• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Test yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bitirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah bu ay bırakır bırakmaz hamile kalırım hem benim bir oğlum var ben ikinciye hamile kalamıyorum işte adet görseydim hormon testi falan yapılıp aşılama yapılıcak tı ama sorun da o ki adet yok
Anladım canım. İnşallah kuzum bırakır bırakmaz güzel haberleri duyarız senden de. Ne güzel bir evladın var, en azından çocuk yapabildiğini biliyorsun çok şükür. İkinciyi de sağlıkla kucağına al inşallah canım

Anladım canım. İnşallah kuzum bırakır bırakmaz güzel haberleri duyarız senden de. Ne güzel bir evladın var, en azından çocuk yapabildiğini biliyorsun çok şükür. İkinciyi de sağlıkla kucağına al inşallah canım
Allah herkese nasip etsin bebeğim hayırlısıyla

Bende yumurtlamadan sonra ağrı oldu bu ay yada dediğin gibi dikkat etmiyordum piki görünce psikolojik de olmuş olabilir
Ovülasyon kesin kullan uygulamalar çok yanıltıyor reglin düzenli olsa bile
Dogru söylüyorsun canim.. bir de burda okudugum kadaryla spektrum epey bir genismis. Adetin bitiminde de olabiliyormus yumurtlama sona dogru da.. gec dollenme muahbbetini biliyordum da o kadar erken olcagini düşünmemiştim. Ovulasyon testi mantikli bu acidan da

Dogru söylüyorsun canim.. bir de burda okudugum kadaryla spektrum epey bir genismis. Adetin bitiminde de olabiliyormus yumurtlama sona dogru da.. gec dollenme muahbbetini biliyordum da o kadar erken olcagini düşünmemiştim. Ovulasyon testi mantikli bu acidan da
Mesela ben. Adetin 7. Günü de gördüm yumurtlamayı 12. Günü de. Ovulasyon testi şart. Uygulamalar çok yanıltıcı. Her ay farklı oluyor benim yumurtlama günüm

Merhaba kızlar, size birşey sormak istiyorum, yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti bugün tekrar ovulasyon yaptım silik çıktı. Hamile olanlarda genelde yumurtlamadan 1 hafta sonra lh kiti tekrar koyulaşmaya başlıyormuş. Merak ettiğim ovulasyon testi silik olup hamile olan oldu mu?

Mesela ben. Adetin 7. Günü de gördüm yumurtlamayı 12. Günü de. Ovulasyon testi şart. Uygulamalar çok yanıltıcı. Her ay farklı oluyor benim yumurtlama günüm
Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin aylarda sonuc ne oldu canim? 11 ay demissin ama hep mi negatifti. Yoksa kimyasal ya da dusuk var mi arada

Doktora gıttın mi peki
Tabi canım. Yumurtluyorum ve çatlıyor. Hormonlarım da normal. Doktor herşey güzel diyor. Ama benim yaşım 35 onun da etkisi var bence. Bakalım bir kaç ay daha olmaz ise sperm testi ve rahim röntgeni isteyecek heralde. Sebebi bilinmeyen durumlar olabiliyormuş ve kişi kendiliğinden hamile kalabiliyormuş. Bir arkadaşım da 1.5 yılda hamile kaldı. Başka bir arkadaşım 9. Ayında. Umarım bizde de bir sıkıntı çıkmaz da yavrumuza kavuşuruz.

F3670905-BC83-4D78-9496-479F30E7335F.jpeg
çok şükür piki gördüm 😍

Tabi canım. Yumurtluyorum ve çatlıyor. Hormonlarım da normal. Doktor herşey güzel diyor. Ama benim yaşım 35 onun da etkisi var bence. Bakalım bir kaç ay daha olmaz ise sperm testi ve rahim röntgeni isteyecek heralde. Sebebi bilinmeyen durumlar olabiliyormuş ve kişi kendiliğinden hamile kalabiliyormuş. Bir arkadaşım da 1.5 yılda hamile kaldı. Başka bir arkadaşım 9. Ayında. Umarım bizde de bir sıkıntı çıkmaz da yavrumuza kavuşuruz.
İnşallah diyelim rabbim o müjdeli haberi vermeyi nasip etsin amin

Back