💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Bu ay ates olcmeyi bıraktım beni çok stres yapıyordu yumurtlama testide 17 subata kadar yaptım negatifti sonra testim bitti 17 18 bağlayan gece son ilişkim oldu baskada olmadi hissediyordum yumurtlamadan sonra meme uclarimda boyle karıncalanma gibi bisey oluyodu cok degisigime gitmisti o surekli oldu üstelik yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti başlar bende o başlamadı regliye bi kac gun kala cok ağrım olur gogsumde oda olmadı birde 3,4 gündur afedersin ama kasik değilde bikini bölgemde agri oldu hep basınç gibi bir agriydi bi kac gun sürdü birde kac gundur belimin tek tarafinda agri var dun belim cok agridi hatta regli oluyorum sandim sadece bo kac gundur yaşıyorum bunlari ama meme ucundaki o his deli ediyor du beni

Ya bende anestezi istemedim aslında ama doktorum Anestezili olsun dedi bende ona bıraktım kiminin ağrısı olurmuş kiminin olmazmış değişik bir olay adet sancısı gibiymiş dibine kadar sancı yaşayan biri olduğum için dayanırım gözüyle bakıyordum zaten

Resmen şans işte Rabbim inşallah güzelce sağlıcakla kavuştursun bebeğine

tıkanıklık olunca ağrı yapıyormuş

Canım 8 haftalikken kaybetmişsin cok üzüldüm benimde öyle 9 haftada kurtajim olmustu ama değerim hemen düşmemişti hatta cok uzun süre lekelenmede gördüm senin beta sifirlanmismiydi baktıklarmi
Sıfırlandı kuzum. Bıanda 27 ye dustu sonra da 2.3 e . Bıdada baktırmadım.

Catlatma ignesi 13. Günündeyim iki gündür test yapıyorum negatif çıkıyor ama bugjn aşırı kaşık ağrım var ve basim dönüyo anlamadim sonradan poztifie dönen varmi

Canım çok tebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşallah testin negatif olmasına rağmen yumurtlama mi olmuş yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…