💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Henüz pik değil canım, sen buraya at yorum yapan olur mutlaka. Bir de Femometer diye uygulama var onu indir oraya at anında sana yüzdelik sonuç veriyor

Kızlar ya yumurtlama gününüzü nasıl anlıyorsunuz bazı arkadaşlar ağrı dan anlıyormuş ama ben hiç öyle anlamadım uygulama üzerinden takip ediyorum

Tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim testimde çok silik gösteriyor demekki baya düşük değerlerde o yüzden tabi varsa

Tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah benim testimde çok silik gösteriyor demekki baya düşük değerlerde o yüzden tabi varsa
Sadece benim görebildiğim bir çizgiydi ama olduğu konusunda baya inat ettim. Bekleyebilirdim elbette koyulaşması için ama benim pıhtılaşma sebebiyle erken öğrenmem önemliydi o yüzden gittim acele kan verdim biraz da. Darısı başına o zaman

Bende bi test yaptım ama negatif malesef olsaydı çıkardı artık bat pazar günü

Eklentiler

• C1C2536A-62D0-4A30-9D54-E5813A9DE6F2.jpeg
    166,8 KB · Görüntüleme: 78
Analık hisleri işte teşekkür ederim aminn inşallah

Normalde düzenli mi kaç günde olur adetin canim

Günaydın, adadan ilk elenen isim ben oldum ilk defa bu kadar kısa adet döngüm oldu. 28.günde oldu. O yüzden uygulama batı 29 Mart diyo şimdi. Sat da 1 Mart. bebekheyecani
Yaaaa tüh benim de yarın bat. Sürekli kendimi dinliyorum, umarım yakında ben de elenmem süt beyaz akıntım var, hafif bel ağrısı ve şişkinlik mevcut

Geçen bir doktor videosunda denk geldim. Spermler yer çekiminin tersine gidiyormuş. Yani ayağa kalkmak mı lazım bilemedim ama ben de sizdenim. Yastık koyup 20 dk yatıyordum. Devletteki doktora söyleyince 20 dakika az bir saat yat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…