- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.101
Kızlar hayıt otu kullanan varmı. Bugün ona basladm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz pik değil canım, sen buraya at yorum yapan olur mutlaka. Bir de Femometer diye uygulama var onu indir oraya at anında sana yüzdelik sonuç veriyorKızlarrr ben de bugün bismillah dedim basladım ovülasyon testi yapmaya reglim dün bitti, ilk defa böyle bişi kullanacagım icin pik olup olmadıgını anlayıp anlamamaktan korkuyorum, laboquick testlerinden aldım ve bu sekilde cıktı, henüz pik degil degil mi? Regl bitiminin hemen sonraki günü oldugu icin cok umutlu degilim ama yumurtlayanlar da varmıs, karsılastırma yapacak testim olmadıgı icin farkı anlayamıyorum da, siz ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 3212514
bak canım bu şekilde gösteriyor KurbikkHenüz pik değil canım, sen buraya at yorum yapan olur mutlaka. Bir de Femometer diye uygulama var onu indir oraya at anında sana yüzdelik sonuç veriyor
Henüz pik değil canım, sen buraya at yorum yapan olur mutlaka. Bir de Femometer diye uygulama var onu indir oraya at anında sana yüzdelik sonuç veriyor
Rica ederim tatlım ne demek. Bak fotoğraf attım yukarıdaAy cok tesekkür ederimm
Tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim testimde çok silik gösteriyor demekki baya düşük değerlerde o yüzden tabi varsaGeç döllenme muhtemelen canım çünkü 2 aydır geç yumurtladım. Valla zaten yaptığım testlerde hayalet çizgi vardı eşim bile dalga geçti burda bişey yok diye ama ben görüyordum sadece ispatlayamadım 2 gündür. İlişki de 13-15 ve 18.günde oldu uygulama 14.gün gösteriyordu ama ben 18 gecesi yumurtlama ağrısı çektim o gece ilişki oldu. Sanırım o tuttu.
Benim uygulama 1 gün arayla yanlış gösterdi pek güvenme onlara. Şu an 3 uygulama indirdim hepsinde farklı gösteriyorKızlar ya yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz bazı arkadaşlar ağrı dan anlıyormuş ama ben hiç öyle anlamadım uygulama üzerinden takip ediyorum
Sadece benim görebildiğim bir çizgiydi ama olduğu konusunda baya inat ettim. Bekleyebilirdim elbette koyulaşması için ama benim pıhtılaşma sebebiyle erken öğrenmem önemliydi o yüzden gittim acele kan verdim biraz da. Darısı başına o zamanTebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim testimde çok silik gösteriyor demekki baya düşük değerlerde o yüzden tabi varsa
Analık hisleri işte teşekkür ederim aminn inşallahSadece benim görebildiğim bir çizgiydi ama olduğu konusunda baya inat ettim. Bekleyebilirdim elbette koyulaşması için ama benim pıhtılaşma sebebiyle erken öğrenmem önemliydi o yüzden gittim acele kan verdim biraz da. Darısı başına o zaman
Adetime 9 gün kaldı en erken ne zaman gebelik testi yapılmaya başlanılması lazım
Ben hergün yapsam da olması gereken regl geçtikten sonra
6 gun kala erken gebelik testi ile olabilir. Ben oyle dusunuyorumAdetime 9 gün kaldı en erken ne zaman gebelik testi yapılmaya başlanılması lazım
Normalde düzenli mi kaç günde olur adetin canimBen bu ay ilk defa aldim adettn birgun sonra yapamaya basladim taki 19 gune kadar ama hiç pik gormedim ve hafif koyu bile gormedim zaten testim de bitti .anlicagin az vardinelimde adet gunune kadar yapamadim yani ama degerlendrdim gunleri nasip varsa Rabbim yollicak
Benim de pazardı ama bugün adetim 3 gün önce geldiBende bi test yaptım ama negatif malesef olsaydı çıkardı artık bat pazar günü
Yaaaa tüh benim de yarın bat. Sürekli kendimi dinliyorum, umarım yakında ben de elenmem süt beyaz akıntım var, hafif bel ağrısı ve şişkinlik mevcutGünaydın, adadan ilk elenen isim ben oldum ilk defa bu kadar kısa adet döngüm oldu. 28.günde oldu. O yüzden uygulama batı 29 Mart diyo şimdi. Sat da 1 Mart. bebekheyecani
Canım ovulasyon testi kullandın mı?Ben işten de izin alıp giden kısımdayım ah ah çok acemiyim galiba. Aslında 30 yaşındayım ama bu konu mevzu olunca çocuk gibi davranabiliyorum
Yaa tüh Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canımNisan ayı için başlık var mı acaba
Benim de pazardı ama bugün adetim 3 gün önce geldi
Geçen bir doktor videosunda denk geldim. Spermler yer çekiminin tersine gidiyormuş. Yani ayağa kalkmak mı lazım bilemedim ama ben de sizdenim. Yastık koyup 20 dk yatıyordum. Devletteki doktora söyleyince 20 dakika az bir saat yat dedi.insallah dogrudur cünkü ben de esimden benzer seyleri duyuyorum, hatta ben bi kere biraz daha abartıp beni bacaklarından kaldırıp sallar mısın dedim, adam neye ugradıgını sasırdı ama sorgusuz sualsiz de uyguladı hahahaah
Bi kac mesaj önce gördügüm kedi gibi yuvarlanma taktigini de deneyeyim de icimde kalmasın