💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yumurtaların çok iyi boyuttalar canım. Allah yolunuzu açık etsin bu ay bebiş haberi hatta ikiz haberi alırız belki senden

14. Gün diyorlar test için ama 10. Günden sonrada gören var canım. Acele etme iki gün kalmış az daha sabır

Şuan çok erken Canım

Cnm t çizgısımı c kadar koyu olunca pik oluyor
Sen gunde 1 kez aynı saatte düzenli yap testlerini
At buraya
Bnde laboquik yapıyorum

Hemen hemen aynıyız. Benim de bat 3 Mart ama yumurtlamam 21 Şubat. Döngüm kısa. Darısı başımaaa bana dua et kuzum

Kullanmamıştım kuzum
Canım bence bu ay al kullan. Yumurtladım mı kaçırdım mı erken mi kaldım stresinden kurtulursun en azından. Yumurtlama testi yapanlar genelde diyorki "düşündüğüm/uygulamanın gösterdiği gün yumurtlamıyormuşum" belki sen de gününü tutturamıyorsundur. Bi al kullan dene ben de kullanıyorum ve gerçekten uygulamayla alakası yok yumurtlama günlerimin. Bir ay 7. Gün yumurtluyorum sonraki ay 12. Gün yumurtluyorum.

Merhaba bende aynı durumdayım. Bat 15 mart ama hala pik göremedim. Döngümün 21. Günü ve pcosum. Önceki ay 24.gün görmüştüm. Hala sabırla devam ediyorum

14. Gün diyorlar test için ama 10. Günden sonrada gören var canım. Acele etme iki gün kalmış az daha sabır
kasık ağrım var bide akıntım biraz fazlalaştı rengide birazcık sarımtrak gibi sanki regl olucakmışım gibi süt kesiğimi ne derler ya öyle gibi.. sanırım tutmadı aşılamam

Hayırlı olsun kuzummmmm Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…