💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Testin varsa fazla akşam tekrarla istersen ama ilişki olacaksa bugün yarın sabah yaparsın testi siliklesirse bugün pik olmuş demek ki diye yorumlarsin
Fazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şans

Fazla testim var yaparım akşam tekrar. Bugün ilişki olmasa yarın silikleşse ne yapacağım ? Yarın da var mı şans
Evet evet siliklesince mutlaka değerlendirin, ben siliklestikten sonra hiç dikkat etmemiştim geçen ay. Sonra mart ayına transfer

Ben de öyle dedim, yarın silikleşse ve adet olana kadar pik olmasa bu ay yumurtlamamış olacağım değil mi ?
Cnm tam bılmıyorum o konuda bısey dıyemıcem
Benım kımyasal oldugu ay pik yapıp silikleşmemiş ti ama hamiş kaldım. Sen gün aşırı değerlendir

trueliving_ yaaaa canım çoooook tebrik ederim Allah om sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizlere de dua et nolur arkandan gelelim ve neler yaptın paylaşır mısın? Ben de kimyasal geçirdim biliyorsun. Tüm detayları anlat nolur

Canım 8 haftalikken kaybetmişsin cok üzüldüm benimde öyle 9 haftada kurtajim olmustu ama değerim hemen düşmemişti hatta cok uzun süre lekelenmede gördüm senin beta sifirlanmismiydi baktıklarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…