• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Operasyon sonrası ilk adetimi oldum sanırım 🥲 geçen hafta bitmişti ameliyat sonrası kanamalar.. Sat 2 - bat 29 Mart artık adımı yazdirabilirim bebekheyecani bebekheyecani 🌸

Erken yumurtlama da olabilir bu ağrılarda yumurtlama belirtisi olabilir ben yumurtlama ağrısını cok net anlıyorum belki akıntı diğer günler gelir takip edin akintinizi
Sorun akıntıda zaten önce vardı kesildi 3 gündür hiç yok kafam o yüzden karıştı

Var gibi duruyor canim. Dongu kac gun suruyor bilmiorum ama regl gunu gectyse kan versen iyi olur sanki
Canım düşükten sonra adet döngüsü uzuyor değişiyor deniyor. Benımde adetım normalde 35-40 gun arası oluyor . Bakalım baska test aldım sabah tekrar yapıcam. Kan verıp deger dusuk ogrenmek ıstemıyorjm

Canım düşükten sonra adet döngüsü uzuyor değişiyor deniyor. Benımde adetım normalde 35-40 gun arası oluyor . Bakalım baska test aldım sabah tekrar yapıcam. Kan verıp deger dusuk ogrenmek ıstemıyorjm
Cnm son ilişki 12 şubat demişsin
Aradan bayaa zamn geçmiş
Olsaydı bayaa koyu çıkmazmıydı

Kızlar merhaba. Ben 23 ocakta 8 haftalık bebegımı dusurdum. 30 ocakta kanamam bıttı. 1 - 3 ve 12 şubatta ılıskı oldu. Baska da olmadı. Bugun bı hamılelık testı yapayım dedım sadece adet olacakmıs gıbı hafıf belımde kasıklarımda agrım var. Sılık pozıtıf cıktı. Artımedın bu beyaz testlerıne guvenemıyorum burda cok muhabbetını gormustum yalancı dıye. Elımde 3 tane vardı. Bırını ben yaptım. Kahvaltıdan sonra. Sılık cıkınca menapoza gırmıs 50 yasındakı anneme yaptırdım bırınıde ondan bısı cıkmadı. Sımdı bıldıgınız su gıbı rengdekı ıdrarla tekrar yaptım yıne sılık cıktı. Sızın tecrubelerınızı ve dusuncelerınıızı ogrenmek ıstedım. 😊
Var gibi bence farklı markalarla da deneyebilirsin canım

2AB99AE3-6A5B-4F10-A07C-2BC2055D83CF.jpeg
ovulasyon testlerim, bence hala pik değil siz ne diyorsunuz anneler ve anne adayları 🙏🏻

yok canım, benim ilk iğnem zor geçmişdi, dün bir az ağrım oldu, sol kasık, alt karın ağrısı , akşam 9 gibi başladı, bu günde adetin ilk gün ağrısı var. Igne etkisi bi tek sıcak basma var, normalde üşüyen bir insanım, yazın corapsız gezemem, batteniyem hep otururken üstümde olur, ama şimdi kombiyi falan kapattım, corap bile giyemiyorum darlıyo beni, bence iğnenin içindeki hormonlardan
Anladım canım, aynı şekilde bende de sıcak basması var özellikle sabahları daha çok oluyor. İğnenin etkisi hormonlar ben de direkt ona yormuştum.

Back