• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Testin varsa fazla akşam tekrarla istersen ama ilişki olacaksa bugün yarın sabah yaparsın testi siliklesirse bugün pik olmuş demek ki diye yorumlarsin
Fazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şans 🤦‍♀️

Fazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şans 🤦‍♀️
Evet evet siliklesince mutlaka değerlendirin, ben siliklestikten sonra hiç dikkat etmemiştim geçen ay. Sonra mart ayına transfer 🥴

12-24 saat deniliyor da çok saat hesabı yapıp stres yapma canim stresin de sonucu iyi olmuyor 😅
7E9F6175-9C3F-4E94-AAEF-C663C3FA292E.png
programa da atıyorum sonucu orada bile düşük demiş, pik değil 🤦‍♀️

Ben de öyle dedim, yarın silikleşse ve adet olana kadar pik olmasa bu ay yumurtlamamış olacağım değil mi ?
Cnm tam bılmıyorum o konuda bısey dıyemıcem
Benım kımyasal oldugu ay pik yapıp silikleşmemiş ti ama hamiş kaldım. Sen gün aşırı değerlendir

trueliving_ trueliving_ yaaaa canım çoooook tebrik ederim 🌺💗 Allah om sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 💗🌺 bizlere de dua et nolur 🤲🏻 arkandan gelelim 😂 ve neler yaptın paylaşır mısın? Ben de kimyasal geçirdim biliyorsun. Tüm detayları anlat nolur 😍

Kızlar merhaba. Ben 23 ocakta 8 haftalık bebegımı dusurdum. 30 ocakta kanamam bıttı. 1 - 3 ve 12 şubatta ılıskı oldu. Baska da olmadı. Bugun bı hamılelık testı yapayım dedım sadece adet olacakmıs gıbı hafıf belımde kasıklarımda agrım var. Sılık pozıtıf cıktı. Artımedın bu beyaz testlerıne guvenemıyorum burda cok muhabbetını gormustum yalancı dıye. Elımde 3 tane vardı. Bırını ben yaptım. Kahvaltıdan sonra. Sılık cıkınca menapoza gırmıs 50 yasındakı anneme yaptırdım bırınıde ondan bısı cıkmadı. Sımdı bıldıgınız su gıbı rengdekı ıdrarla tekrar yaptım yıne sılık cıktı. Sızın tecrubelerınızı ve dusuncelerınıızı ogrenmek ıstedım. 😊
Canım 8 haftalikken kaybetmişsin cok üzüldüm benimde öyle 9 haftada kurtajim olmustu ama değerim hemen düşmemişti hatta cok uzun süre lekelenmede gördüm senin beta sifirlanmismiydi baktıklarmi

Back