- 22 Şubat 2023
- 10.309
- 11.407
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.121
Yumurtaların çok iyi boyuttalar canım. Allah yolunuzu açık etsin bu ay bebiş haberi hatta ikiz haberi alırız belki sendenEvet kızlar ben yıne doktordan geldim
Yumoşun biri 20-21 mm
Diğeri 18 mm dedi
Birazdan ovitrelle iğne mi yaptırcam
İlaç olarakta 200 mg progestan yazdı
Gece yatmadan 1 adet dedi
Gündüz içme sersem yapar dedi
İlişki olarakta yarın gece başlayın gün aşırı dedi. 1 hafta devam dedi ilişkiye
Nasıl kızlar?
Kaçırcam dıye korkuyorum acaba yarın sabah bide c. Tesi gecesi mi olsa
Yani 1,5 gün arayla
14. Gün diyorlar test için ama 10. Günden sonrada gören var canım. Acele etme iki gün kalmış az daha sabırKızlar aşılama gününü sayarsak 10. Günüm bugün çatlatma iğnesi 12. Gün. Gögüslerim de dolgunluk uçlarda hassasiyet, gaz sancısı ve biraz kasık ağrım var. Sizce hala iğne etkisimidir? Test yapmadım hiç. Daha erken gibi test için dimi?
Amin canım inşallah senin pozitif olur ben gelecek aya artıkYaa tühAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım
Şuan çok erken CanımKızlar yumurtlama günüm 20 şubata tamm mi ben doktora rutin kan verdim doktor benden HCG ye de bakmış şimdi bı baktım 1.16 çıkmış ve adetime bir hafta var ne diyeceğimi ve tapki vereceğimi bilmiyorum böyle olup hamilelik oldu mu şimdi gebelik oluyor mu anlamadım kızlar ne olur cevap verin
Bnce pik cnmKizlar pik mi
Var var canımEki Görüntüle 3212331
Bat 6 Mart kızlar yumurtlamanın üstünden 10 gğn geçti sanırım var bişeyler3 dk içinde çıktı.
18de çatlar canım boyutu oldukça iyi. 18-22 aralığı iyi diye biliyorumCnm 5 yumurtan kaç mm idi?
Benim 2 vardı bugün. biri 20 biri 18 dedi
Peki 18 olanda çatlayacakm ı acaba
Yoksa sadece 1 tanesini mi seçiyor vucut?
Her zman duzenlidr ya birgungec yada erken olur baska oynamz 29 30gunde bir 6 7gun surer .bnde anlamdim ovus biseyNormalde düzenli mi kaç günde olur adetin canim
İnşallah pozitif görürsünYaaaa tühbenim de yarın bat. Sürekli kendimi dinliyorum, umarım yakında ben de elenmem süt beyaz akıntım var, hafif bel ağrısı ve şişkinlik mevcut
Kullanmamıştım kuzumCanım ovulasyon testi kullandın mı?
Cnm t çizgısımı c kadar koyu olunca pik oluyorKızlarrr ben de bugün bismillah dedim basladım ovülasyon testi yapmaya reglim dün bitti, ilk defa böyle bişi kullanacagım icin pik olup olmadıgını anlayıp anlamamaktan korkuyorum, laboquick testlerinden aldım ve bu sekilde cıktı, henüz pik degil degil mi? Regl bitiminin hemen sonraki günü oldugu icin cok umutlu degilim ama yumurtlayanlar da varmıs, karsılastırma yapacak testim olmadıgı icin farkı anlayamıyorum da, siz ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 3212514
Hemen hemen aynıyız. Benim de bat 3 Mart ama yumurtlamam 21 Şubat. Döngüm kısa. Darısı başımaaaCanım bat 3 mart yumurtlama 17 şubat ama o zaman lh testim negatifti yumurtlama akımı 18 19 da gördüm ama benim son ilişkim 17 18 bağlayan gece 1 de oldu ondan sonra olmadi ilişki 19 gibi dollenmis olabilir yumurtlama akıntısı o gün coktu
Canım bence bu ay al kullan. Yumurtladım mı kaçırdım mı erken mi kaldım stresinden kurtulursun en azından. Yumurtlama testi yapanlar genelde diyorki "düşündüğüm/uygulamanın gösterdiği gün yumurtlamıyormuşum" belki sen de gününü tutturamıyorsundur. Bi al kullan deneKullanmamıştım kuzum
Evet canım doğruBnce pik cnm
Laboquik anca bu kdr koyulaşıyor
Ekledim canım seniBeni de kaydeder misin son adet tarihim 29 Aralık beklenen adet tarihim belli değil
kasık ağrım var bide akıntım biraz fazlalaştı rengide birazcık sarımtrak gibi sanki regl olucakmışım gibi süt kesiğimi ne derler ya öyle gibi.. sanırım tutmadı aşılamam14. Gün diyorlar test için ama 10. Günden sonrada gören var canım. Acele etme iki gün kalmış az daha sabır
Hayırlı olsun kuzummmmm Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çokKızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyleo kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani
Test yaptin mi canim? Bat gelmis seninHemen hemen aynıyız. Benim de bat 3 Mart ama yumurtlamam 21 Şubat. Döngüm kısa. Darısı başımaaabana dua et kuzum
Ben eşimle iki ay kadar çakşır suyu denedik ama fayda göremedik canım. Hayıt otu suyunu da duydum ama denemedim hiçKızlar hayıt otu kullanan varmı. Bugün ona basladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?