• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm seninle konusmustuk sanirim diger ovuntestini 21. Gun yaptinizmi nasil cikti ve bugun kacinci gununuz herlde artk yumrtlama zamaniniz gecmistir 30 gunde bir adet oldugunuza gore 21 . Gunden sonra yumrtlama olmaz bnce duzenli olursaniz bir farklilik olmaz ise bu ay
Testim 19 da bitti .yapamadim daha ama hep silikti ama ben 20.gunu degerlendrdim .dün siddetli bir bel agr vardi lavaboya gittim aferdesinz sapsari hafif akinti gordm ama kuruydm ben islaklk yogunlk degildi .yumurtalamami adet sancisimi hamilelkmi bilemedim hepsini dusundum haliyle.ama dediginiz gibi adetime 4 gun var yumurtlama degil buyuk ihtimal .bakalim nasip nyse odur bekleyip gorucez Allahin izniyle

Test yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bitirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah bu ay bırakır bırakmaz hamile kalırım hem benim bir oğlum var ben ikinciye hamile kalamıyorum işte adet görseydim hormon testi falan yapılıp aşılama yapılıcak tı ama sorun da o ki adet yok
Adet söktürücüye rağmen mi adet olmadınız

Yumurta akı gibi mi canım, benim bugün çok sıvı akıntım oldu afedersin altıma yapmışım gibiydi hemen tuvalete kostum yumurta akı gibi olmayınca önemsemedim. Akşam da kasik ağrım olunca ne olur olmaz test yapayım dedim ama silik çıktı. Yumurta akı gibiyse yumurtlama olabilir
Hayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .

Ya bende o sayfayı takip ediyorum arkadasım aldı kullandı bende bi regl olsam alıcamda işte
Çok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile mi

Çok fazla hikaye paylaşıyor gebelik haberleri vs birde folik asiti ve jeli var ben o şeti alacağım galiba denemekte fayda var belki bize de uğurlu gelir arkadaşın hamile mi
Yok canım hamile değil ama doktor ona yumurtalmıyorsun polikistik over var demisti ovulasyon testinde yumurtladıgını gördü yani o yeni düsük yaptıgı icin suan gebe kalmadı galiba

Kizlar benim sat 10 mart.. simdiden kendimi bir test cilginligina dusecekmisim gibi hissediyorum.🤣 Galiba yarin sabahtan baslarim yapmaya.. ama aslnda en erken pazartesi olsa daha anlamli olur degil mi?

Hayir oyle degildi kuruydum ben gunluk pedimde afedersin sapsarydi koku islaklk yoktu bende belim dun siddeli agriyordu dedim belki ondan olmustr .ya adet ya da gebeliktr ama nedense adet olacakmisim gibi his var nasip zaten Takdir Rabbimin .
İnşallah gebeliktendir🙏

Bu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce 😂😂
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğim :KK70: boş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta😂😂 olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim :KK70:
Cnm dün hiç yoktun nerdeydin
Gözlerim seni aradı🤗
Dün iğnemi oldum ben🙏🙏

Bu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce 😂😂
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğim :D boş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta😂😂 olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim :D
Yaa çok iyi yapmışsın 😍 çifte güzel haber alırsın inşallah hem bebiş hem hukuk 🙏

Hanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
Adetin 3. Gunu gidiyorsun
Hormon tahlılı istıyorum dıceksın

3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğim :KK70: boş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta😂😂 olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim :KK70:
en güzeli başka birşeyle uğraşmak ve bu çocuk olaylarını kafadan atmak bazen benmde umudum azalıyor :)

Kızlarrr ben de bugün bismillah dedim basladım ovülasyon testi yapmaya reglim dün bitti, ilk defa böyle bişi kullanacagım icin pik olup olmadıgını anlayıp anlamamaktan korkuyorum, laboquick testlerinden aldım ve bu sekilde cıktı, henüz pik degil degil mi? Regl bitiminin hemen sonraki günü oldugu icin cok umutlu degilim ama yumurtlayanlar da varmıs, karsılastırma yapacak testim olmadıgı icin farkı anlayamıyorum da, siz ne diyorsunuz?🌸

Eki Görüntüle 3212514
Canım daha pik değil. Pik olması için iki çizgi renginin de aynı olması gerekiyor ya da T çizgisi daha da koyu olacak. Bu pik demektir.

Bir de dediğin gibi her kadının yumurtlama dönemi farklı. Ancak tavsiyem her gün ilişkiye girmemenizden yana. Sperm birikimi ve kalitesi için önemli. 1 dolu 1 boş gidin mutlaka olabildiğince. Polikistik over gibi rahatsızlığınız yoksa yumurtlama gününüzde her ay benzer günlerde olabilir.

Back