- 30 Ocak 2023
- 397
- 185
- 18
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.201
Adet baslangicindan 14 15 17 bide 20.gunleri degwrlendrdim ama ovusl pik falan gormedim nasip bakalim adet gjnunu beklicem.olmassa test yaparim insaAllahGeçti mi acaba .resimleri varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet baslangicindan 14 15 17 bide 20.gunleri degwrlendrdim ama ovusl pik falan gormedim nasip bakalim adet gjnunu beklicem.olmassa test yaparim insaAllahGeçti mi acaba .resimleri varmi
Yorumla kısmına bas oradan devam et yazmaya kime yazmak istersen bende yeniyimSizin ovulasyon testiniz için yazmıştım. Altta bulunan alıntı kısmından mı eklemem gerekiyor kişiyi etiketlemek için yeni yeni yazmaya başladım da bilmiyorum.
Amin inşallah canım güzel haberler alırsın insallahHemen hemen aynıyız. Benim de bat 3 Mart ama yumurtlamam 21 Şubat. Döngüm kısa. Darısı başımaaa bana dua et kuzum
Ovülasyonla takip ettim yumurtlamayı tam 14 gün sonra oluyor benim adet bakalımNisan ayı için başlık var mı acaba
Benim de pazardı ama bugün adetim 3 gün önce geldi
İlk gebeliğimde resmen adet olup 6+6 haftalıkken öğrenmiştim. Kusmalarım başlamasa haberim olmayacak bir sonraki adete kadarDaha var cnm geç döllenmedir benm ablam hep battan bir hafta sonra öğrendi
Teşekkür ederimYorumla kısmına bas oradan devam et yazmaya kime yazmak istersen bende yeniyim
MasaAllah gozunuz aydin hic merak etmeyin bence gayet guzel.gecicek baksana minnoş hemen burdayim demiş iyi dusun iyi olur insaAllahKızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyle o kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani
Aynen canım kimin yazdığı yazıya cevap vereceksen o yazının altındaki yorumla kısmına bas ve yazını yaz sonra cevapla.Sizin ovulasyon testiniz için yazmıştım. Altta bulunan alıntı kısmından mı eklemem gerekiyor kişiyi etiketlemek için yeni yeni yazmaya başladım da bilmiyorum.
Benim döngüm 26 gün sürüyor. Adetim 6 gün sürüyor. En son 19 şubatta adet oldum 24te bitti. İşte bugün pik gördüm. Ama herkesin aynı olmuyor benim adetlerim düzenli çok şükür maşallah sizinde düzenliyse hesaplama yapabilirsiniz ama en iyisi bence ovulasyon testi kullanmakDöngünüzün kaçıncı günüydü pik gördüğünüz acaba?
Ne guzel.. testmis betaymis artmis mi azalmis mi kaygi olmadan kalp atimini öğrenmek.. bilmek de iyi değil gibi dusunuyorum bazenİlk gebeliğimde resmen adet olup 6+6 haftalıkken öğrenmiştim. Kusmalarım başlamasa haberim olmayacak bir sonraki adete kadar
Bence doktoru dinle canim. Yarin gece degerlendir.. tecrubeye dayanarak soyluyordur.. rahatla hem biraz da gevşe.. her sey matematiksel olmayabiliyor. Olacagi varsa olur. Sen sana soyleneni ve elinden geleni yap. Gerisini Allaha birakKızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Bugun 11de çatlatma iğnesi oldum
Övü yaptım şimdi pik çıktı
Acaba iğnenin etkisi mi Gercekten yumurtladım mı?,
Acayip akıntım var, Göğüslerde sızlama var
Doktor yarın gce ilişki dedi
Dün gce ilişki oldu
Ama yarın gce ilişki olursa kaçırırmıyım dıye endişelenıyorum
Yaaa ne güzel. Gerçekten herkesin hikayesi bambaşka. Hepsi de bizlere umutİlk gebeliğimde resmen adet olup 6+6 haftalıkken öğrenmiştim. Kusmalarım başlamasa haberim olmayacak bir sonraki adete kadar
Ben verdim ama öyle bir akıntım olmadı canımSmear testinden 2 gün sonra kahverengi akıntısı olan var mı koyu kahve
Evet bu seferde beta arttık mı düştü mü onun stresiNe guzel.. testmis betaymis artmis mi azalmis mi kaygi olmadan kalp atimini öğrenmek.. bilmek de iyi değil gibi dusunuyorum bazen
Bence iğnenin etkisi ovu testi satan oyle demişti iğne olduğunda test yapma bir süre hep pik görürsün demişti yarın 11 24 saat akşam 36 saat olmuş olacak degerlendirnKızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Dün gce ilişki oldu
Benim çok düzenli sayılmaz 35-40 arası döngü uzunluğum. Ovulasyon kullanıyorum 2.ayım ama 21.gün olmasına rağmen henüz pik göremedim endişeliyim açıkçası. Teşekkürler açıklama içinBenim döngüm 26 gün sürüyor. Adetim 6 gün sürüyor. En son 19 şubatta adet oldum 24te bitti. İşte bugün pik gördüm. Ama herkesin aynı olmuyor benim adetlerim düzenli çok şükür maşallah sizinde düzenliyse hesaplama yapabilirsiniz ama en iyisi bence ovulasyon testi kullanmak
Bence ne olur olmaz kaçırmayın bi anda pik olmuş şimdi olmasa da sabah değerlendirinKızlar nolur kafam çok karıştı bna akıl verin
Dün gce ilişki oldu
Evet sanırım iğnenin etkisiBence iğnenin etkisi ovu testi satan oyle demişti iğne olduğunda test yapma bir süre hep pik görürsün demişti yarın 11 24 saat akşam 36 saat olmuş olacak degerlendirn