- 15 Mayıs 2022
- 3.472
- 2.874
- 63
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #3.021
trueliving_ evet evet bendeCanm belirtin vardı senin nelerdi tekrar paylaşabilir misin
Umut fakirin ekmeği hesabı kendime pay çıkaracağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trueliving_ evet evet bendeCanm belirtin vardı senin nelerdi tekrar paylaşabilir misin
Umut fakirin ekmeği hesabı kendime pay çıkaracağım
Akşam tekrarlasam mı testi, yarına mı bıraksamÇok yaklaşmış canım muhtemelen akşam ya da yarın pik olur
Hayırlı haberlerle inşallah, yarına kadar bol bol elini karnına koy ve zikir çek dua etDenıcem kuzum yarın sabah ınsallah
Testin varsa fazla akşam tekrarla istersen ama ilişki olacaksa bugün yarın sabah yaparsın testi siliklesirse bugün pik olmuş demek ki diye yorumlarsinAkşam tekrarlasam mı testi, yarına mı bıraksam
Fazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şansTestin varsa fazla akşam tekrarla istersen ama ilişki olacaksa bugün yarın sabah yaparsın testi siliklesirse bugün pik olmuş demek ki diye yorumlarsin
Evet evet siliklesince mutlaka değerlendirin, ben siliklestikten sonra hiç dikkat etmemiştim geçen ay. Sonra mart ayına transferFazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şans
Insallah kuzumm tamam yapıcamHayırlı haberlerle inşallah, yarına kadar bol bol elini karnına koy ve zikir çek dua et
Yarın silikleşse kaç saate kadar şans var eşim bu ara geç geliyor yoğun çalışıyor , ben de nisana transfer olmak istemiyorumEvet evet siliklesince mutlaka değerlendirin, ben siliklestikten sonra hiç dikkat etmemiştim geçen ay. Sonra mart ayına transfer
12-24 saat deniliyor da çok saat hesabı yapıp stres yapma canim stresin de sonucu iyi olmuyorYarın silikleşse kaç saate kadar şans var eşim bu ara geç geliyor yoğun çalışıyor , ben de nisana transfer olmak istemiyorum
Neyse en iyisi bugünden başlayalım değerlendirmeye yarın da değerlendiririz ne yapalım12-24 saat deniliyor da çok saat hesabı yapıp stres yapma canim stresin de sonucu iyi olmuyor
Tam pik değil cnmEki Görüntüle 3212451 ovulasyon testlerim, bence hala pik değil siz ne diyorsunuz anneler ve anne adayları
12-24 saat deniliyor da çok saat hesabı yapıp stres yapma canim stresin de sonucu iyi olmuyor
Yalancı olsa annemdede yalancı pozıtıfı cıkartmazmıydı ama oyle de bısı var
Ben de öyle dedim, yarın silikleşse ve adet olana kadar pik olmasa bu ay yumurtlamamış olacağım değil mi ?Tam pik değil cnm
Cnm tam bılmıyorum o konuda bısey dıyemıcemBen de öyle dedim, yarın silikleşse ve adet olana kadar pik olmasa bu ay yumurtlamamış olacağım değil mi ?
Tamam canım teşekkür ederimCnm tam bılmıyorum o konuda bısey dıyemıcem
Benım kımyasal oldugu ay pik yapıp silikleşmemiş ti ama hamiş kaldım. Sen gün aşırı değerlendir
Canım 8 haftalikken kaybetmişsin cok üzüldüm benimde öyle 9 haftada kurtajim olmustu ama değerim hemen düşmemişti hatta cok uzun süre lekelenmede gördüm senin beta sifirlanmismiydi baktıklarmiKızlar merhaba. Ben 23 ocakta 8 haftalık bebegımı dusurdum. 30 ocakta kanamam bıttı. 1 - 3 ve 12 şubatta ılıskı oldu. Baska da olmadı. Bugun bı hamılelık testı yapayım dedım sadece adet olacakmıs gıbı hafıf belımde kasıklarımda agrım var. Sılık pozıtıf cıktı. Artımedın bu beyaz testlerıne guvenemıyorum burda cok muhabbetını gormustum yalancı dıye. Elımde 3 tane vardı. Bırını ben yaptım. Kahvaltıdan sonra. Sılık cıkınca menapoza gırmıs 50 yasındakı anneme yaptırdım bırınıde ondan bısı cıkmadı. Sımdı bıldıgınız su gıbı rengdekı ıdrarla tekrar yaptım yıne sılık cıktı. Sızın tecrubelerınızı ve dusuncelerınıızı ogrenmek ıstedım.
Gun aşırı değerlendirin, riske atmayın bence sperm sorunu yoksa eşinde 2 gün olmasının zararı olmayacagini düşünüyorumNeyse en iyisi bugünden başlayalım değerlendirmeye yarın da değerlendiririz ne yapalım