• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Geç döllenme muhtemelen canım çünkü 2 aydır geç yumurtladım. Valla zaten yaptığım testlerde hayalet çizgi vardı eşim bile dalga geçti burda bişey yok diye ama ben görüyordum sadece ispatlayamadım 2 gündür. İlişki de 13-15 ve 18.günde oldu uygulama 14.gün gösteriyordu ama ben 18 gecesi yumurtlama ağrısı çektim o gece ilişki oldu. Sanırım o tuttu. 🤷🏻‍♀️😊
Merhaba canım ne yaptın hamile kalmak icin benim lh hormonum yuksek cıktı 24 hayıt otu mu kullansam bilemedim ama her ay tam gununde regl olan ben bu ay 4 gün gecikti 2. Gün geciktiginde beta testi yaptırdım negatif acaba gec döllenme olur mu ne yapmalıyım

Ya inanır mısın bi kaç gündür bana bir rahatlama geldi sanki olucak artık gibi 🤣 Şey böyle her ay olmayınca depresyonlara girip hiç olmayacakmış gibi düşünen ben gitti yerine böyle rahat kafaya takmayan bir ben geldi öyle ki reglim 13 gün gecikti regl bile olmadım bu ay ama hala rahatım nerden geliyo bu genişlik anlamış değilim ama🤣🤣🤣 normalde şimdiye tutuşmuş doktor doktor dolaşıp tahlil üzerine tahlil yaptırmıştım🤣🤣🤣
Olması icin birsey kullandınız mı ya benimde bu ay reglim gecikti gittim tahlil yaptırdım 2 gün gecikince sonra negatif cıktı ama bugün 4. Gün hala olmuyorum geç döllenme olabilir mi acabaa

Merhaba canım ne yaptın hamile kalmak icin benim lh hormonum yuksek cıktı 24 hayıt otu mu kullansam bilemedim ama her ay tam gununde regl olan ben bu ay 4 gün gecikti 2. Gün geciktiginde beta testi yaptırdım negatif acaba gec döllenme olur mu ne yapmalıyım
Merhaba bende dünden beri hayıt otu kullanıyorum siz kullandiniz mi birde ne için kullanılıyor ben test yaptm negatif di o yüzden adet sokulsn diye kullanıyorum

Ya ben kullanmadım daha yeni bugun arastırmaya basladım benim LH hormonum yüksek 24 cıktı onun düşürülmesi icin hayıt otu kullanmak istiyorum ama geç döllenme olursa diye suanlık beklıyorum

Merhaba bende dünden beri hayıt otu kullanıyorum siz kullandiniz mi birde ne için kullanılıyor ben test yaptm negatif di o yüzden adet sokulsn diye kullanıyorum
Hormonları duzenlemek icin kullanılıyormus hayıt otu kullanıp gebe kalanda vae ama kalamayanda var denemek lazım bünyeye göre degisir bence ama herkes adet bittiginden itibaren yumurtlama dönemine kadar kullanıuormuş ovulasyon testi de alıp başlasan daha iyi olur canım

Ya ben kullanmadım daha yeni bugun arastırmaya basladım benim LH hormonum yüksek 24 cıktı onun düşürülmesi icin hayıt otu kullanmak istiyorum ama geç döllenme olursa diye suanlık beklıyorum
Ne iyi geliyor bilmiyorum canım ama sanırım biraz yüksek gerçekten de benim 7.6 hatta buna bile yüksek demişlerdi fsh dan yüksek olmamalı diye ama emin değilim seni yanlış yönlendirmek istemem

Ne iyi geliyor bilmiyorum canım ama sanırım biraz yüksek gerçekten de benim 7.6 hatta buna bile yüksek demişlerdi fsh dan yüksek olmamalı diye ama emin değilim seni yanlış yönlendirmek istemem
Evet fsh 6.1 benim bende araştırdım fshden yuksek olmamalıymıs ne yapmak lazım bilmiyorum ya doktora gittim klomenn verip gönderdi hiç takibinide yapmadı yani

Hormonları duzenlemek icin kullanılıyormus hayıt otu kullanıp gebe kalanda vae ama kalamayanda var denemek lazım bünyeye göre degisir bence ama herkes adet bittiginden itibaren yumurtlama dönemine kadar kullanıuormuş ovulasyon testi de alıp başlasan daha iyi olur canım
Aa bu otu duymuştum ama ne işe yaradığını bilmiyordum ben bugün adet söktürücüdür başlayacağım beraber kullansam olur mu ki ya

Ovulasyon testi kullanıyorum ama kaçırmışım siliklesince yakalaya bildm ama olduğunu sanmıyorum bende dünden beri hayıt tohumu kullanmaya basladm birde pkos var ya işe yarar Allah in izniyle

Evet fsh 6.1 benim bende araştırdım fshden yuksek olmamalıymıs ne yapmak lazım bilmiyorum ya doktora gittim klomenn verip gönderdi hiç takibinide yapmadı yani
Yaa benim gittiğim doktor da asla ilaç vermedi adet Söktürücüyü bile kontrole gittim dedim hocam adet olmuyorum ve dolayısıyla yeni bir aya başyalayamıyorum zaman kaybediyorum ozaman verdi

Benim eşim sürekli evde değil o sebeple ben ovülasyon takibi de yapamıyorum. Sadece programa göre yumurtlama gösterdiği günlerde evde olmaya çalışıyor.
programlar doğru göstermiyo ama.pike yaklaştığı zaman eşine haber versen daha iyi olur bence

Yaa benim gittiğim doktor da asla ilaç vermedi adet Söktürücüyü bile kontrole gittim dedim hocam adet olmuyorum ve dolayısıyla yeni bir aya başyalayamıyorum zaman kaybediyorum ozaman verdi
Ya gerçekten çok zor bi durum böyle belirsizlikler insanı mahvediyor bende hayıt otu alıcam ama acaba suan kullansam mı bilemiyorum hala bi ihtimal gebelik varmıdır diye düşünüyorum:(

Hanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
2. Ya da 3. Gunu git canim adetin. Hormonlor en anlamli o gunlerde sonuc veriyor. Baska gunler gitsen zaten geri gonderiyorlar adetin 3.gunu gel diyerek

Ovulasyon testi kullanıyorum ama kaçırmışım siliklesince yakalaya bildm ama olduğunu sanmıyorum bende dünden beri hayıt tohumu kullanmaya basladm birde pkos var ya işe yarar Allah in izniyle
İnşallah işe yarar canım eger işe yararsa yaz merak ettimmm😍

Geçen bir doktor videosunda denk geldim. Spermler yer çekiminin tersine gidiyormuş. Yani ayağa kalkmak mı lazım bilemedim ama ben de sizdenim. Yastık koyup 20 dk yatıyordum. Devletteki doktora söyleyince 20 dakika az bir saat yat dedi.
Napacağımızı şaşırdık kızlar vallahi 😁😁 ben maks 20 dk yatabiliyorum sonra tuvalete koşuyorum valla nasıl olacak birde Ayağa kalkınca geri gelenler de mi sperm

Back