- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.681
Dün birliktelik olmuştu ben ctesi ve pazarı değerlendireyim diye düşünüyorum aslındabence değerlendir canım sen bugunu boş gecme
Canım seni merak ettim batlarımız aynıydı bende dün akşama kadar test yaptım tabiki negatif halbuki o kadar belirti vardı ki bu ay çok şaşkınım demek ki neymiş gerçekten olsun diye uğraşmayıp akışına bırakmak lazımmış demekle olmuyor bunu yapmak lazım yoksa zaman kaybı Allah her isteyene tez zamanda yavrularını bağışlasın ne diyim hayırlısıDayanamadım yine hüsran
dün değerlendirdiysen o zaman öyle yap canımDün birliktelik olmuştu ben ctesi ve pazarı değerlendireyim diye düşünüyorum aslında
Gerçekten bütün belirtiler yaşadım normalde çokta hissetmem ama deli gibi göğüslerim sızlıyor elleyemiyorum bile. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun. Ben testte silik çizgi görüyorum ama o kadar çok sıkıldım ki silik çizgilerdende. Biraz kendimi bu konuda törpülemem gerek bu ay çokta takmayacağım hayırlısı neyse o olsun.Canım seni merak ettim batlarımız aynıydı bende dün akşama kadar test yaptım tabiki negatif halbuki o kadar belirti vardı ki bu ay çok şaşkınım demek ki neymiş gerçekten olsun diye uğraşmayıp akışına bırakmak lazımmış demekle olmuyor bunu yapmak lazım yoksa zaman kaybı Allah her isteyene tez zamanda yavrularını bağışlasın ne diyim hayırlısıçok üzgünüm
Senin hariç herkesinki doğru desene :) bir gün inş gerçek olacakk ben inandımm tez zamanda sağlıkla olsun inşallahBende sürekli hamile yada doğum yaptığımı görüyorum hatta eşimin teyzesinin de gördüm onun bebeği rüyamda kız olarak doğmuştu sabahına kalktım aradım diyor ki cinsiyeti yeni öğrendim kız diyor bu rüya Bi tek beni gerçekte hamile göstermiyor
Yaa üzüldüm bekleyelim bakayım :)) görünce biraz umutlanıyorumCanm bu ay yumurtlama dan sonraki hafta bana da oldu ama hamile değilim
Adetine de çok zaten biraz daha bekle inş hamile olduğun içindir
Canım bu testin kendi çizgisi sanırımGerçekten bütün belirtiler yaşadım normalde çokta hissetmem ama deli gibi göğüslerim sızlıyor elleyemiyorum bile. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun. Ben testte silik çizgi görüyorum ama o kadar çok sıkıldım ki silik çizgilerdende. Biraz kendimi bu konuda törpülemem gerek bu ay çokta takmayacağım hayırlısı neyse o olsun.
Bak atayım son halini testin
Canım 2. değil ilk kez yumurtlayacaksın hayırlısıyla çok sveindimCanımmm A Afratafrac sen haklıymıssın yaaa ya da ikinci kez yumurtluyorummm anlam veremedim benim testleri hatırlıyomusun iki gündür müthiş akıntı ve kasık agrısı var test yapmayı bırakmıstım ben yumurtladım catladı diye simdi test yaptım anında koyu gördümbebekheyecani kuzum benim bat iyice saptı ne olur bilemem
Bende öyle düşündüm ama pembemsi duruyor bilemedim hayırlısı yaCanım bu testin kendi çizgisi sanırımbenim aldığım bir testte böyle gözüküyordu ama yine de umutsuzluğa kapılma tabi kırmızılara kadar şansımız hep var
Canım pik demek yumurtladın demek değil. Pikten sonra silindiğinde yumurtlamış oluyormuşuz. O yüzden bu akşamı ve yarın akşamı da mutlaka değerlendirin canım tam zamanıKızlar bu sabah ve bu akşam ovulasyon testlerim pik olup çatlamış sanırım daha eşim bile gelmedi değerlendiremedik bugün değerlendirsek olur mu acaba nasıl hemen çatlamış anlamadım
Ya insallah canım ben de süpheliydim zaten öncekinde simdi içim cok rahatladı şu koyuluğu görünceCanım 2. değil ilk kez yumurtlayacaksın hayırlısıyla çok sveindim
Benim de aynı senin gibi olmuştu, aşırı koyulaştı neredeyse pik gibi olmuştu ancak değildi. Sonrasında birden kop koyu olmuştu aynı böyle.
Ay çok sevindim valla. Şşimdi şöyle, bu hafta doktoruma açık açık sordum bu pik olayını. Dedi ki pik görmek yumurtladın anlamına gelmiyor. Pik görünce 36 saat içerisinde yumurtlayacaksın demekmiş. Kiminde 6 saat sonra da olabiliyormuş kiminde 36 saat sonrada. Bu yüzden 1 dolu 1 boş 1 dolu 1 boş değerlendir dedi pik görünce. İnşallah tutar canım.
Evet valla ben de çok sevindim sana.Ya insallah canım ben de süpheliydim zaten öncekinde simdi içim cok rahatladı şu koyuluğu görüncesen de durum ne
Hadi insallahhh güzel bir ay olsunEvet valla ben de çok sevindim sana.
Benim daha yeni bitti reglim. Daha yumurtlama sürecime var. Pazartesi gününden itibaren dikkat emeye başlayacağım ben de bakalım, haftaya olacak gibi olursa benim.
Bence hamilesinBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
Tek bir marka mı yapıyosun canımBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzum, hayırlı olsunAslında pek belirtim olmadı adet olacam zannettim benim eşimin ısrarı ğzerine testi 2 gün kala verdim hiç beklemiyordum çünkü 2 kimyasal 1 kürtajım var hatta şuanda bile neden göğüslerim ağeımıyor falan diyorum kendi kendime
Bekledikçe cikan sonuc anlamli degil diyorlar canim ama.. keske bir erken test de yapsaydin onlar daha duyarli oluyor. Bence umut hala var. Bana hamilesin gibi geliyor ama teste dayanarak söylemiyorum bunu. Ya reglin gecikmesini bekle ya da erken testlerden yap. Baska kaset test yapip canini sıkma su asamadaBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
Bence bikaç gün takip et inşallah vardır canımBekledikçe koyulaştı ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?