💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Testim 19 da bitti .yapamadim daha ama hep silikti ama ben 20.gunu degerlendrdim .dün siddetli bir bel agr vardi lavaboya gittim aferdesinz sapsari hafif akinti gordm ama kuruydm ben islaklk yogunlk degildi .yumurtalamami adet sancisimi hamilelkmi bilemedim hepsini dusundum haliyle.ama dediginiz gibi adetime 4 gun var yumurtlama degil buyuk ihtimal .bakalim nasip nyse odur bekleyip gorucez Allahin izniyle

Adet söktürücüye rağmen mi adet olmadınız

Hayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .

Ya bende o sayfayı takip ediyorum arkadasım aldı kullandı bende bi regl olsam alıcamda işte
Çok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile mi

Çok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile mi
Yok canım hamile değil ama doktor ona yumurtalmıyorsun polikistik over var demisti ovulasyon testinde yumurtladıgını gördü yani o yeni düsük yaptıgı icin suan gebe kalmadı galiba

Kizlar benim sat 10 mart.. simdiden kendimi bir test cilginligina dusecekmisim gibi hissediyorum. Galiba yarin sabahtan baslarim yapmaya.. ama aslnda en erken pazartesi olsa daha anlamli olur degil mi?

Hayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .
İnşallah gebeliktendir

Cnm dün hiç yoktun nerdeydin
Gözlerim seni aradı
Dün iğnemi oldum ben

Yaa çok iyi yapmışsın çifte güzel haber alırsın inşallah hem bebiş hem hukuk

Adetin 3. Gunu gidiyorsun
Hormon tahlılı istıyorum dıceksın

en güzeli başka birşeyle uğraşmak ve bu çocuk olaylarını kafadan atmak bazen benmde umudum azalıyor :)

Canım daha pik değil. Pik olması için iki çizgi renginin de aynı olması gerekiyor ya da T çizgisi daha da koyu olacak. Bu pik demektir.

Bir de dediğin gibi her kadının yumurtlama dönemi farklı. Ancak tavsiyem her gün ilişkiye girmemenizden yana. Sperm birikimi ve kalitesi için önemli. 1 dolu 1 boş gidin mutlaka olabildiğince. Polikistik over gibi rahatsızlığınız yoksa yumurtlama gününüzde her ay benzer günlerde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…