💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya

Kızlar yumurtlamayı gördüm değerlendirdim ama grip oluyorum ne yapmam lazım normal ilaç mı kullanılır nasıl atlatılır

Bi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Düşünmemeye çalış düşündükçe tutmuyor o bebek ben ilki istedim çok üstünde durmadım hemen oldu

Hepsi de birbirine benziyor yaa gerçekten insan bilemiyor.

Açtım kızlar biraz boş kalsın ay ortası falan düzenlerim artık inşallah bu gruptan kimse gelmez gerek kalmazda

Kizlar lavabaoya kalktim da afedersinz sari akintim olmus biraz bu yumurta catlamasimi acil bilen varmi ona gore hemen degerlndrim bugunu adete 5 gun var.ama adet baslangicimdan 23.gunum oluyor

Hanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…