- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.661
Sanki ben gördümKızlar Selam regl Gibi sancı çekince ve klomen vb ilaçta kullanmayinca umutlandım test yaptım bence negatif ama böyle gölge gibi birsey var kendi kuruma çizgisi mıdır? İlla renkli mi çıkması gerekiyor çift cizgi görmediğim için hiç bilmiyorumbir gebenin günlüğü gebelik testi
Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinÇok sevindim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah
OyyyBenim çocuk var bir de hocam o yüzden bazı geceler daha da geç yatmak zorunda kalıyorum
Ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zamanOyyyolsun benim de olsun da uyumayayım ben daha olmadan ücretsiz izne çıkma planı yapıyorum
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorumBen iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zamansonra bir sene de pandemi oldu yanındaydım
Allahım en kısa zamanda nasip eder inşallah canım benim çok yürekten diliyorumKesinlikle ben de böyle düşünüyorumRabbim nasip ederde olursa ben de ayrılacağım inşallah. İlk adımına, ilk kelimelerine ben şahit olmak istiyorum
Sanki ben gördüm
Bide sat var oda son adet tarihi demek tatlımPeki bat ne demek
Aminn canım hayrolsun inşallahO zaman anlatmadigin rüyan hayirlara ciksin diyelim canım.. insallah bebisle cikarsin bu aydan
Bat ne zaman?Dayanamadım yine hüsran
Bende sürekli hamile yada doğum yaptığımı görüyorum hatta eşimin teyzesinin de gördüm onun bebeği rüyamda kız olarak doğmuştu sabahına kalktım aradım diyor ki cinsiyeti yeni öğrendim kız diyor bu rüya Bi tek beni gerçekte hamile göstermiyorCanım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyan
Pazar günüBat ne zaman?
Walla canım işte ne zaman koyu ocagı hiiç belli olmuyorCanımmm @Afratafrac sen haklıymıssın yaaa ya da ikinci kez yumurtluyorummm anlam veremedim benim testleri hatırlıyomusun iki gündür müthiş akıntı ve kasık agrısı var test yapmayı bırakmıstım ben yumurtladım catladı diye simdi test yaptım anında koyu gördümbebekheyecani kuzum benim bat iyice saptı ne olur bilemem
Cnm adetin kaçıncı gunu bugun?Selam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu yoksa daha zamanı var mı? usttekini sabah 10da yaptım alttakini akşam 5te
İyi ki kuzum ya anında belirdi zaten değerlendirmeye devam artıkWalla canım işte ne zaman koyu ocagı hiiç belli olmuyor
Iyı ki yapmışsın test
11.gunu canım,bende emin olamadım pike çok yakın ama sanırım değil daha yarına kesin olur ama bence.usttekini sabah yapmıştım akşama baya belirginlestiCnm adetin kaçıncı gunu bugun?
Pike çok yaklaşmış
bence değerlendir canım sen bugunu boş gecmeSelam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu yoksa daha zamanı var mı? usttekini sabah 10da yaptım alttakini akşam 5te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?