💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Sizin ovulasyon testiniz için yazmıştım. Altta bulunan alıntı kısmından mı eklemem gerekiyor kişiyi etiketlemek için yeni yeni yazmaya başladım da bilmiyorum.
Yorumla kısmına bas oradan devam et yazmaya kime yazmak istersen bende yeniyim

MasaAllah gozunuz aydin hic merak etmeyin bence gayet guzel.gecicek baksana minnoş hemen burdayim demiş iyi dusun iyi olur insaAllah

Sizin ovulasyon testiniz için yazmıştım. Altta bulunan alıntı kısmından mı eklemem gerekiyor kişiyi etiketlemek için yeni yeni yazmaya başladım da bilmiyorum.
Aynen canım kimin yazdığı yazıya cevap vereceksen o yazının altındaki yorumla kısmına bas ve yazını yaz sonra cevapla.

Döngünüzün kaçıncı günüydü pik gördüğünüz acaba?
Benim döngüm 26 gün sürüyor. Adetim 6 gün sürüyor. En son 19 şubatta adet oldum 24te bitti. İşte bugün pik gördüm. Ama herkesin aynı olmuyor benim adetlerim düzenli çok şükür maşallah sizinde düzenliyse hesaplama yapabilirsiniz ama en iyisi bence ovulasyon testi kullanmak

Kızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Bugun 11de çatlatma iğnesi oldum
Övü yaptım şimdi pik çıktı
Acaba iğnenin etkisi mi Gercekten yumurtladım mı?,
Acayip akıntım var, Göğüslerde sızlama var
Doktor yarın gce ilişki dedi
Dün gce ilişki oldu
Ama yarın gce ilişki olursa kaçırırmıyım dıye endişelenıyorum

Eklentiler

• IMG_20230302_222037.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 46
Bence doktoru dinle canim. Yarin gece degerlendir.. tecrubeye dayanarak soyluyordur.. rahatla hem biraz da gevşe.. her sey matematiksel olmayabiliyor. Olacagi varsa olur. Sen sana soyleneni ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha birak

Bence iğnenin etkisi ovu testi satan oyle demişti iğne olduğunda test yapma bir süre hep pik görürsün demişti yarın 11 24 saat akşam 36 saat olmuş olacak degerlendirn

Benim çok düzenli sayılmaz 35-40 arası döngü uzunluğum. Ovulasyon kullanıyorum 2.ayım ama 21.gün olmasına rağmen henüz pik göremedim endişeliyim açıkçası. Teşekkürler açıklama için

Bence ne olur olmaz kaçırmayın bi anda pik olmuş şimdi olmasa da sabah değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…