💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bence doktoru dinle canim. Yarin gece degerlendir.. tecrubeye dayanarak soyluyordur.. rahatla hem biraz da gevşe.. her sey matematiksel olmayabiliyor. Olacagi varsa olur. Sen sana soyleneni ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak
Haklısın cnm
Aşırı Bı akıntım olunca afalladım birden
Napcagımı şaşırdım

Aslında sabah olsun dıye dusundum ama
Mumkun değil sabah olması
Korkmayın olacak olduktan sonra sabah akşamın önemi yok bir noktada.
sizin bu sefer olacak öyle hissiyat var içimde stres en büyük düşman bu süreçte
rahat olun ve düşünmemeye çalışın yarın sabah akşam test yapın yinede hala varsa büyük ihtimal iğnedendir.

Kadınlar her ay yumurtlayamayabiliyor maalesef , canını sıkma. Sabırla devam et olacak inşallah

Canım iğne bildiğim kadarıyla yanıltıcı oluyor. Benim bildiğim 36 saat sonra ilişki olması lazım. Dün geceki ilişkinin spermleri hala içinde yaşıyordur. Olacağı varsa olur yani şimdi de. Sperm bir gün bekleyince daha kaliteli oluyor diye biliyorum ama tabi karar senin.

Benim de aynı şekil bide parça parça düşüyor o akıntı
Kıvamlı gibi mi? Benim yumurtlarken parça gibi düşmüştü , top gibiydi hatta (bu ay klomen kullandım üç yumurtam olmuştu ondan yumurtlarken akıntım baya çok olmuştu). Şimdi tam adet kıvamında akıveriyor. Adetim geldi sanıyorum ama akıntı oluyor şükür ki.

Kadınlar her ay yumurtlayamayabiliyor maalesef , canını sıkma. Sabırla devam et olacak inşallah
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sonraki ayın hamile kalanları olarak devam ederiz sohbete Birde test markamı değiştirdim bu ay ondan da bocaladım sanırım innovita kullanmıştım onda böyle gerilmemiştim.

Bn şimdi başka yorumlara baktımda
İğneden dolayı pik olmuş
Hep pik çıkarmış
Ama aşırı akıntım var yumurtladım sandım

Benim de öyle işte normal de Bi tek yumurtlama zamanında öyle oluyor onun dışında sümük gibi yapış yapış ve şaffaf oluyor biraz da

Devam etseydin keşke innovitaya. Ben 3 farklı marka kullandım en güzeli o

Hanımlar ben şimdi regl olmuşum yeni öğrendim regl günümü bugünden yani 2 Şubat Perşembe olarak mı hesaplamalıyım yoksa 3 Şubat Cuma olarak mı

Yok kiz hep attim cope hep silikdi ama biraz bile koyuluk gormedim ki 20 gun en son degerlendrdim olurda sonraki iki uc gunde yumurtalama falan olursa diye daha .degerlendrmem zaten bugun bitti 5gun kaldi adete
Çok ilginç. Benimde bugün akinti başladı ama hala silik .doktor iki güne çatlar demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…