• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen ben de :) ilkinde isteyip istemedigimden bile emin degildim. Tek seferde tuttu. Yillarca asla ikinciyi dusunmuyorum diye dolastim ortalikta. Simdi o laflarimla sınanıyorum sanki 10 ay oldu. Sonuc yok
Benim 4 yıl oldu ikinci tutmuyor ya eşim sperm testi de yaptı ama adet olmayı bekliyorum

Bizde de aynı şekilde ben değil eşim daha çok istiyordu ama ben kendimi Aralık ayı için ayarlamistim olur diye bakıyordum. O zaman tam degerlendiremedik ocakta ovulasyon yaptım bu sefer oldu dedim yine yok. Evden çalışıyorum hareketsizlikten belki de sorun oluyor. 63 kiloyum kilo vermeye çalışiyorum ama hareketsiz ve kış ayı olunca veremedim aldım aksine :KK43:
Ay canım ben de evden çalışıyorum. 10 kilo aldım. Veremedim gitti. Hareketsizlik mahvediyor her ne kadar yediklerine dikkat edersen et, mutlaka egzersiz hareket şart.

Merhaba birkaç gün önce bir arkadaş böyle bişeyden bahsetmişti onun gebelik ve ovulasyon testi aynı ilerlemiş yumurtlama döneminden sonra. Yani aynı siliklikte olmuş sanırım her zaman ovulasyon testinde koyuluk olmayabiliyor gebelik olunca.

Ay canım ben de evden çalışıyorum. 10 kilo aldım. Veremedim gitti. Hareketsizlik mahvediyor her ne kadar yediklerine dikkat edersen et, mutlaka egzersiz hareket şart.
Bak mesela ben 65 gündür adet olmuyorum bende otomatik olarak kilo aldım 74 den 85 e çıktı ödemi de atamıyorum o kadar egzersiz spor ve diyet yapıyorum ama boş daha çok şişiyorum

Sizin ovulasyon testiniz için yazmıştım. Altta bulunan alıntı kısmından mı eklemem gerekiyor kişiyi etiketlemek için yeni yeni yazmaya başladım da bilmiyorum.

Back