- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.841
Nasıl katılıyoruz buraya ? sat bat nedirYaaaaa demesene öyle şapşal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl katılıyoruz buraya ? sat bat nedirYaaaaa demesene öyle şapşal
progestan kaç gün iç dedi?Evet kızlar ben yıne doktordan geldim
Yumoşun biri 20-21 mm
Diğeri 18 mm dedi
Birazdan ovitrelle iğne mi yaptırcam
İlaç olarakta 200 mg progestan yazdı
Gece yatmadan 1 adet dedi
Gündüz içme sersem yapar dedi
İlişki olarakta yarın gece başlayın gün aşırı dedi. 1 hafta devam dedi ilişkiye
Nasıl kızlar?
Kaçırcam dıye korkuyorum acaba yarın sabah bide c. Tesi gecesi mi olsa
Yani 1,5 gün arayla
Allah bu 3 aylar hurmetine kucağını bebislerle doldursun abla. DualarimdasnBiz de 3 sendedir uğraşıyorum cnm benm de ikinci bebeğin olmadı
bana uyar baby önümüzdeki hafta görişe bilirizHafta içi akşam o zaman
Cnm yumurtlama olalı 10 gün olmuşKızlar yumurtlama günüm 20 şubata tamm mi ben doktora rutin kan verdim doktor benden HCG ye de bakmış şimdi bı baktım 1.16 çıkmış ve adetime bir hafta var ne diyeceğimi ve tapki vereceğimi bilmiyorum böyle olup hamilelik oldu mu şimdi gebelik oluyor mu anlamadım kızlar ne olur cevap verin
Onu soylemedı işteprogestan kaç gün iç dedi?
yok ben gordum ısaretlemene gerk yokta , o zaman soyleee gune gore hesaplıyorsan 10.gun gelmeden bırdaha test yapmak yok anlaşalım :) cunku bellı olmaz zaten kasette o gun den baz alırsaHep görüyorum kuzum ben ama resimlerde belli olmuyor delirttiyor beni telefonda eskidi haliyle çekemiyor düzgün ben sanırım geç yumurtladım 34de göre hesaplıyorum 7 günüm var
benim kuzenim ilk iğneyle hamile kalmış, benim ikinci iğnem, bu da olmazsa özele gidicem, devlette robot gibi yapıyorlar işi, ben dedikden sonra folik asit yazdılar banaAyy inşallah cnm
Bu ay umutlandım birden ilk defa iğne falan kullandım
evet oyle oluyor , ılk ıdrarla yap ama :) benıde etıketle mutlakaEvet canım senin ilk testlere benziyormuş hatta benimki ilk iki dakika pembey di aksama kadar rengi grilesti tabi sarardı biraz test bugun tekrarliycam bi kac tanede fazladan alicam reglim yarin takvime göre ama yumurtlamam 17 si görünüyor ben geç yumurtladim onda eminim lh negatifti ben 18 19 da yumurtlama aki ağrısı yaşadım
aşko google amcada hamile kaldığını öğrendiğinde bırakman gerektigi hamileliğe zararlı olduğunu yazıyor, kaç gün içilmesi gerektıgını soylemesı lazımdı bence, çatlamasına devlete gidiyorsan bakmıyorlar, özeller bakıyor amaOnu soylemedı işte
Bnımde eve gelınce aklıma geldi
Sormadım, busekılde uğrayıp sorarım
Şu gun test yapta demedi
Çatlamış mı dıye gel Bakalım da demedi
Adet olursan yıne gel de demedi
Neden yapıyorum biliyor musun ilk test neden çok belirgin çıktı sonradan yaptıklarım çıkmadı onu anlamadım hatalı test miydi daha yapmıcam zaten evi kaldırdım ayağa misafir çağırdım oyalanacak birşey buldumyok ben gordum ısaretlemene gerk yokta , o zaman soyleee gune gore hesaplıyorsan 10.gun gelmeden bırdaha test yapmak yok anlaşalım :) cunku bellı olmaz zaten kasette o gun den baz alırsa
Özele gdıyorum cnmaşko google amcada hamile kaldığını öğrendiğinde bırakman gerektigi hamileliğe zararlı olduğunu yazıyor, kaç gün içilmesi gerektıgını soylemesı lazımdı bence, çatlamasına devlete gidiyorsan bakmıyorlar, özeller bakıyor ama
öğrenince buraya da yaza bilirmisin?Özele gdıyorum cnm
Dediğim gbi hastane yakın
Uğrayıp sorarım doktora
Cnm progestan kaç gun iç dedi sana doktor?İyi olmuş bence. Bana sabah akşam sürekli içeceksin dedi iki kutu yazdı
Canım bakbenim kuzenim ilk iğneyle hamile kalmış, benim ikinci iğnem, bu da olmazsa özele gidicem, devlette robot gibi yapıyorlar işi, ben dedikden sonra folik asit yazdılar bana
Anladim cnm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimki adet olacak sanmıyorum ben belirtilerim aynı adet çünkü. Hayırlısı hakkımızdaHayırlısı olsun inşallah güzel haber alırsın belki geç döllenmedir ben iki kere yumurtladım sanırım ilki çatlamadı diye düşünüyorum 2. Yumurtlamayı ele alıyorum o yüzden 34 e göre 7 günüm var 31 e göre de 4 günüm kaldı
Yaaaa amin amin çok teşekkür ederim inşallah hepimize canm benim Allah razı olsunAllah bu 3 aylar hurmetine kucağını bebislerle doldursun abla. Dualarimdasn
Alla alla ben niye öyle hatırlıyorum, kendim alıp içmek istiyordum okuyunca vaz geçmişdim, bu ay geçdi ignenin 7ci güünündeyim ama önümuzdekı ay alıcam bendeCanım bak
Tamam anlaştıkbana uyar baby önümüzdeki hafta görişe biliriz
Tamam canım benm teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı bakalım 3 gün sonra birdaha veririmCnm yumurtlama olalı 10 gün olmuş
Olsa kanda çıkardı
Ama bıraz geç döllendıyse 2 güne belli olur kanda
Bnce 3 gün sonra kaset test yap