💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

kasık ağrım var bide akıntım biraz fazlalaştı rengide birazcık sarımtrak gibi sanki regl olucakmışım gibi süt kesiğimi ne derler ya öyle gibi.. sanırım tutmadı aşılamam
Neden öyle diyorsun ki . Yok yok kuzum umutsuzluğa kapılma. Reglle aynı belirtiler gebelik de zaten. İçini ferah tut lütfen. Ben ne yorumlar okudum burda . Adetim geldi gelecek derken pozitifi gören çok oldu. Adetin gelmediği sürece hep şans vardır

1 senedir deniyorum herhalde her ay negatif görmenin verdiği bir umutsuzluk belkide bilmiyorum ki..

1 senedir deniyorum herhalde her ay negatif görmenin verdiği bir umutsuzluk belkide bilmiyorum ki..
Benim de 11 ay kuzum. Bana da bu ay aşılama önerdi doktor ama bir tanecik sağlıklı yumurtam olunca bu ayı askıya aldık. Umarım güzel haberi alırsın canım, aşılama beni çok umutlandırıyor, ikiz haberleri geliyor aşılamada, inşallah senden de duyarız hayırlısıyla

Bende tek yumurta ile yaptım aşılamayı inşallah size güzel haberler verip umut doldururum hepinizin içlerini

Ee benim adet hala gelmedi en son 29 Aralık ta oldum

29 Aralık mı hamilelik yok mu canım? Doktora gittin mi? Seninki de çokmuş.
Test yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bitirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah bu ay bırakır bırakmaz hamile kalırım hem benim bir oğlum var ben ikinciye hamile kalamıyorum işte adet görseydim hormon testi falan yapılıp aşılama yapılıcak tı ama sorun da o ki adet yok

Cnm bende yumurtlama da hiç ağrı olmaz herkeste oluyomuymuş
Ben bugune kadar hic dikkat etmemistim. Yumurtlama da hep oluyor saniyordum. Burda okudukça anladim olayi. Bu ay dikkat ettim 14.gun gibi kasiklarda baskilayici bir agri oldu. Yumurtlama miydi bilmiyorum. Bu ay da olmazsa ben de ovulasyon testiyle bir deneyecegim bakalim

Bende yumurtlamadan sonra ağrı oldu bu ay yada dediğin gibi dikkat etmiyordum piki görünce psikolojik de olmuş olabilir
Ovülasyon kesin kullan uygulamalar çok yanıltıyor reglin düzenli olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…