- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.081
Beni de kaydeder misin son adet tarihim 29 Aralık beklenen adet tarihim belli değilgüncelledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de kaydeder misin son adet tarihim 29 Aralık beklenen adet tarihim belli değilgüncelledim canım
Daha net gösteriyor innovitaBen de şimdi innovita aldım regl bitsin yapcam başlıcam
İnşallah bu ay bir şekilde olsun diye çabalayacağımDaha net gösteriyor innovita
Hayırlı oldun canım bat günün müydüYumurtlama testim bittiği için devam edemedim 17 de de negatifti hatta burayada yazmıştım 3 gundur yumurtlama aki ve ağrısı çekiyorum diye o 3 günden biri ama hangisi artik teşekkür ederim canım inşallah bu sefer sonu güzel olur ve rabbim hepinize nasip etsin bu ay bu topikten hamile çıkalım hepimiz
Amin canım çok sağol insallah seninde yarin poziifi goruruzInsallah kuzum. Sanada hayırkı olsun ınsallah yenı gordum . Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
Yarin canım batHayırlı oldun canım bat günün müydü
Bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz yarın pik olabilir gibiKızlarrr ben de bugün bismillah dedim basladım ovülasyon testi yapmaya reglim dün bitti, ilk defa böyle bişi kullanacagım icin pik olup olmadıgını anlayıp anlamamaktan korkuyorum, laboquick testlerinden aldım ve bu sekilde cıktı, henüz pik degil degil mi? Regl bitiminin hemen sonraki günü oldugu icin cok umutlu degilim ama yumurtlayanlar da varmıs, karsılastırma yapacak testim olmadıgı icin farkı anlayamıyorum da, siz ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 3212514
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım bat ne zamandı ne gibi belirtilerin vardı biraz bilgi verir misin rica etsemKızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyle o kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani
Bence bugünüde değerlendir ne olur ne olmaz yarın pik olabilir gibi
Insallah kuzucumAmin canım çok sağol insallah seninde yarin poziifi goruruz
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar umarım en kısa zamanda darısı başınıza bat 2 şubattı 27-28 günde bir adet oluyorum. Adet tarihi gelemeden önce ilk kez karın ağrıları çekmem beni şüphelendirdi. Daha önce 3 kez hamile kaldım kaybettim hiç bu belirti olmamıştı. İlk kez bunu yaşadım mesela saniyelik adet ağrıları oldu ve hemen geçti ben oldum oluyorum dedim gidip baktığımda da beyaz sulu bir akıntı gördüm hatta ıslaklık derecesinde hissettim. Akıntı yoğunlaşması hep oluyor bende. Enteresan olan şu, geçen ay neredeyse 2 günde bir ilişki olmuştu ama tutmadı. Bu ay sadece 3 kez oldu ve hiç umudum yoktu. Deprem felaketi yüzünden çocuk olayını eşimle boşvermiştik biraz. Zaten hep derler ya boşverdiğiniz zaman olur diye, 4 gebeliğimde böyle oldu arkadaşlar boşver dediğim anda. Bunu mutlaka dikkate alın. Başka bir belirti olmadı darısı başınıza..Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım bat ne zamandı ne gibi belirtilerin vardı biraz bilgi verir misin rica etsem
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizlere dualarında yer verirsen sevinirimTeşekkür ederim hepinize arkadaşlar umarım en kısa zamanda darısı başınıza bat 2 şubattı 27-28 günde bir adet oluyorum. Adet tarihi gelemeden önce ilk kez karın ağrıları çekmem beni şüphelendirdi. Daha önce 3 kez hamile kaldım kaybettim hiç bu belirti olmamıştı. İlk kez bunu yaşadım mesela saniyelik adet ağrıları oldu ve hemen geçti ben oldum oluyorum dedim gidip baktığımda da beyaz sulu bir akıntı gördüm hatta ıslaklık derecesinde hissettim. Akıntı yoğunlaşması hep oluyor bende. Enteresan olan şu, geçen ay neredeyse 2 günde bir ilişki olmuştu ama tutmadı. Bu ay sadece 3 kez oldu ve hiç umudum yoktu. Deprem felaketi yüzünden çocuk olayını eşimle boşvermiştik biraz. Zaten hep derler ya boşverdiğiniz zaman olur diye, 4 gebeliğimde böyle oldu arkadaşlar boşver dediğim anda. Bunu mutlaka dikkate alın. Başka bir belirti olmadı darısı başınıza..
Hosgeldin canim. Seninle durumumuz ayni sadece 4 gun var aramızda:)
Geç döllenme muhtemelen canım çünkü 2 aydır geç yumurtladım. Valla zaten yaptığım testlerde hayalet çizgi vardı eşim bile dalga geçti burda bişey yok diye ama ben görüyordum sadece ispatlayamadım 2 gündür. İlişki de 13-15 ve 18.günde oldu uygulama 14.gün gösteriyordu ama ben 18 gecesi yumurtlama ağrısı çektim o gece ilişki oldu. Sanırım o tuttu.Destina88 hayirli olsun canim cok sevindim. Saglikla alirsin kucagina insallah.. gec dollenme miydi acaba? Iliski gunlerin kacinci günlerdi? 8 degeri kaset testte nasil görünmüş sasirdim valla 10un ustunu gosteriyor diye biliyordum erken testler