- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.181
Benim 4 yıl oldu ikinci tutmuyor ya eşim sperm testi de yaptı ama adet olmayı bekliyorumAynen ben de :) ilkinde isteyip istemedigimden bile emin degildim. Tek seferde tuttu. Yillarca asla ikinciyi dusunmuyorum diye dolastim ortalikta. Simdi o laflarimla sınanıyorum sanki 10 ay oldu. Sonuc yok
Amin canım amiiiiiinnnİnşallah diyelim rabbim o müjdeli haberi vermeyi nasip etsin amin
Çok teşekkür ederim, 1 kere mi değerlendirelim 2 kere mi bu gece ?Gözün aydın hadi hayırlısı bakalım
Ekledim canım seni
Beni de ekler misiniz sat 6 şubat bat 4 martEkledim canım seni
Insallah bir sorun cikmaz canım.. tez zamanda kendiliginden kavusursun ikinci bebiseBenim 4 yıl oldu ikinci tutmuyor ya eşim sperm testi de yaptı ama adet olmayı bekliyorum
Bence iki kere değerlendir uzan ve yerinden kalkma ayaklarını da tavana dikÇok teşekkür ederim, 1 kere mi değerlendirelim 2 kere mi bu gece ?
Amin bebeğimInsallah bir sorun cikmaz canım.. tez zamanda kendiliginden kavusursun ikinci bebise
2 kere değerlendirmeniz daha iyi olur bazı uzmanlar ikinci olanda daha sağlıklı spermlerin olup yumurtaya daha hızlı tutunma ve içine girme gücünün daha fazla olduğunu söylemişlerÇok teşekkür ederim, 1 kere mi değerlendirelim 2 kere mi bu gece ?
Bence iki kere değerlendir uzan ve yerinden kalkma ayaklarını da tavana dik
Çok teşekkürler cevaplar için2 kere değerlendirmeniz daha iyi olur bazı uzmanlar ikinci olanda daha sağlıklı spermlerin olup yumurtaya daha hızlı tutunma ve içine girme gücünün daha fazla olduğunu söylemişler
Ay canım ben de evden çalışıyorum. 10 kilo aldım. Veremedim gitti. Hareketsizlik mahvediyor her ne kadar yediklerine dikkat edersen et, mutlaka egzersiz hareket şart.Bizde de aynı şekilde ben değil eşim daha çok istiyordu ama ben kendimi Aralık ayı için ayarlamistim olur diye bakıyordum. O zaman tam degerlendiremedik ocakta ovulasyon yaptım bu sefer oldu dedim yine yok. Evden çalışıyorum hareketsizlikten belki de sorun oluyor. 63 kiloyum kilo vermeye çalışiyorum ama hareketsiz ve kış ayı olunca veremedim aldım aksine
Rica ederim. Umarım güzel sonuçlar alırsınızÇok teşekkürler cevaplar için
Geçti mi acaba .resimleri varmiH
Her zman duzenlidr ya birgungec yada erken olur baska oynamz 29 30gunde bir 6 7gun surer .bnde anlamdim ovus bisey
Yok kiz hep attim cope hep silikdi ama biraz bile koyuluk gormedim ki 20 gun en son degerlendrdim olurda sonraki iki uc gunde yumurtalama falan olursa diye daha .degerlendrmem zaten bugun bitti 5gun kaldi adeteGeçti mi acaba .resimleri varmi
Bak mesela ben 65 gündür adet olmuyorum bende otomatik olarak kilo aldım 74 den 85 e çıktı ödemi de atamıyorum o kadar egzersiz spor ve diyet yapıyorum ama boş daha çok şişiyorumAy canım ben de evden çalışıyorum. 10 kilo aldım. Veremedim gitti. Hareketsizlik mahvediyor her ne kadar yediklerine dikkat edersen et, mutlaka egzersiz hareket şart.
Kime soruyorsun canım etiket yapmamışsınDöngünüzün kaçıncı günüydü pik gördüğünüz acaba?
Evet canım gözünaydınKizlar pik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?