- 17 Nisan 2021
- 4.322
- 3.998
- 83
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.361
Tabiki geç döllenme olabilme ihtimali var. Yani anca doktor kontrolü ile reglini geciktiren şeyin ne olduğunu anlayabilirsin yumurta kisti falan olduğunda da regl gecikiyor. Stres gibi daha bir çok etken var regli geciktiren.Olması icin birsey kullandınız mı ya benimde bu ay reglim gecikti gittim tahlil yaptırdım 2 gün gecikince sonra negatif cıktı ama bugün 4. Gün hala olmuyorum geç döllenme olabilir mi acabaa
Beni de gör nolur :)))))Aynen kuzum bu kadar kızların içinde bir tek seni gördüm..ben rüyalara çok inanıyorum
Yooo o doğru değil. Ben yumurtlamadığım ayda tam gününde regl oldum. Yumurtladığım ayda ise geç regl oldum. Alakası yok.Yani adetim zamaninda olmasa gec olirsam yumurtlama olmamis demek he hic bilmiyordum zaten 33 yasindym cok seyi burdan ogrendim vallaAllah razi olsun kizlardan .peki zamaninda olirsam yumurtlama olmusmu demek
çen uyandınmı buraalardaa napıyosun çennn dıyıp sevıyeyı duşureyım bırazCanım naptın test yaptın mı son durum ne
Bende gittim 4 ay önce işte kist falan yok hiç bişey yok sadece LH yüksek o çok aklımı karıştırdıTabiki geç döllenme olabilme ihtimali var. Yani anca doktor kontrolü ile reglini geciktiren şeyin ne olduğunu anlayabilirsin yumurta kisti falan olduğunda da regl gecikiyor. Stres gibi daha bir çok etken var regli geciktiren.
Ben zaten düzensiz regl oluyorum pko var bende. Tüp bebek sürecine başlamadan arkadaşımın ısrarla git dediği bir doktor vardı ona gittim
24 Şubatta yani regl 3 gün geciktiğinde.
O da kist falan var demedi gerçi reglin 2 3. Günü gel dedi ikinci kez hsg çekicez bide 3. Kez aşılama olucam. Nasip bakalım
O zaman takib yapmadan hic anlayamicam galibaYooo o doğru değil. Ben yumurtlamadığım ayda tam gününde regl oldum. Yumurtladığım ayda ise geç regl oldum. Alakası yok.
Anladım canım bende ona başlayacağım galibaYok canım hamile değil ama doktor ona yumurtalmıyorsun polikistik over var demisti ovulasyon testinde yumurtladıgını gördü yani o yeni düsük yaptıgı icin suan gebe kalmadı galiba
Normalde 11 marttaydi ama erken yumurtladim 8 9 mart sanirimBat ne zaman?
Rabbim hayırlısını versin insallah bende cok istiyorum regl olurssm hayıt otu ve ovulasyon testi ile baslıcam insallahAnladım canım bende ona başlayacağım galiba
Bende az önce ilk hapı içtim adet söktürüp 2. Gün hormon baktıracağım amh baktıracağım sonra akışına bırakıcamRabbim hayırlısını versin insallah bende cok istiyorum regl olurssm hayıt otu ve ovulasyon testi ile baslıcam insallah
Yaa sizi haziran topiğinden hatirliyorum o ay ikimizde gebeydik ama nasip olmadiKızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyleo kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani
Ne zaman test yapcaksin canim?Normalde 11 marttaydi ama erken yumurtladim 8 9 mart sanirim
Beni de gör nolur :)))))
Bilmiyorum ki ne zaman yapsam son ilişki 23 şubat yumurtada 23 u catladiNe zaman test yapcaksin canim?
Okudum canım şifa olsun inşallahCnm dün hiç yoktun nerdeydin
Gözlerim seni aradı
Dün iğnemi oldum ben
Bilmiyorum ki ne zaman yapsam son ilişki 23 şubat yumurtada 23 u catladi
İnşallah canımYaa çok iyi yapmışsınçifte güzel haber alırsın inşallah hem bebiş hem hukuk
Herşey vazgeçtiğin anda gelirİnşallah canımama ikisinden de elim boş çıkacağına baştan eminim nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?