- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.221
Aslında sabah olsun dıye dusundum amaBence ne olur olmaz kaçırmayın bi anda pik olmuş şimdi olmasa da sabah değerlendirin
Haklısın cnmBence doktoru dinle canim. Yarin gece degerlendir.. tecrubeye dayanarak soyluyordur.. rahatla hem biraz da gevşe.. her sey matematiksel olmayabiliyor. Olacagi varsa olur. Sen sana soyleneni ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak
Korkmayın olacak olduktan sonra sabah akşamın önemi yok bir noktada.Aslında sabah olsun dıye dusundum ama
Mumkun değil sabah olması
Kadınlar her ay yumurtlayamayabiliyor maalesef , canını sıkma. Sabırla devam et olacak inşallahBenim çok düzenli sayılmaz 35-40 arası döngü uzunluğum. Ovulasyon kullanıyorum 2.ayım ama 21.gün olmasına rağmen henüz pik göremedim endişeliyim açıkçası. Teşekkürler açıklama için
Canım iğne bildiğim kadarıyla yanıltıcı oluyor. Benim bildiğim 36 saat sonra ilişki olması lazım. Dün geceki ilişkinin spermleri hala içinde yaşıyordur. Olacağı varsa olur yani şimdi de. Sperm bir gün bekleyince daha kaliteli oluyor diye biliyorum ama tabi karar senin.Kızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Bugun 11de çatlatma iğnesi oldum
Övü yaptım şimdi pik çıktı
Acaba iğnenin etkisi mi Gercekten yumurtladım mı?,
Acayip akıntım var, Göğüslerde sızlama var
Doktor yarın gce ilişki dedi
Dün gce ilişki oldu
Ama yarın gce ilişki olursa kaçırırmıyım dıye endişelenıyorum
Ben de süt beyazı bir akıntı var. Bat ne zaman canımKızlar kızlar 3 4 gündür regl olacakmis gibi bel ve kasık ağrım var. Bir de her tuvalette afedersiniz akintim var inşallah iyiye hayırdır
Yaaaaa ne güzel bi rüya. Hayırlara çıksın inşallah
Son adet tarihi ve beklediğin adet tarihini söylersen eklerimKatılım devam ediyor mu nasıl katılabilirim.
Benim de aynı şekil bide parça parça düşüyor o akıntıBen de süt beyazı bir akıntı var. Bat ne zaman canım
Kıvamlı gibi mi? Benim yumurtlarken parça gibi düşmüştü , top gibiydi hatta (bu ay klomen kullandım üç yumurtam olmuştu ondan yumurtlarken akıntım baya çok olmuştu). Şimdi tam adet kıvamında akıveriyor. Adetim geldi sanıyorum ama akıntı oluyor şükür ki.Benim de aynı şekil bide parça parça düşüyor o akıntı
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sonraki ayın hamile kalanları olarak devam ederiz sohbeteKadınlar her ay yumurtlayamayabiliyor maalesef , canını sıkma. Sabırla devam et olacak inşallah
Bn şimdi başka yorumlara baktımdaKorkmayın olacak olduktan sonra sabah akşamın önemi yok bir noktada.
sizin bu sefer olacak öyle hissiyat var içimde stres en büyük düşman bu süreçte
rahat olun ve düşünmemeye çalışın yarın sabah akşam test yapın yinede hala varsa büyük ihtimal iğnedendir.
Benim de öyle işte normal de Bi tek yumurtlama zamanında öyle oluyor onun dışında sümük gibi yapış yapış ve şaffaf oluyor biraz daKıvamlı gibi mi? Benim yumurtlarken parça gibi düşmüştü , top gibiydi hatta (bu ay klomen kullandım üç yumurtam olmuştu ondan yumurtlarken akıntım baya çok olmuştu). Şimdi tam adet kıvamında akıveriyor. Adetim geldi sanıyorum ama akıntı oluyor şükür ki.
Devam etseydin keşke innovitaya. Ben 3 farklı marka kullandım en güzeli oTeşekkür ederim inşallah hepimiz sonraki ayın hamile kalanları olarak devam ederiz sohbeteBirde test markamı değiştirdim bu ay ondan da bocaladım sanırım innovita kullanmıştım onda böyle gerilmemiştim.
Tabiki sat 6 şubat bat 4 martSon adet tarihi ve beklediğin adet tarihini söylersen eklerim
Bat ne zaman?Kızlar kızlar 3 4 gündür regl olacakmis gibi bel ve kasık ağrım var. Bir de her tuvalette afedersiniz akintim var inşallah iyiye hayırdır
Evet evet geçen sene spor falan yapıyordum bu sene iyice saldımAy canım ben de evden çalışıyorum. 10 kilo aldım. Veremedim gitti. Hareketsizlik mahvediyor her ne kadar yediklerine dikkat edersen et, mutlaka egzersiz hareket şart.
Çok ilginç. Benimde bugün akinti başladı ama hala silik .doktor iki güne çatlar demistiYok kiz hep attim cope hep silikdi ama biraz bile koyuluk gormedim ki 20 gun en son degerlendrdim olurda sonraki iki uc gunde yumurtalama falan olursa diye daha .degerlendrmem zaten bugun bitti 5gun kaldi adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?