- 6 Şubat 2023
- 392
- 385
- 23
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.041
6 aydır evliyiz, geçen ay istemeye başladık. Umarım sperm sorunu yokturGun aşırı değerlendirin, riske atmayın bencesperm sorunu yoksa eşinde 2 gün olmasının zararı olmayacagini düşünüyorum
Bu ay ates olcmeyi bıraktım beni çok stres yapıyordu yumurtlama testide 17 subata kadar yaptım negatifti sonra testim bitti 17 18 bağlayan gece son ilişkim oldu baskada olmadi hissediyordum yumurtlamadan sonra meme uclarimda boyle karıncalanma gibi bisey oluyodu cok degisigime gitmisti o surekli oldu üstelik yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti başlar bende o başlamadı regliye bi kac gun kala cok ağrım olur gogsumde oda olmadı birde 3,4 gündur afedersin ama kasik değilde bikini bölgemde agri oldu hep basınç gibi bir agriydi bi kac gun sürdü birde kac gundur belimin tek tarafinda agri var dun belim cok agridi hatta regli oluyorum sandim sadece bo kac gundur yaşıyorum bunlari ama meme ucundaki o his deli ediyor du benitrueliving_ yaaaa canım çoooook tebrik ederim Allah om sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizlere de dua et nolur arkandan gelelim ve neler yaptın paylaşır mısın? Ben de kimyasal geçirdim biliyorsun. Tüm detayları anlat nolur
anladım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay başlayayım ozaman 14. günü kaçırdımRahmi kalınlaştırıp
Bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Güzel haberlerini bekliyoruzDenıcem kuzum yarın sabah ınsallah
Ya bende anestezi istemedim aslında ama doktorum Anestezili olsun dedi bende ona bıraktım kiminin ağrısı olurmuş kiminin olmazmış değişik bir olayben anestisiz çekildim, saat onda gittim 12de aldılar odaya soyundum, yatırdılar hazır şekilde 10 dakka geçdi doktor yok, kaldırdılar beni ki senin randevu saatine daha var, zaten stress yapıyordum, 1 saat sonra yeniden aldılar, hiç ağrım olmadı ama
Resmen şans işteBu ay ates olcmeyi bıraktım beni çok stres yapıyordu yumurtlama testide 17 subata kadar yaptım negatifti sonra testim bitti 17 18 bağlayan gece son ilişkim oldu baskada olmadi hissediyordum yumurtlamadan sonra meme uclarimda boyle karıncalanma gibi bisey oluyodu cok degisigime gitmisti o surekli oldu üstelik yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti başlar bende o başlamadı regliye bi kac gun kala cok ağrım olur gogsumde oda olmadı birde 3,4 gündur afedersin ama kasik değilde bikini bölgemde agri oldu hep basınç gibi bir agriydi bi kac gun sürdü birde kac gundur belimin tek tarafinda agri var dun belim cok agridi hatta regli oluyorum sandim sadece bo kac gundur yaşıyorum bunlari ama meme ucundaki o his deli ediyor du beni
tıkanıklık olunca ağrı yapıyormuşYa bende anestezi istemedim aslında ama doktorum Anestezili olsun dedi bende ona bıraktım kiminin ağrısı olurmuş kiminin olmazmış değişik bir olayadet sancısı gibiymiş dibine kadar sancı yaşayan biri olduğum için dayanırım gözüyle bakıyordum zaten
Tamam kuzum :)Sen ilk idrarla yarın sabah yıne yap
Emin olursun o zaman
Sıfırlandı kuzum. Bıanda 27 ye dustu sonra da 2.3 e . Bıdada baktırmadım.Canım 8 haftalikken kaybetmişsin cok üzüldüm benimde öyle 9 haftada kurtajim olmustu ama değerim hemen düşmemişti hatta cok uzun süre lekelenmede gördüm senin beta sifirlanmismiydi baktıklarmi
Haber verıcem mutlaka kuzum rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsınGüzel haberlerini bekliyoruz
Bende cektirecegim bu ay ve korku var biraz icimde doktorumda cok ağrı olmaz dedi kisa sürecek birsey zaten deditıkanıklık olunca ağrı yapıyormuş
O zaman sabah ilk idrarla dene canım inşallah vardırSıfırlandı kuzum. Bıanda 27 ye dustu sonra da 2.3 e . Bıdada baktırmadım.
Canım çok tebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşallahBu ay ates olcmeyi bıraktım beni çok stres yapıyordu yumurtlama testide 17 subata kadar yaptım negatifti sonra testim bitti 17 18 bağlayan gece son ilişkim oldu baskada olmadi hissediyordum yumurtlamadan sonra meme uclarimda boyle karıncalanma gibi bisey oluyodu cok degisigime gitmisti o surekli oldu üstelik yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti başlar bende o başlamadı regliye bi kac gun kala cok ağrım olur gogsumde oda olmadı birde 3,4 gündur afedersin ama kasik değilde bikini bölgemde agri oldu hep basınç gibi bir agriydi bi kac gun sürdü birde kac gundur belimin tek tarafinda agri var dun belim cok agridi hatta regli oluyorum sandim sadece bo kac gundur yaşıyorum bunlari ama meme ucundaki o his deli ediyor du beni
evet doktordan da çok aslı bir şey, benim hoca habire oldu bitti, bir şey yok tatlı dille konuştu, hiç farketmedim o yüzdenBende cektirecegim bu ay ve korku var biraz icimde doktorumda cok ağrı olmaz dedi kisa sürecek birsey zaten dedi
İnşallah bnmde öyle olurevet doktordan da çok aslı bir şey, benim hoca habire oldu bitti, bir şey yok tatlı dille konuştu, hiç farketmedim o yüzden
Sanırım diger günler oldu akıntıyida o diğer günlerde gördüm testim bittiği için sonra yapamadım malesefCanım çok tebrik ederimm sağlıkla kucağına al inşallahtestin negatif olmasına rağmen yumurtlama mi olmuş yanii
Insallah kuzum. Sanada hayırkı olsun ınsallah yenı gordum . Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallahO zaman sabah ilk idrarla dene canım inşallah vardır
O zaman spermler içeride yaşamış diyebilirizSanırım diger günler oldu akıntıyida o diğer günlerde gördüm testim bittiği için sonra yapamadım malesef
Bende tutucam içerden spermleri bırakmıcamO zaman spermler içeride yaşamış diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?