• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar psikolojim bozuldu galiba iş çok kosturmali yoğun bir yandan ağır taşımak istemiyorum (örneğin bir numune oluyor proje için gelmis) sürekli başkalarına tasitiyorum Allah tan aram iyi herkesle abla hallederiz diyorlar 😀 bir yandan manyetik muayene odası var hamile risk taşıyanların girmemesi lazım sürekli yaptırıp insanlara fotoğraf istiyorum onla karar veriyorum patlamam inşallah 🤣 bir yandan sürekli kendimi dinliyorum. Yakın arkadaşım hamile maşallah çok sevindim onun adına 3 dusugu vardı 44 yaşında aşırı mutlu oldum sağlıkla kucağına alır inşallah. Ona soruyorum ne oldu popom kaşındı diyor popom kaşınıyor mu diye bakıyorum bu Sefer jahhaba huni ile gezeceğim yakında 🤣🤣
Allahım beni güldürdün allahta seni güldürsün kız 🌸 bende aynı durumdayım işteee sürekli tuvelete gidiyorum yumurtlucam mı yumurta akıntısımı yumurta yumurtalığım 4 aydır tavuk gibiyim şimdi sen bunu yazdın bende düşünceem popom kaşınıyor diye yarın kesin kaşınır 😂😂

Aslında pek belirtim olmadı adet olacam zannettim benim eşimin ısrarı ğzerine testi 2 gün kala verdim hiç beklemiyordum çünkü 2 kimyasal 1 kürtajım var hatta şuanda bile neden göğüslerim ağeımıyor falan diyorum kendi kendime
Hayırlı olsun canım gebeliğin inşallah böyle ağrısız sızısız sorunsuz geçsin 🥰

Allahım beni güldürdün allahta seni güldürsün kız 🌸 bende aynı durumdayım işteee sürekli tuvelete gidiyorum yumurtlucam mı yumurta akıntısımı yumurta yumurtalığım 4 aydır tavuk gibiyim şimdi sen bunu yazdın bende düşünceem popom kaşınıyor diye yarın kesin kaşınır 😂😂

Hahhahaha Allah böyle popo kasintilari versin bu gruptaki herkese inşallah Amin 🤣🤣🤣

İnaşşah canımm hepimiz için amiinnn 🙏 1 buçuk senedir bir sürü şeyle uğraşıyorum valla şimdi bir de nurtopu gibi kasık fıtığım çıktı geçtiğimiz aylarda kasığım ağrıyınca acaba gebelik mi diye dr a gittim meğersem fıtıkmış vücudum artık dalga geçiyor gibi geliyor 😅

🙈 evet bedenimiz kesinlikle bizimle dalga geçip eğleniyor geçmiş olsun canim

Kızlar bnım ruyalarım çok çıkar
Dün gece hayrolsun Bi rüya gördüm, bebiş ve cinsiyetle ilgili
Manasına da baktım

Ama demicem size
Olurda bu ay hamiş kalırsam ozamn anlatıcam rüyamı
Unutturmayın bana😅

Manasına da baktım

Ama demicem size
Unutturmayın bana😅
Canım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyan 🥰🙏

Hepimiz aynıyızz eşler bıktı artık zaten bizden 😅 napalım canım bizim işimiz de kolay değil 😀
Aynen cnm reglsi yumurtlaması ovülasyonu belirtisi ağrısı psikolojisi hepsi yüklenince ne yapacağımızı bilemiyoruz
Birde anne olma isteği gitgide büyüyor içimizde.
zaman aleyhimize işliyor gibi geliyor ama nasipte varsa inş olacaktır ☺
Bu arada pazar test yapıyorum🤣🤣 Bu kadar güzelleme yeter

Canımmm A Afratafrac sen haklıymıssın yaaa ya da ikinci kez yumurtluyorummm anlam veremedim benim testleri hatırlıyomusun iki gündür müthiş akıntı ve kasık agrısı var test yapmayı bırakmıstım ben yumurtladım catladı diye simdi test yaptım anında koyu gördüm bebekheyecani bebekheyecani kuzum benim bat iyice saptı ne olur bilemem 😂😂😂

Eklentiler

• FA62FADB-0C4B-4DE9-AB05-572DBCF1381D.jpeg
    FA62FADB-0C4B-4DE9-AB05-572DBCF1381D.jpeg
    237,8 KB · Görüntüleme: 58
Manasına da baktım

Ama demicem size
Unutturmayın bana😅
Bende görmüştüm regli dönemi ama kimseye anlatmadım çıkarsa bende anlatırım inş

Canım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyan 🥰🙏
Cnm bnde 2 ay önce kımyasal geçirdıgımde rüyamda bir bebişin arabanın lastıgı altında ezıldıgını gördüm
Bebişi kurtaramadım
Rüyalarım çok çıkar

Canım valla kendimden cok senin icin istemeye basladim ya insallah olur senin bu ay.. enerjin 10 numara 👌sonucunu heyecanla takip ediyorum🤩

Güzel kalbini severim 💜 sağol canım benim inşallah hepimizin nasibinde varsa hayırlısıyla sağlıklı bir evlat yipratmadan nasip etsin inşallah 🙏 bir kere rüyamda köpek yavrusu gibi 16 tane doğurmuşum el kadar hepsi diyorum bu ne böyle hepsi parmak çocuk üst üste koydum cirpinip duruyorlar yavrularim 🤣🧿🙏💜

Back