- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.341
InsaAllah Rabbim once hic evladi olmayanlara maddi manevi bu yolda dua edenlere nasip etsin hayirli saglikli evlatlar sonra banada nasip etsin hayirlisiyla insaAllah bu mubarek sabani serifin cumasi hürmetine insaAllahİnşallah gebeliktendir
Ben tekrar sipariş verdim ya trendyol uygun bence alsana ordan toplu.gebelik testi niyetine de kullaniyordumSen bugunu onumuzdeku haftayi hep degerlendr ozmn .benim ovus testim bitti bide 19.gunumde elimdenolsaydi devam.ederdim zaten sirf meraktan almistim ama ogrenemedim yinenasip
Zaten ordan almistm ama az di yetmediBen tekrar sipariş verdim ya trendyol uygun bence alsana ordan toplu.gebelik testi niyetine de kullaniyordum
Tamam bebişimCanikom ben sana tarih vermiştim ama o adet değilmiş adet söktürücüye başladım bugün tarih değişti direkt nisana kalıyorum ayy
Bu ay yumurlamadıysan geç adet olursun ozamnZaten ordan almistm ama az di yetmedi
Eger adet olursam doktra gidip yumurta takibinisticem catliyomu ne mzn oluyor .ayrica yine alicam test coklu onuda denicem bakalim ayni olucakmi doktor takibiyle ben zaten ovus meraktan aldm dedim bakim bnm yumurtam ne zmn catliyor falan 19.gune kadar hep silikti ama azcik bile kouyulk yoktu iyice sinirimi bozdunyseki bitti adete 4gun kaldi bakalim
Pik degil ama olucak ben bunu bike goremedim bnde bunay ovus yaptm .sen birgun dolu birgun bos yap hep degerlendir bence suan tam pik olmayabilir ama imkanin varsa bugun ya da yarin mutlaka degerlendir.ben silik girdum hep ama degerlendrdim bakalim nasip Rabbim yazmissa gelecek insaAllahCanım daha pik değil. Pik olması için iki çizgi renginin de aynı olması gerekiyor ya da T çizgisi daha da koyu olacak. Bu pik demektir.
Bir de dediğin gibi her kadının yumurtlama dönemi farklı. Ancak tavsiyem her gün ilişkiye girmemenizden yana. Sperm birikimi ve kalitesi için önemli. 1 dolu 1 boş gidin mutlaka olabildiğince. Polikistik over gibi rahatsızlığınız yoksa yumurtlama gününüzde her ay benzer günlerde olabilir.
Yani adetim zamaninda olmasa gec olirsam yumurtlama olmamis demek he hic bilmiyordum zaten 33 yasindym cok seyi burdan ogrendim vallaBu ay yumurlamadıysan geç adet olursun ozamn
Iyimis ben de 10lu almistim bide erken gebelik testi vardi 138 liraydi sninki daha iyiymis .link atma imkanin varmi canm eger adet olursam sipars ederim.Bende Trent yolda aldım bu ay 20 tane lagoicbik ovulasyon ve 6 gebelik testini 153 liraya aldımben memnun kaldım testen gebeliği daha denemedim
Zamanında olmuş olursan 14 gün geriye gideceksin o senin yumurtlama günün olacak geçen ay ben yumurtlamdım 9 gün geç geldi adetimYani adetim zamaninda olmasa gec olirsam yumurtlama olmamis demek he hic bilmiyordum zaten 33 yasindym cok seyi burdan ogrendim vallaAllah razi olsun kizlardan .peki zamaninda olirsam yumurtlama olmusmu demek
Bakayım bulabilirsem atayımIyimis ben de 10lu almistim bide erken gebelik testi vardi 138 liraydi sninki daha iyiymis .link atma imkanin varmi canm eger adet olursam sipars ederim.
Tam bakicam nasil olursa yazarim burdan Alla razi olsun ☺Zamanında olmuş olursan 14 gün geriye gideceksin o senin yumurtlama günün olacak geçen ay ben yumurtlamdım 9 gün geç geldi adetim
Laboquick 20 Adet Ovulasyon + 6 Gebelik Testi Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu link ne demek canımTam bakicam nasil olursa yazarim burdan Alla razi olsun ☺
Merhaba doktorlar banada kilo verirsen cabuk hamile kalırsın demişti 8,bucuk kilo gitti daha 10 kilo fazlam var ama olmadı daha pkoluyum bu arada ama pko olmayıp zayıflayanlarda hemen hamile kalabiliyor tanıdığım kişiler var öyle olan canımKızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi
Amin inşallah canım kimyasal beni korkuttu galiba bu ay erken yumurtlamadıysam çünkü tüm belirtiler kanamadan hemen sonraydı sözde dün yumurtama günümdü hiç bi belirti yoktu bu ay ümidimi kaybettim yumurtama olmayacak gibi geliyorKızlar şubat ayını 24 gebelik haberiyle kapattık çok güzel bereketli başladık maalesef deprem felaketi hepimizin boynumuzu büktü.. ikisi kimyasal oldu inşallah yerleri dolar çabucak 22 si sağlıkla devam eder inşallah.Belirsiz olanlar da var hala cevap vermeyenler ..
Bu aydan daha fazla gebe haberimiz çıkar inşallah
Canım bana doktorum pik gördükten sonra gn aşırı ilişkiye devam dedi 1 hafta. Aslında pik yumurtlayacaksın demekmiş, ben sanıyordum yumurtlanınca pik oluyor. Aslında bugün ve yarın değerlendirme için daha önemli benim doktordan anladığım.Kızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Bugun 11de çatlatma iğnesi oldum
Övü yaptım şimdi pik çıktı
Acaba iğnenin etkisi mi Gercekten yumurtladım mı?,
Acayip akıntım var, Göğüslerde sızlama var
Doktor yarın gce ilişki dedi
Dün gce ilişki oldu
Ama yarın gce ilişki olursa kaçırırmıyım dıye endişelenıyorum
2 Şubat canım.Hanımlar ben şimdi regl olmuşum yeni öğrendim regl günümü bugünden yani 2 Şubat Perşembe olarak mı hesaplamalıyım yoksa 3 Şubat Cuma olarak mı
Canım naptın test yaptın mı son durum neAmin canım inşallah hepiniz hayırlı haberleri alın bu ay bu topige o kadar umutsuz girdim ki 3 mart değilde hatta bi sonraki batı yazdırmistim bana uğur getirdi sizlerde getirsinbir sürü topik gezdim genelde topigi kuran o ay hamile kaliyor hadi güzel haberlerin almak nasip olsun
Yaaaa gördüm şimdi1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorumbugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?