💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

progestan kaç gün iç dedi?

Cnm yumurtlama olalı 10 gün olmuş
Olsa kanda çıkardı
Ama bıraz geç döllendıyse 2 güne belli olur kanda
Bnce 3 gün sonra kaset test yap

Hep görüyorum kuzum ben ama resimlerde belli olmuyor delirttiyor beni telefonda eskidi haliyle çekemiyor düzgün ben sanırım geç yumurtladım 34de göre hesaplıyorum 7 günüm var
yok ben gordum ısaretlemene gerk yokta , o zaman soyleee gune gore hesaplıyorsan 10.gun gelmeden bırdaha test yapmak yok anlaşalım :) cunku bellı olmaz zaten kasette o gun den baz alırsa

evet oyle oluyor , ılk ıdrarla yap ama :) benıde etıketle mutlaka

Onu soylemedı işte
Bnımde eve gelınce aklıma geldi
Sormadım, busekılde uğrayıp sorarım

Şu gun test yapta demedi
Çatlamış mı dıye gel Bakalım da demedi
Adet olursan yıne gel de demedi
aşko google amcada hamile kaldığını öğrendiğinde bırakman gerektigi hamileliğe zararlı olduğunu yazıyor, kaç gün içilmesi gerektıgını soylemesı lazımdı bence, çatlamasına devlete gidiyorsan bakmıyorlar, özeller bakıyor ama

yok ben gordum ısaretlemene gerk yokta , o zaman soyleee gune gore hesaplıyorsan 10.gun gelmeden bırdaha test yapmak yok anlaşalım :) cunku bellı olmaz zaten kasette o gun den baz alırsa
Neden yapıyorum biliyor musun ilk test neden çok belirgin çıktı sonradan yaptıklarım çıkmadı onu anlamadım hatalı test miydi daha yapmıcam zaten evi kaldırdım ayağa misafir çağırdım oyalanacak birşey buldum

Özele gdıyorum cnm
Dediğim gbi hastane yakın
Uğrayıp sorarım doktora

Anladim cnm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimki adet olacak sanmıyorum ben belirtilerim aynı adet çünkü. Hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…