- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.321
Testim 19 da bitti .yapamadim daha ama hep silikti ama ben 20.gunu degerlendrdim .dün siddetli bir bel agr vardi lavaboya gittim aferdesinz sapsari hafif akinti gordm ama kuruydm ben islaklk yogunlk degildi .yumurtalamami adet sancisimi hamilelkmi bilemedim hepsini dusundum haliyle.ama dediginiz gibi adetime 4 gun var yumurtlama degil buyuk ihtimal .bakalim nasip nyse odur bekleyip gorucez Allahin izniyleCnm seninle konusmustuk sanirim diger ovuntestini 21. Gun yaptinizmi nasil cikti ve bugun kacinci gununuz herlde artk yumrtlama zamaniniz gecmistir 30 gunde bir adet oldugunuza gore 21 . Gunden sonra yumrtlama olmaz bnce duzenli olursaniz bir farklilik olmaz ise bu ay
Adet söktürücüye rağmen mi adet olmadınızTest yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bitirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah bu ay bırakır bırakmaz hamile kalırım hem benim bir oğlum var ben ikinciye hamile kalamıyorum işte adet görseydim hormon testi falan yapılıp aşılama yapılıcak tı ama sorun da o ki adet yok
Programı önceden belirlendiği için ay içinde bir düzenleme çok mümkün olmuyor da işte gebeliğin yüksek göründüğü dönemde 2 3 gün bulunuyorprogramlar doğru göstermiyo ama.pike yaklaştığı zaman eşine haber versen daha iyi olur bence
Bende seninle aynıyım 6 ay oldu benimde tabii süre farklı ama daha hiç tutmadıHiç hiç pozitif görmedim. Kimyasal veya başka türlü olmadı hiç. Hep negatifti canım benim.
Hayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .Yumurta akı gibi mi canım, benim bugün çok sıvı akıntım oldu afedersin altıma yapmışım gibiydi hemen tuvalete kostum yumurta akı gibi olmayınca önemsemedim. Akşam da kasik ağrım olunca ne olur olmaz test yapayım dedim ama silik çıktı. Yumurta akı gibiyse yumurtlama olabilir
Canikom ben sana tarih vermiştim ama o adet değilmiş adet söktürücüye başladım bugün tarih değişti direkt nisana kalıyorum ayySon adet tarihi ve beklediğin adet tarihini söylersen eklerim
Ben oraya transfer direktAy açsam mı acaba nisan topiği
Bende hep yapıyorum ama bembeyaz valla artık mecbur adet söktürücüye geçiş doktorum yazmıştı zaten aldımPeki benim ısrarla test yapmam ve totomdan çizgiler görmem
Yazarim teşekkür ederim birkaç gün kullanım bakım arkadaşımda işe yaramıştı sabah içmişti akşamında adet olmuştuİnşallah işe yarar canım eger işe yararsa yaz merak ettimmm
Çok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile miYa bende o sayfayı takip ediyorum arkadasım aldı kullandı bende bi regl olsam alıcamda işte
Yok canım hamile değil ama doktor ona yumurtalmıyorsun polikistik over var demisti ovulasyon testinde yumurtladıgını gördü yani o yeni düsük yaptıgı icin suan gebe kalmadı galibaÇok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile mi
merak etme canm yalnız değilsin hepimiz o test batağındayız :))Peki benim ısrarla test yapmam ve totomdan çizgiler görmem
İnşallah gebeliktendirHayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .
Cnm dün hiç yoktun nerdeydinBu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğimboş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim
Yaa çok iyi yapmışsınBu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğimboş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim
Adetin 3. Gunu gidiyorsunHanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
en güzeli başka birşeyle uğraşmak ve bu çocuk olaylarını kafadan atmak bazen benmde umudum azalıyor :)Bu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce
Canım daha pik değil. Pik olması için iki çizgi renginin de aynı olması gerekiyor ya da T çizgisi daha da koyu olacak. Bu pik demektir.Kızlarrr ben de bugün bismillah dedim basladım ovülasyon testi yapmaya reglim dün bitti, ilk defa böyle bişi kullanacagım icin pik olup olmadıgını anlayıp anlamamaktan korkuyorum, laboquick testlerinden aldım ve bu sekilde cıktı, henüz pik degil degil mi? Regl bitiminin hemen sonraki günü oldugu icin cok umutlu degilim ama yumurtlayanlar da varmıs, karsılastırma yapacak testim olmadıgı icin farkı anlayamıyorum da, siz ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 3212514
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?