- 22 Şubat 2023
- 10.309
- 11.407
- 218
- 38
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.141
Yok canım 11 aydır negatifi görmekten yoruldum. Gecikeyim öyle yapacağım. Pazar yapmayı planlıyorum. Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmiş olacak, heralde çıkar o zaman.Test yaptin mi canim? Bat gelmis senin
Katılım devam ediyor mu nasıl katılabilirim.hoş geldin bebeğim umarım bu son ayın olur :)
Ard arda alırız umarım güzel haberleri canımAmin canım inşallah senin pozitif olur ben gelecek aya artık
Teşekkür ederimEkledim canım seni
Insallah pazar gunu guzel haberler verirsin :)Yok canım 11 aydır negatifi görmekten yoruldum. Gecikeyim öyle yapacağım. Pazar yapmayı planlıyorum. Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmiş olacak, heralde çıkar o zaman.
Neden öyle diyorsun ki . Yok yok kuzum umutsuzluğa kapılma. Reglle aynı belirtiler gebelik de zaten. İçini ferah tut lütfen. Ben ne yorumlar okudum burda . Adetim geldi gelecek derken pozitifi gören çok oldu. Adetin gelmediği sürece hep şans vardırkasık ağrım var bide akıntım biraz fazlalaştı rengide birazcık sarımtrak gibi sanki regl olucakmışım gibi süt kesiğimi ne derler ya öyle gibi.. sanırım tutmadı aşılamam
1 senedir deniyorum herhalde her ay negatif görmenin verdiği bir umutsuzluk belkide bilmiyorum ki..Neden öyle diyorsun ki . Yok yok kuzum umutsuzluğa kapılma. Reglle aynı belirtiler gebelik de zaten. İçini ferah tut lütfen. Ben ne yorumlar okudum burda . Adetim geldi gelecek derken pozitifi gören çok oldu. Adetin gelmediği sürece hep şans vardır
Bende de durum aynı1 senedir deniyorum herhalde her ay negatif görmenin verdiği bir umutsuzluk belkide bilmiyorum ki..
Benim de 11 ay kuzum. Bana da bu ay aşılama önerdi doktor ama bir tanecik sağlıklı yumurtam olunca bu ayı askıya aldık. Umarım güzel haberi alırsın canım, aşılama beni çok umutlandırıyor, ikiz haberleri geliyor aşılamada, inşallah senden de duyarız hayırlısıyla1 senedir deniyorum herhalde her ay negatif görmenin verdiği bir umutsuzluk belkide bilmiyorum ki..
Bende tek yumurta ile yaptım aşılamayıBenim de 11 ay kuzum. Bana da bu ay aşılama önerdi doktor ama bir tanecik sağlıklı yumurtam olunca bu ayı askıya aldık. Umarım güzel haberi alırsın canım, aşılama beni çok umutlandırıyor, ikiz haberleri geliyor aşılamada, inşallah senden de duyarız hayırlısıyla
Ee benim adet hala gelmedi en son 29 Aralık ta oldumNeden öyle diyorsun ki . Yok yok kuzum umutsuzluğa kapılma. Reglle aynı belirtiler gebelik de zaten. İçini ferah tut lütfen. Ben ne yorumlar okudum burda . Adetim geldi gelecek derken pozitifi gören çok oldu. Adetin gelmediği sürece hep şans vardır
29 Aralık mıEe benim adet hala gelmedi en son 29 Aralık ta oldum
Bende bir arkadaş tavsiyesi üzerine aldm deniyorum bu aksqmdan itibaren. Bir sürü kur varda bakalm hangisi nasip olckBen eşimle iki ay kadar çakşır suyu denedik ama fayda göremedik canım. Hayıt otu suyunu da duydum ama denemedim hiç
Cnm bende yumurtlama da hiç ağrı olmaz herkeste oluyomuymuşKızlar ya yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz bazı arkadaşlar ağrı dan anlıyormuş ama ben hiç öyle anlamadım uygulama üzerinden takip ediyorum
Daha var cnm geç döllenmedir benm ablam hep battan bir hafta sonra öğrendiBende bi test yaptım ama negatif malesef olsaydı çıkardı artık bat pazar günü
Dene canım dene. Hepsi bir umut. Fayda gören duydum hayıt suyundan da çakşır suyundan daBende bir arkadaş tavsiyesi üzerine aldm deniyorum bu aksqmdan itibaren. Bir sürü kur varda bakalm hangisi nasip olck
İnşallah kur lle beraber ovulasttesti dde yapıyorum ama hala pik yokDene canım dene. Hepsi bir umut. Fayda gören duydum hayıt suyundan da çakşır suyundan da
Test yaptım negatif çıktı doktor adet söktürücü verdi bitirdim şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum inşallah bu ay bırakır bırakmaz hamile kalırım hem benim bir oğlum var ben ikinciye hamile kalamıyorum işte adet görseydim hormon testi falan yapılıp aşılama yapılıcak tı ama sorun da o ki adet yok29 Aralık mıhamilelik yok mu canım? Doktora gittin mi? Seninki de çokmuş.
Ben bugune kadar hic dikkat etmemistim. Yumurtlama da hep oluyor saniyordum. Burda okudukça anladim olayi. Bu ay dikkat ettim 14.gun gibi kasiklarda baskilayici bir agri oldu. Yumurtlama miydi bilmiyorum. Bu ay da olmazsa ben de ovulasyon testiyle bir deneyecegim bakalimCnm bende yumurtlama da hiç ağrı olmaz herkeste oluyomuymuş
Bende yumurtlamadan sonra ağrı oldu bu ay yada dediğin gibi dikkat etmiyordum piki görünce psikolojik de olmuş olabilirBen bugune kadar hic dikkat etmemistim. Yumurtlama da hep oluyor saniyordum. Burda okudukça anladim olayi. Bu ay dikkat ettim 14.gun gibi kasiklarda baskilayici bir agri oldu. Yumurtlama miydi bilmiyorum. Bu ay da olmazsa ben de ovulasyon testiyle bir deneyecegim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?