• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Olması icin birsey kullandınız mı ya benimde bu ay reglim gecikti gittim tahlil yaptırdım 2 gün gecikince sonra negatif cıktı ama bugün 4. Gün hala olmuyorum geç döllenme olabilir mi acabaa
Tabiki geç döllenme olabilme ihtimali var. Yani anca doktor kontrolü ile reglini geciktiren şeyin ne olduğunu anlayabilirsin yumurta kisti falan olduğunda da regl gecikiyor. Stres gibi daha bir çok etken var regli geciktiren.
Ben zaten düzensiz regl oluyorum pko var bende. Tüp bebek sürecine başlamadan arkadaşımın ısrarla git dediği bir doktor vardı ona gittim
24 Şubatta yani regl 3 gün geciktiğinde.
O da kist falan var demedi gerçi reglin 2 3. Günü gel dedi ikinci kez hsg çekicez bide 3. Kez aşılama olucam. Nasip bakalım

Yani adetim zamaninda olmasa gec olirsam yumurtlama olmamis demek he hic bilmiyordum zaten 33 yasindym cok seyi burdan ogrendim valla😅Allah razi olsun kizlardan .peki zamaninda olirsam yumurtlama olmusmu demek
Yooo o doğru değil. Ben yumurtlamadığım ayda tam gününde regl oldum. Yumurtladığım ayda ise geç regl oldum. Alakası yok.

Tabiki geç döllenme olabilme ihtimali var. Yani anca doktor kontrolü ile reglini geciktiren şeyin ne olduğunu anlayabilirsin yumurta kisti falan olduğunda da regl gecikiyor. Stres gibi daha bir çok etken var regli geciktiren.
Ben zaten düzensiz regl oluyorum pko var bende. Tüp bebek sürecine başlamadan arkadaşımın ısrarla git dediği bir doktor vardı ona gittim
24 Şubatta yani regl 3 gün geciktiğinde.
O da kist falan var demedi gerçi reglin 2 3. Günü gel dedi ikinci kez hsg çekicez bide 3. Kez aşılama olucam. Nasip bakalım
Bende gittim 4 ay önce işte kist falan yok hiç bişey yok sadece LH yüksek o çok aklımı karıştırdı :(

Kızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyle 🙏🏼🤍🌸😊 o kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım 🥺 umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani bebekheyecani
Yaa sizi haziran topiğinden hatirliyorum o ay ikimizde gebeydik ama nasip olmadi😕 simdi gorunce çok sevindim🤗 insallah bu defa sağlikla kucağiniza alirsiniz Rabbim yardimciniz olsun🤲🏻🤲🏻💜

Yorumlar mısınız

Eklentiler

• 0C1F452A-F4E1-45D7-83F7-7FBD49180938.jpeg
    0C1F452A-F4E1-45D7-83F7-7FBD49180938.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 123CFB2A-E9C3-479C-BBE2-5B9412800D02.jpeg
    123CFB2A-E9C3-479C-BBE2-5B9412800D02.jpeg
    44,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ben ay bence hemen reglden sonra yumurtladım gibi hissediyorum test falan yapmadım asla ama adet bitti yoğun akıntı gördüm sonra zaten beyaza döndü o günleride kaçırdık bu ay hiç umudum kalmadı sadece bir gün kaçırmadık okadar offf çok üzlüyorum yaa 😭

Cnm dün hiç yoktun nerdeydin
Gözlerim seni aradı🤗
Dün iğnemi oldum ben🙏🙏
Okudum canım şifa olsun inşallah 🙏🙏 rahat tut içini inşallah sağlıkla nasip olacak. Gün aşırı denemeye de devam et bir hafta daha
Benim iğneden 3 4 gün sonra gittiğimde 2 yumurtan daha var değerlendir yine demişti ❤️

Back