💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sen bugunu onumuzdeku haftayi hep degerlendr ozmn .benim ovus testim bitti bide 19.gunumde elimdenolsaydi devam.ederdim zaten sirf meraktan almistim ama ogrenemedim yinenasip
Ben tekrar sipariş verdim ya trendyol uygun bence alsana ordan toplu.gebelik testi niyetine de kullaniyordum

Ben tekrar sipariş verdim ya trendyol uygun bence alsana ordan toplu.gebelik testi niyetine de kullaniyordum
Zaten ordan almistm ama az di yetmedi
Eger adet olursam doktra gidip yumurta takibinisticem catliyomu ne mzn oluyor .ayrica yine alicam test coklu onuda denicem bakalim ayni olucakmi doktor takibiyle ben zaten ovus meraktan aldm dedim bakim bnm yumurtam ne zmn catliyor falan 19.gune kadar hep silikti ama azcik bile kouyulk yoktu iyice sinirimi bozdunyseki bitti adete 4gun kaldi bakalim

Bende Trent yolda aldım bu ay 20 tane lagoicbik ovulasyon ve 6 gebelik testini 153 liraya aldımben memnun kaldım testen gebeliği daha denemedim

Bu ay yumurlamadıysan geç adet olursun ozamn

Pik degil ama olucak ben bunu bike goremedim bnde bunay ovus yaptm .sen birgun dolu birgun bos yap hep degerlendir bence suan tam pik olmayabilir ama imkanin varsa bugun ya da yarin mutlaka degerlendir.ben silik girdum hep ama degerlendrdim bakalim nasip Rabbim yazmissa gelecek insaAllah

Bende Trent yolda aldım bu ay 20 tane lagoicbik ovulasyon ve 6 gebelik testini 153 liraya aldımben memnun kaldım testen gebeliği daha denemedim
Iyimis ben de 10lu almistim bide erken gebelik testi vardi 138 liraydi sninki daha iyiymis .link atma imkanin varmi canm eger adet olursam sipars ederim.

Yani adetim zamaninda olmasa gec olirsam yumurtlama olmamis demek he hic bilmiyordum zaten 33 yasindym cok seyi burdan ogrendim vallaAllah razi olsun kizlardan .peki zamaninda olirsam yumurtlama olmusmu demek
Zamanında olmuş olursan 14 gün geriye gideceksin o senin yumurtlama günün olacak geçen ay ben yumurtlamdım 9 gün geç geldi adetim

Kızlar size bir soru sormak istiyorum acaba fazla kilo da gebeliği geciktiriyor olabilir mi ben 1.60 boyum 83 kiloyum vermem gerekir mi
Merhaba doktorlar banada kilo verirsen cabuk hamile kalırsın demişti 8,bucuk kilo gitti daha 10 kilo fazlam var ama olmadı daha pkoluyum bu arada ama pko olmayıp zayıflayanlarda hemen hamile kalabiliyor tanıdığım kişiler var öyle olan canım

Amin inşallah canım kimyasal beni korkuttu galiba bu ay erken yumurtlamadıysam çünkü tüm belirtiler kanamadan hemen sonraydı sözde dün yumurtama günümdü hiç bi belirti yoktu bu ay ümidimi kaybettim yumurtama olmayacak gibi geliyor

Canım bana doktorum pik gördükten sonra gn aşırı ilişkiye devam dedi 1 hafta. Aslında pik yumurtlayacaksın demekmiş, ben sanıyordum yumurtlanınca pik oluyor. Aslında bugün ve yarın değerlendirme için daha önemli benim doktordan anladığım.

Canım naptın test yaptın mı son durum ne

1 dakikada çıktı ya hala inanamıyorum bugun daha pembe çıktı cizgi daha belirgin görünüyor fotoğrafta nasil görünüyor bilmiyorum ama
Yaaaa gördüm şimdi çok sevindim çok canım benim sağlıkla ilerler inşallah kalbim seninle dua et bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…