- 22 Şubat 2023
- 10.317
- 11.409
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.241
2 Mart Perşembe olmalı canım. Regl başlangıcınHanımlar ben şimdi regl olmuşum yeni öğrendim regl günümü bugünden yani 2 Şubat Perşembe olarak mı hesaplamalıyım yoksa 3 Şubat Cuma olarak mı
Silikligi bosver degerlendr gunlerini ona baglai kalma ovusslyana .gunlerini degerlendir mutlaka takdir RabbiminÇok ilginç. Benimde bugün akinti başladı ama hala silik .doktor iki güne çatlar demisti
Sen bugunu onumuzdeku haftayi hep degerlendr ozmn .benim ovus testim bitti bide 19.gunumde elimdenolsaydi devam.ederdim zaten sirf meraktan almistim ama ogrenemedim yineÇok ilginç. Benimde bugün akinti başladı ama hala silik .doktor iki güne çatlar demisti
Perşembe olarakHanımlar ben şimdi regl olmuşum yeni öğrendim regl günümü bugünden yani 2 Şubat Perşembe olarak mı hesaplamalıyım yoksa 3 Şubat Cuma olarak mı
Teşekkür ederim2 Mart Perşembe olmalı canım. Regl başlangıcın
Düşünmemeye çalış düşündükçe tutmuyor o bebek ben ilki istedim çok üstünde durmadım hemen olduBi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Bi şey kullanma nane limon falan tuket benceKızlar yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ama grip oluyorum ne yapmam lazım normal ilaç mı kullanılır nasıl atlatılır
Nasip kiz hayirliysa Rabbim nasip etsinDüşünmemeye çalış düşündükçe tutmuyor o bebek ben ilki istedim çok üstünde durmadım hemen oldu
Hepsi de birbirine benziyor yaa gerçektenBi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Hemenn açmalısınnAy açsam mı acaba nisan topiği
Canım ben eczaneye gebelik şüphem var demiştim ona göre boğaz fısfısı vermişti.Kızlar yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ama grip oluyorum ne yapmam lazım normal ilaç mı kullanılır nasıl atlatılır
Aç her an gelebiliriz elenip☺Ay açsam mı acaba nisan topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?