💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sanki ben gördüm

Oyyy olsun benim de olsun da uyumayayım ben daha olmadan ücretsiz izne çıkma planı yapıyorum
Ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zaman sonra bir sene de pandemi oldu yanındaydım

Ben iki yıl ücretsiz izne ayrılmıştım hocam çok iyi oluyor o büyürken yanında oluyorsun en ihtiyaç duyduğu zaman sonra bir sene de pandemi oldu yanındaydım
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum Rabbim nasip ederde olursa ben de ayrılacağım inşallah. İlk adımına, ilk kelimelerine ben şahit olmak istiyorum

Dayanamadım yine hüsran

Eklentiler

• C560F782-8016-417D-9075-45D6B2246E64.jpeg
    190,1 KB · Görüntüleme: 69
O zaman anlatmadigin rüyan hayirlara ciksin diyelim canım.. insallah bebisle cikarsin bu aydan
Aminn canım hayrolsun inşallah
İlk defa femara-ovitrelle oldugu için içime umut dogdu bu ay
Aslında çokta umutlanmak istemıyorum ama..
Bu ay çok dıkkat ettık
Yememize içmemize, pekmez, ceviz, kuruyemiş, folik asit, d vitamını, vs..
Eşi Madde kullanan tanıdıklarımdan hamile olanlar bile var
Töbe yareppim..

Bende sürekli hamile yada doğum yaptığımı görüyorum hatta eşimin teyzesinin de gördüm onun bebeği rüyamda kız olarak doğmuştu sabahına kalktım aradım diyor ki cinsiyeti yeni öğrendim kız diyor bu rüya Bi tek beni gerçekte hamile göstermiyor

Selam kızlar, bugün ovu testi yapmaya başladım da alttakine bakar mısınız pik olmuş mu yoksa daha zamanı var mı? usttekini sabah 10da yaptım alttakini akşam 5te

Eklentiler

• IMG_20230303_175848.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 51
Walla canım işte ne zaman koyu ocagı hiiç belli olmuyor
Iyı ki yapmışsın test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…