• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

yani en az iki yumurtanın olgunlaşması gerekiyor dimi.mesela ben hep piki görünce bırakıyodum ovülasyon testini.ama belki bi yumurtam sonradan olgunlaşıyo.
Kuzum bildiğim zaten bir ay sağ bir ay sol çatlıyor diye biliyorum ben bir döngüde ikisinin çatlamasına denk gelir ve döllenme olursa çift yumurta ikizi oluyor pikten sonra bir kaç gün daha devam etseydin istersen

Kuzum bildiğim zaten bir ay sağ bir ay sol çatlıyor diye biliyorum ben bir döngüde ikisinin çatlamasına denk gelir ve döllenme olursa çift yumurta ikizi oluyor pikten sonra bir kaç gün daha devam etseydin istersen
Bnımde biri 21 mm biri 18
2side çatlar inşallah
Bugun iğne oldum ovitrelle
Göğüslerim sızlamayan başladı

Ben hep ağrıyı sol tarafımda hissediyorum genelde yumurtlama zamanı. Artık öğrendim bırakmam hemen değerlendirmeyi tabi

Kizlar pik mi

Eklentiler

• 20230302_173711.jpg
    20230302_173711.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 107
  • 20230302_173648.jpg
    20230302_173648.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 94
Ben hep ağrıyı sol tarafımda hissediyorum genelde yumurtlama zamanı. Artık öğrendim bırakmam hemen değerlendirmeyi tabi
Değerlendir hiç aksatma kuzum benim bir arkadaşım mesela sağ yumurtalığı tembel biraz bu ay mesela doktor olgunlaşan yumurtan var demiş diğer ay gittiğinde hiç yok çok küçükler hepsi demiş kişiye göre değişiyor yumurtlama zaten kendini dinleyince insan anlıyor değerlendir kuzum güzelce kaçırma 😍🤲🏻

Kızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyle 🙏🏼🤍🌸😊 o kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım 🥺 umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani bebekheyecani

Eklentiler

• IMG_20230302_174651.jpg
    IMG_20230302_174651.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 121
Erken yumurtlama da olabilir bu ağrılarda yumurtlama belirtisi olabilir ben yumurtlama ağrısını cok net anlıyorum belki akıntı diğer günler gelir takip edin akintinizi
Flo diye Bi uygulama var ona göre gidin benim sorunum mesela artık eşim hafta Bi iki kez ilişkiye giriyor onunda umudu kalmadı ama inşallah bu doğum kontrol hapları bitince belki tutar Allah büyüktür

Ayyy cans16 cans16 şu mesajın beni öyle mutlu etti ki. Ben de ben yumurtlamıyorum diye kendimi yiyordum 😔 doktor görüyor neden falan diyordum
Bak sana arkadaşımın ovülasyon testini atıcam gördüğü en koyu pik oydu değerlendirdi ve şuan hamile 😀 bende kullandım daha önce laboquick ama sevemedim hep silikti pik olsa bile sonra innovitaya geçtim ondan çok memnunum

Eklentiler

• 64653FD4-2D32-41EE-A36C-2D21DC68DC7B.png
    64653FD4-2D32-41EE-A36C-2D21DC68DC7B.png
    390,2 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar dayanamadım kan verdim. Test sonucum böyle 🙏🏼🤍🌸😊 o kadar silik çıkmasının sebebi buymuş çok yeni sanırım. Cumartesi tekrar vericem doktorumla görüştüm.Lütfen bana dua edin bu sefer her şey yolunda gitsin sağlıkla kucağıma alayım 🥺 umarım ayağımı sürürüm de bekleyenlere de nasip olur. bebekheyecani bebekheyecani
Tebrik ederim canım çok sevindim.İlk çocukmu?

Bak sana arkadaşımın ovülasyon testini atıcam gördüğü en koyu pik oydu değerlendirdi ve şuan hamile 😀 bende kullandım daha önce laboquick ama sevemedim hep silikti pik olsa bile sonra innovitaya geçtim ondan çok memnunum
Ben de şimdi innovita aldım regl bitsin yapcam başlıcam 💃💃

Back