununu saymasak yapsammi diye dusunuyorumVallahi benim belim iki gundr siddtli agriyor kasik agrim var bugun bacak agrimda basladi neye yorsam.bilemedim nasip hayirlisi ise Rabbim nasip etsin
Hayirlisi hakkinizdaBenimde kurtaj sonrasi lekem kesilmedi o yüzden gittim .15 mm yunurta var dedi.b3n leke gelirken yumurta olmaz diye çok korktum. Bugünde hala silik ama düne göre koyu..akintim dünden beri baya artti
Ya ovülasyon silik çıkınca bıraktım
Bu akşamı değerlendirdik ama ay beklesemde hepsi dışarı çıkıyor ya nasıl tutacak bilmiyorumCanım pik demek yumurtladın demek değil. Pikten sonra silindiğinde yumurtlamış oluyormuşuz. O yüzden bu akşamı ve yarın akşamı da mutlaka değerlendirin canım tam zamanı
Adet gününüzü en azından bekleyin derimBenimde 3 gun kaldi adet gununu saymasak yapsammi diye dusunuyorum
Benim de belim ağrıyor böyle karnımın içi bir değişik sanki ama geçen ay da benzer şeyler oldu diye yormak da istemiyorum artık inşallah bu ay dileğimiz gerçekleşirVallahi benim belim iki gundr siddtli agriyor kasik agrim var bugun bacak agrimda basladi neye yorsam.bilemedim nasip hayirlisi ise Rabbim nasip etsin