• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Açtım kızlar biraz boş kalsın ay ortası falan düzenlerim artık 😀 inşallah bu gruptan kimse gelmez gerek kalmazda 🙏🏻
Umarim😅

Hanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
Adetin 2. 3 günü gidiliyor dersin ben hormonlarıma baktırmak istiyorum Bi sorun var mı yok mu diye yada adet bitince git yumurtlama zamanını da sor

Bi de benim.bugum cok.siddetli bel.agrim hafuf kasik agrim var acaba yumurtlamama mi diye dusunuyrm ovusde kalmadi elimde .akinti falan yok ama .ya yumurtlama ya gebelik yada adet sancisi acaba hangisi diye dusunuyorum ya
Benim de bugün kasik ağrım oldu ama akıntım yoktu yumurtlamadir diye akşam da test yaptım ama silik cikti

Hanımlar ben Kadın doğuma gidip muane olmak istiyorum hani bi sorun vs var mı diye baktırmak istiyorum bugün regl oldım ne zaman gitmem doğru olır bide ne gibi şeylere baktırmam lazım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ona göre doktora gittiğimde kendimi bu konuda doğru izah ederim
Cnm adetinin 2 veya ucuncu gunu gitmen lazim cunku bazi hormonlar o gunlerde dogru cikiyor ve ultrason muayeneside adetliyken yumrtliklr dha ii gozukuyor zaten yumrtan olsmaya baslamis okuyor. Troid, prilaktin, lh,fsh onlara bakiliyor kimide vimltminde bakiyor hamilelik dusunuyorsaniz birde folik asit yazdırın

sevayd sevayd Şimdi benim SAT 15 Şubat. Indirdigim bir Uygulamaya göre 2 Mart ovulasyon. BAT 17 Mart gözüküyor, tesekkurler🫠

Benim adet başlangicimin 23.gunu suan sapsari akintim oldu suan girdm acaba yumurtlamami
Yumurta akı gibi mi canım, benim bugün çok sıvı akıntım oldu afedersin altıma yapmışım gibiydi hemen tuvalete kostum yumurta akı gibi olmayınca önemsemedim. Akşam da kasik ağrım olunca ne olur olmaz test yapayım dedim ama silik çıktı. Yumurta akı gibiyse yumurtlama olabilir

Hanımlar bugün pik olmuştu benim test ama eşim geç geldi ve çok yorgundu değerlendiremedik, en son pazar günü değerlendirdik. Yarın değerlendirsek şansımız var mı ?
Bence değerlendirebilirsiniz aklın kalmasın keşke deme çünkü yumurtlama kimilerinde 2-3 gün sürüp çatlayabiliyor.

Peki benim ısrarla test yapmam ve totomdan çizgiler görmem 😀

Eklentiler

• 1B7A673F-5424-4338-852E-23FB7BCCF3C2.png
    1B7A673F-5424-4338-852E-23FB7BCCF3C2.png
    511,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 7739FD71-2F8E-42EE-94FC-7D1D2B915BC0.jpeg
    7739FD71-2F8E-42EE-94FC-7D1D2B915BC0.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 0709D959-401C-44A7-9F65-8074F9F359BC.jpeg
    0709D959-401C-44A7-9F65-8074F9F359BC.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 68
Hanımlar bugün pik olmuştu benim test ama eşim geç geldi ve çok yorgundu değerlendiremedik, en son pazar günü değerlendirdik. Yarın değerlendirsek şansımız var mı ?

Bence hala gec degil 🫠 biraz dinlendikten sonra uyandırırsın en azından sonra keske olsaydı dememiş olursun

Kızlar şubat ayını 24 gebelik haberiyle kapattık çok güzel bereketli başladık maalesef deprem felaketi hepimizin boynumuzu büktü.. ikisi kimyasal oldu inşallah yerleri dolar çabucak 22 si sağlıkla devam eder inşallah.Belirsiz olanlar da var hala cevap vermeyenler ..
Bu aydan daha fazla gebe haberimiz çıkar inşallah 🙏🙏❤️❤️

Bu arada ben çok soğudum umudum kalmadı artık kendime bir meşgale buldum 2 gün önce 😂😂
3 ay kalmasına rağmen ünv sınavına tekrar gireceğim :D boş zamanlarımda ders çalışıyorum yani bu yaşta😂😂 olmaz ya, olursa eğer 3 ayda bir mucize, bu balık hafızayla hukuk deneyeceğim :D

Back