• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorum 🤣 bir gebenin günlüğü gebelik testi
Sanki ben gördüm 💗🌺

Oyyy 🌺 olsun benim de olsun da uyumayayım 😂 ben daha olmadan ücretsiz izne çıkma planı yapıyorum 😂😂
Ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zaman❤️ sonra bir sene de pandemi oldu yanındaydım

Ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zaman❤️ sonra bir sene de pandemi oldu yanındaydım
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum 🌺 Rabbim nasip ederde olursa ben de ayrılacağım inşallah. İlk adımına, ilk kelimelerine ben şahit olmak istiyorum 🌺💗

Dayanamadım yine hüsran 😭

Eklentiler

• C560F782-8016-417D-9075-45D6B2246E64.jpeg
    C560F782-8016-417D-9075-45D6B2246E64.jpeg
    190,1 KB · Görüntüleme: 69
O zaman anlatmadigin rüyan hayirlara ciksin diyelim canım.. insallah bebisle cikarsin bu aydan 🥰
Aminn canım hayrolsun inşallah 🙏
İlk defa femara-ovitrelle oldugu için içime umut dogdu bu ay
Aslında çokta umutlanmak istemıyorum ama..
Bu ay çok dıkkat ettık
Yememize içmemize, pekmez, ceviz, kuruyemiş, folik asit, d vitamını, vs..
Eşi Madde kullanan tanıdıklarımdan hamile olanlar bile var
Töbe yareppim..

Canım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyan 🥰🙏
Bende sürekli hamile yada doğum yaptığımı görüyorum hatta eşimin teyzesinin de gördüm onun bebeği rüyamda kız olarak doğmuştu sabahına kalktım aradım diyor ki cinsiyeti yeni öğrendim kız diyor bu rüya Bi tek beni gerçekte hamile göstermiyor 😂

Selam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu yoksa daha zamanı var mı? usttekini sabah 10da yaptım alttakini akşam 5te

Eklentiler

• IMG_20230303_175848.jpg
    IMG_20230303_175848.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 51
Canımmm @Afratafrac sen haklıymıssın yaaa ya da ikinci kez yumurtluyorummm anlam veremedim benim testleri hatırlıyomusun iki gündür müthiş akıntı ve kasık agrısı var test yapmayı bırakmıstım ben yumurtladım catladı diye simdi test yaptım anında koyu gördüm bebekheyecani bebekheyecani kuzum benim bat iyice saptı ne olur bilemem 😂😂😂
Walla canım işte ne zaman koyu ocagı hiiç belli olmuyor
Iyı ki yapmışsın test

Back