- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.641
Allahım beni güldürdün allahta seni güldürsün kızKızlar psikolojim bozuldu galiba iş çok kosturmali yoğun bir yandan ağır taşımak istemiyorum (örneğin bir numune oluyor proje için gelmis) sürekli başkalarına tasitiyorum Allah tan aram iyi herkesle abla hallederiz diyorlarbir yandan manyetik muayene odası var hamile risk taşıyanların girmemesi lazım sürekli yaptırıp insanlara fotoğraf istiyorum onla karar veriyorum patlamam inşallah bir yandan sürekli kendimi dinliyorum. Yakın arkadaşım hamile maşallah çok sevindim onun adına 3 dusugu vardı 44 yaşında aşırı mutlu oldum sağlıkla kucağına alır inşallah. Ona soruyorum ne oldu popom kaşındı diyor popom kaşınıyor mu diye bakıyorum bu Sefer jahhaba huni ile gezeceğim yakında
Bende aynı durumdayım saatler sonra da aman bişey yok deyip atıyorumBen de hep bir gölge görüyorum artık tüm testlerimde sonra bakıyorum bişey yookinşallah seninki doğrudur canım
Hayırlı olsun canım gebeliğin inşallah böyle ağrısız sızısız sorunsuz geçsinAslında pek belirtim olmadı adet olacam zannettim benim eşimin ısrarı ğzerine testi 2 gün kala verdim hiç beklemiyordum çünkü 2 kimyasal 1 kürtajım var hatta şuanda bile neden göğüslerim ağeımıyor falan diyorum kendi kendime
İnşallah korkularım var yarın kan vericem tekrardan umarım yükselmiş olur değerimHayırlı olsun canım gebeliğin inşallah böyle ağrısız sızısız sorunsuz geçsin
Allahım beni güldürdün allahta seni güldürsün kızbende aynı durumdayım işteee sürekli tuvelete gidiyorum yumurtlucam mı yumurta akıntısımı yumurta yumurtalığım 4 aydır tavuk gibiyim şimdi sen bunu yazdın bende düşünceem popom kaşınıyor diye yarın kesin kaşınır
Hepimiz aynıyızz eşler bıktı artık zaten bizdenBende aynı durumdayım saatler sonra da aman bişey yok deyip atıyorum
Artık eşimde dalga geçiyo benm göremediğim çizgiden mi çıktı diye
Canım bende bu testen yapmıştım 8. Gün benimde bariz belli çizgi cıkmıstı sonra ebru ceylana attım olmaz dedi yanlıştır dedi gerçektende adet oldum o ay erkenden vermıyor yani
İnaşşah canımm hepimiz için amiinnn1 buçuk senedir bir sürü şeyle uğraşıyorum valla şimdi bir de nurtopu gibi kasık fıtığım çıktı geçtiğimiz aylarda kasığım ağrıyınca acaba gebelik mi diye dr a gittim meğersem fıtıkmış vücudum artık dalga geçiyor gibi geliyor
Canım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyanKızlar bnım ruyalarım çok çıkar
Dün gece hayrolsun Bi rüya gördüm, bebiş ve cinsiyetle ilgili
Manasına da baktım
Ama demicem size
Olurda bu ay hamiş kalırsam ozamn anlatıcam rüyamı
Unutturmayın bana
Aynen cnm reglsi yumurtlaması ovülasyonu belirtisi ağrısı psikolojisi hepsi yüklenince ne yapacağımızı bilemiyoruzHepimiz aynıyızz eşler bıktı artık zaten bizdennapalım canım bizim işimiz de kolay değil
Bende görmüştüm regli dönemi ama kimseye anlatmadım çıkarsa bende anlatırım inşKızlar bnım ruyalarım çok çıkar
Dün gece hayrolsun Bi rüya gördüm, bebiş ve cinsiyetle ilgili
Manasına da baktım
Ama demicem size
Olurda bu ay hamiş kalırsam ozamn anlatıcam rüyamı
Unutturmayın bana
Bende görmüştüm regli dönemi ama kimseye anlatmadım çıkarsa bende anlatırım inş
Cnm bnde 2 ay önce kımyasal geçirdıgımde rüyamda bir bebişin arabanın lastıgı altında ezıldıgını gördümCanım ben rüyamda kız bebeğe doğum yaptığımı gördüm ama bebeği apar topar alıp götüyorlardı ben göremeden üzülüyordum anlayamıyordum nolduğunu fln o ay kimyasal yaşadım ben rüyalara inanıyorum hayırlara çıksın inşallah rüyan
Canım valla kendimden cok senin icin istemeye basladim ya insallah olur senin bu ay.. enerjin 10 numaraKızlar ben her hafta en az 2 kere anne olduğumu görüyorum cinsiyetleri ve yaşları değişiyorsizin rüyalar çıkar inşallah
Canım valla kendimden cok senin icin istemeye basladim ya insallah olur senin bu ay.. enerjin 10 numarasonucunu heyecanla takip ediyorum
O zaman anlatmadigin rüyan hayirlara ciksin diyelim canım.. insallah bebisle cikarsin bu aydanCnm bnde 2 ay önce kımyasal geçirdıgımde rüyamda bir bebişin arabanın lastıgı altında ezıldıgını gördüm
Bebişi kurtaramadım
Rüyalarım çok çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?